Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Miért hagytad ki a Half Life-ot? XD
neem...jó kis vélemények... sztem a Team Fortress nagyon jó ^^
neem...jó kis vélemények... sztem a Team Fortress nagyon jó ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-09-06 19:04:00
(#547) Én is véleményeznék néhány játékot (2 játék) amit lehet valaki ismer valaki nem, nem manga illetve ilyesmi műfajú játékok lesznek, de ez majd úgy is kiderül:
1. Portal: Megmondom őszintén ettől a játéktól kiráz a hideg egy elég furcsa játék a neve miatt is (Portal) ez inkább logikai játék ami abból áll hogy végigmész a pályán a végén egy főbosz és vége is ending juhú vége és ennyi... Elég sablonos tehát, illetve csak egy fegyverünk van egy portal nyitó ami az elején tök jó meg tök szép da aztán már elég unalmassá kezd válni... De van persze pozitív vélemény is: a grafika... Gyönyörű a grafika már-már valóságosnak tűnő játék... Hát így ennyit először elég nehezek a pályák szóval ha nekikezdtek jó gondolkodást hozzá...
2.Team Fortes 2: Ez a játék nekem elnyerte a tetszésem multis a játék több karakter illetve cast medictől kezdve egészen a heavyig azon túl ügynök vagy bazókás szóval majdnem mindenből van igény. Vannak mindenféle feladatok cuccokért vagy jobb fegyverért vagy bármi segédeszközért... Aki nem jött rá annak elmondom hogy FPS a játék illetve a grafikára rátérve "rajzfilm" stílusfélesége van.... Nah hát így ennyit erről is megéri vele játszani egész jó kis feladatok vannak (csak hogy említsek egyet: Capture the flag (nah jó ez kicsit sablonos de a jóknak nem tudom a nevét))...
1. Portal: Megmondom őszintén ettől a játéktól kiráz a hideg egy elég furcsa játék a neve miatt is (Portal) ez inkább logikai játék ami abból áll hogy végigmész a pályán a végén egy főbosz és vége is ending juhú vége és ennyi... Elég sablonos tehát, illetve csak egy fegyverünk van egy portal nyitó ami az elején tök jó meg tök szép da aztán már elég unalmassá kezd válni... De van persze pozitív vélemény is: a grafika... Gyönyörű a grafika már-már valóságosnak tűnő játék... Hát így ennyit először elég nehezek a pályák szóval ha nekikezdtek jó gondolkodást hozzá...
2.Team Fortes 2: Ez a játék nekem elnyerte a tetszésem multis a játék több karakter illetve cast medictől kezdve egészen a heavyig azon túl ügynök vagy bazókás szóval majdnem mindenből van igény. Vannak mindenféle feladatok cuccokért vagy jobb fegyverért vagy bármi segédeszközért... Aki nem jött rá annak elmondom hogy FPS a játék illetve a grafikára rátérve "rajzfilm" stílusfélesége van.... Nah hát így ennyit erről is megéri vele játszani egész jó kis feladatok vannak (csak hogy említsek egyet: Capture the flag (nah jó ez kicsit sablonos de a jóknak nem tudom a nevét))...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-09-06 19:05:24
beküldve: 2009-08-18 11:43:56
(#546) Billy vs SNAKEMAN
Naruto alapu ingyenes böngészős játék, de van benne Bleach, Death Note és még sok más.
Egész aranyos kis elpötyögős dolog.
Ha a referral-t meghagyod akkor te is, meg én is kapunk bonuszt és szép az élet szimbiózisban.
576-ban pedig már előrendelhető a Dragon Age CE! ^^
Naruto alapu ingyenes böngészős játék, de van benne Bleach, Death Note és még sok más.
Egész aranyos kis elpötyögős dolog.
Ha a referral-t meghagyod akkor te is, meg én is kapunk bonuszt és szép az élet szimbiózisban.
576-ban pedig már előrendelhető a Dragon Age CE! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ti most a PC játékról, vagy a táblás változatáról beszéltek?
Szerintem ha GAME, akkor játék, ha játék, akkor kuckulás, ha kockulás, akkor meg már mindegy. Én pl. nem rég szereztem a két Naruto játékot x360-ra, amúgy nem is létezik több jelenleg (Rise of a Ninja, The Broken Bond) Gyorsan frissen végig is toltam a storykat Aztán még ott van az új x-men történet: X-men Origins:Wolverine. Ez afféle "üssed vágjad hadd szálljon" című ZÚZZAD MINT ÁLLAT játék Aztán meg olyan játék került a kezembe, ami még régebben lett letöltve, majd kiírva (számítógéppel), de végülis nem működött. Közben jött egy stílus frisstés az x-boxnak. (akinek van, az biztos tudja miről próbálok beszélni, a kis avatarral, meg egyéb új stílusjegyekkel) És mikor beraktam az állítólag "elromlott" dvd-t (meg ne kérdezzétek, hogy minek ), nagy meglepetésemre úgy beindult, mintha friss bolti game lenne. Így újra kezelésbe vehetem az űrlény barátaimat a Halo 3 formájában (merthogy már a Halo Wars-t is végig toltam (friss stratégiai játék a Halo történetét felkarolva) )
Válasz Yoroi (#537) üzenetére :
Valaki CoDozik?
