Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Nagyon sajnálom de csak japán anime féleség van és az is fight.
Keiichi: Hát én majd kipróbálom. És te ismered a DemiGodot? Nincs értelme de jó játék.
Keiichi: Hát én majd kipróbálom. És te ismered a DemiGodot? Nincs értelme de jó játék.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-22 19:38:01
(#517) Mondjatok már jó animu játékot pc-re, az is jó, ha többet, műfaj mind1, bár lehetőleg ne fighting
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-22 16:08:12
(#516) Prototype-ot valaki ismeri? Kegyetlenül felhuzta az agyam az a játék PS-en meg jelenleg a Bleach Blade Battlers 2nd-al nyomom. Már 45 óra a játékidő de még egyáltalán nem unom kegyetlen jó játék
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-12 20:23:00
(#515) Ide szabad linket berakni?Mert,hogy megjelent egy pár új Assassin's creed 2-es videó és Úúúúú egyszerűen nagyon.....boccsi de nem találom a megfelő szavakat de ez az eddigi legjobb bemutató amit valaha láttam szóval nagyon ott van az egész
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-08 19:15:53
(#514) Számomra a nyár megjelenése mindenképpen a Blood Bowl lesz. Warhammer univerzum, körökreosztott játéklehetőség, goblinok, sok-sok vér és agresszió. Kell ennél több? ^^
Az őszi mókát pedig a Dragon Ages: Origins fogja biztosítani.
A Star Wars MMORPG biztos eszméletlen fejlett lesz és mentális orgazmust okozó móka, de még az 1-2 év is túl baráti sacc a megjelenésre.
A nagy kérdés pedig az, hogy le fogja-e tudni kötni az embereket és törtalma is lesz-e, nem csak látványa.
Ne feledjük ugyanis, hogy már van egy SW univerzumban játszódó MMORPG elég régóta, aztán mégsem nagy vászizdász.
Az őszi mókát pedig a Dragon Ages: Origins fogja biztosítani.
A Star Wars MMORPG biztos eszméletlen fejlett lesz és mentális orgazmust okozó móka, de még az 1-2 év is túl baráti sacc a megjelenésre.
A nagy kérdés pedig az, hogy le fogja-e tudni kötni az embereket és törtalma is lesz-e, nem csak látványa.
Ne feledjük ugyanis, hogy már van egy SW univerzumban játszódó MMORPG elég régóta, aztán mégsem nagy vászizdász.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
de, és már ki is jött az intója is (nyálcsorgatva várja a pontos megjelenés időpontját)
Az csak egy trailer volt az E3ra, nem az intró.
És akkor szerezz egy jó nagy vödröt, mert az Old Republic még 1-2 évig biztos nem jön ki (aki nem tudná, SW MMO lesz, 300 évvel a KotOR játék után, szal olyan 3500 évvel a filmek előtt).
beküldve: 2009-06-08 18:58:18
(#512) A telómon van 1 anime grafikával készült játék.
A neve Akira Hero.
Egész jópofa .
A neve Akira Hero.
Egész jópofa .
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-08 18:58:49
de, és már ki is jött az intója is (nyálcsorgatva várja a pontos megjelenés időpontját)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-06-08 13:34:40
Az nem egy Star Wars-os játék?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-06-08 13:34:25
beküldve: 2009-06-07 22:01:30
(#509) most jó sokat kockoluk... egész nap OBLIION-ozok
Amit nagyon árok az a The Old Republic lesz. hellott róla innét alaki
Amit nagyon árok az a The Old Republic lesz. hellott róla innét alaki
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-06-07 21:49:00
(#508) O.o most volt konferencia az Assassin's creed 2-ről és nyomattak videókat O.o egyszerűen Fú nagyon állam,ja és lesz füstbomba is
beküldve: 2009-06-07 21:15:55
(#507) Én leragadtam a Heroes of M. & M. 3-nál és 4-nél...
/amikkel úgy mellesleg kb. múlt évben nyáron játszottam utoljára... XD/ De nekem ezek maradnak az egyedüli olyanok,amikkel szívesen játszok...még általános sulis voltam,mikor nővérem hazahozta.Esténként beültünk a "számítógépes szobánkba",és jópár órán át játszottunk vele (habár angolul volt,és én nem sokat értettem belőle,de addig néztem,hogy hogy játszanak,hogy végül megtanultam a módját.. ) Rögtön úgy rákattantam,hogy a nyári szünetben esténként csomót játszottam vele...
Mellesleg a 3. kiadás jobban tetszik,mint a 4. ^^"
/amikkel úgy mellesleg kb. múlt évben nyáron játszottam utoljára... XD/ De nekem ezek maradnak az egyedüli olyanok,amikkel szívesen játszok...még általános sulis voltam,mikor nővérem hazahozta.Esténként beültünk a "számítógépes szobánkba",és jópár órán át játszottunk vele (habár angolul volt,és én nem sokat értettem belőle,de addig néztem,hogy hogy játszanak,hogy végül megtanultam a módját.. ) Rögtön úgy rákattantam,hogy a nyári szünetben esténként csomót játszottam vele...
Mellesleg a 3. kiadás jobban tetszik,mint a 4. ^^"
beküldve: 2009-06-04 13:00:02
(#506) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Végre jön az Assassin's creed 2 novemberben már a polcokon is!
És persze a Bioshock 2-t sem lehet kihagyni! Kissé durva, de hát aki a God Of War 1,2 már töbször is végigvitte annak semmi nagyobb meglepetés nem érhet!
És persze a Bioshock 2-t sem lehet kihagyni! Kissé durva, de hát aki a God Of War 1,2 már töbször is végigvitte annak semmi nagyobb meglepetés nem érhet!
Mi van???!November bús vagyok,mind1 biztos lelehet tölteni korábban.Ja de most a The godfather 2-vel játszom ami egész jó.
Szerk: Bartha Botond 2009-06-03 21:34:20
God of War a legnagyobb játék. Én PSP-n toltam a Chains of Olympust és nem bírtam letenni. Max. grafika, max. sztori, max. játékélmény.