öhm...a United Offensive-vel?
United Offensive?? Naná, egy pár hete telepítettem fel, neki is ültem, majd később bátyám is. Aztán néhány napig nem voltam itthon, és bátyám annyit játszott, hogy az ő mentései felülírták az enyémet
Válasz Bartha Botond (#536) üzenetére:
Valaki nem tudja mikor fog megjelenni az Assassin's creed 2?Azt tudom,h Magyarországon nov. 17.,szóval nekem az kéne,hogy az először mikor fogják a piacra dobni.Ó nem Amerikában jelenik meg akkor Európában 20-án
Hmm, akkor társra találhatsz személyemben. Ha minden igaz az Army of Two ez év legvégén jelenik meg, engem pedig az első rész nagyon megfogott, szóval megpróbálok nem összeesni, amíg megjelenik. Am nem tudok az A. C.-ről semmit
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve. és megjegyezném, hogy ezt nagyon nem kéne csinálni. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:37:57
Már évek óta van ilyen játék, csak nem volt jól marketingelve.
Chaos League, már vagy 2002 óta létezik ilyen..
Chaos League, már vagy 2002 óta létezik ilyen..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2009-08-08 19:07:24
beküldve: 2009-08-08 18:47:19
(#543) ALIENS VS PREDATOR 3
KONTRA
ALIENS:COLONIAL MARINES
videó és képek az utobbiról:[Link]
Melyik lesz a jobb game??
KONTRA
ALIENS:COLONIAL MARINES
videó és képek az utobbiról:[Link]
Melyik lesz a jobb game??
télleg hogyan lehet átnevezni a linkeket?
Szerk: Dan 2009-08-08 18:52:34
Én már le tudom úgy fogni a húrt h egész élvezhető hangja legyen. Amúgy a Boci, boci szintjén vagyok xD
beküldve: 2009-07-15 13:19:54
(#541) Ti most a PC játékról, vagy a táblás változatáról beszéltek?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-15 13:20:14
Nincs is jobb érzés, mikor amásodik félidőre az ellenfél csapatából ketten halottak, 3 maradandó sérülést szenvedett és egy-két tartalék játékoson kívül nincs senki a pályán. (%
Dehogynem! Amikor még a szünet előtt az utolsó ellenséges játékos is hamuvá ég, a szünetben pedig a szurkolóik is követik őket. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-13 21:36:44
beküldve: 2009-07-13 21:01:05
(#539) Ha valaki még nem tudná, megjelent a Blood Bowl pöcöre!
Valós idejű, vagy klasszikus, körökre osztott módban kell az ellenfelt elagyabulálni (szó szerint) amerikai futbalózás közepette fanatsy környezetben. Játszható fajok/csapatok az emberek, orkok, törpék, goblinok, skavenek, gyíkemberek, erdei elfek és persze maga a Chaos!
Nincs is jobb érzés, mikor amásodik félidőre az ellenfél csapatából ketten halottak, 3 maradandó sérülést szenvedett és egy-két tartalék játékoson kívül nincs senki a pályán. (%
Már csak a halflingokat kellene behozni mint játszható faj. ^^
Nehéz ez a sportos, fitt élet. Vérvörösek a szemeim és magamról nem tudok.
Valós idejű, vagy klasszikus, körökre osztott módban kell az ellenfelt elagyabulálni (szó szerint) amerikai futbalózás közepette fanatsy környezetben. Játszható fajok/csapatok az emberek, orkok, törpék, goblinok, skavenek, gyíkemberek, erdei elfek és persze maga a Chaos!
Már csak a halflingokat kellene behozni mint játszható faj. ^^
Nehéz ez a sportos, fitt élet. Vérvörösek a szemeim és magamról nem tudok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
CoD 2-ztem nemrég de már minden játékkal felhagytam. Az időm nagyrészét az animek a gitározás tölti ki.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Valaki CoDozik?
beküldve: 2009-07-07 14:09:36
(#536) Valaki nem tudja mikor fog megjelenni az Assassin's creed 2?Azt tudom,h Magyarországon nov. 17.,szóval nekem az kéne,hogy az először mikor fogják a piacra dobni.Ó nem Amerikában jelenik meg akkor Európában 20-án
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-07-07 14:12:01
Nos tényleg Prototype kritika: Kicsit a játék furcsa. Jó OK kiszabadítasz egy vírust és káosz van. De miért vörös az ég? Tehát ha kiszabadítasz egy vírust nincs világvége apokalipszis filing. Azaz mért? Az ég vörös lesz a vírustól? És a katonák mért PONT téged akarnak megölni? Mért nem mentik a lakosokat? Ha ez életszerű is a katonák egy köcsögök. Másrészt a képességek. Miért nem egy képességed van de az király. Max úgy h vannak tűk amiket magadba szúrsz (Bioshock) Neked azonban több is van. érdekes. Nos a játék kicsit durva is és a legfőbb h furcsa. Nagyon furcsa..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Az eredeti minőségével semmi sem ér fel. Hát nosza, vegyetek PS-t, ahelyett hogy emuval bohóckodnátok! XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:35:04