Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
CRASH BANDICOOT
Azzal én is rohadt sokat játszottam PS1-en
Főleg a 3-mal :)
anime/manga alapú játékkal nem nagyon játszottam de Natúrós játékokat sokan dicsérik.
Én most egy Wii-re gyűjtök, egyrészt a Softmod-os lehetőségekért meg a használt cube-omnak a chipje befosott így a servíz lemezen kívül mást nem játszik le : |
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-24 13:57:38
(#577) PS2-re a kedvenc játékom a RATCHET AND CLANK megvan szinte már az összes része.A másik nagy kedvencem a CRASH BANDICOOT van még sok NARUTO játékom is PS2-re és XBOX360-ra is.Na meg persze van BLEACH játékom is FULLMETAL ALCHEMIST is van, meg SOUL EATER
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-02-24 08:41:18
(#576) Örök kedvenceim a II. világháborús játékok, egyszerűen nem tudok leszállni róluk . De nemrégiben újítottam és focis vagy valamilyen más játék megy a gépen./stratégia, FPS,stb./
Régebbről anime stílusú fantasy-s játékkal is játszottam.
Régebbről anime stílusú fantasy-s játékkal is játszottam.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-02-24 09:02:18
Mindenre van megoldás. Ha lenne XBOXom, akkor se töltögetnék ész nélkül. Nézz körül néhány netes oldalon, válaszd ki a legolcsóbb és legmegbízhatóbb helyet. Aztán VEDD MEG A JÁTÉKOT! PS3-m van, és egy kis utánajárással, cserélgetéssel a legtöbb jó játékot be tudom szerezni. Ez akkor is így lenne, ha lehetne írott lemezzel játszani. És még nem is követek el bűnt. Na ehhez mit szólsz?
Szerk: Sakamoto Riku 2010-01-28 14:39:14
beküldve: 2009-12-29 12:47:08
(#574) Nem tudom ki ismeri a TM (Track Mania) sorozatot de megragadom az alkalmat és bemutatom ezt a gamet... (jobban szólva megmutatom) Segítek mert ez egy kocsis játék így első pillantásra is.. Nos ez azért jó mert el lehet érni a solo és a multi modot egy helyen a menüben. Van pályaszerkesztési(és építési) mód is ami egyáltalán nem bonyolult könnyen elérhető és nem ez a szedj pénzt és akkor most tudsz ennyiből ennyi utat csinálni, hanem csak egyszerűen építed amit akarsz korlátlan mennyiséggel és lehetőséggel... Ám a pálya építési terület nem végtelen hanem egy bizonyos terület után le van zárva onnan pedig csak tiszta terület van ahova nem lehet építeni... Ami poén hogy van gyorsító ami eléggé megdobja a kocsit... És a fő attrakció így a játékban: a sebesség határ 999 km/h amit sok-sok piros gyorsítóval lehet elérni (vagy sárga tök mind1) Van higscore tábla országonként... Magyarország most kb. a 3. helyen van... (tegnap még ott volt mára nem tom) ha jól emlékszem az össz. gamerszám 2-3 millió körül van... Csak ajánlani tudom... Ja nyugi nem fizetős és kb. 4-5 ezer ft. körül van a boltokban... A CD mellé van egy kód amit majd be kell ütni telepítéskor meg 1 3D-s szemüveg... Tehát csak ajánlani tudom.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-12-29 12:48:00
beküldve: 2009-12-27 08:54:16
(#573) Szerváltam PC-re faintos Sega Dreamcast emulátort,na meg egy PSX emu-t is.
A PSX emuval nagyjából meg vagyok elégedve,de a Speed Freaks játék vmi végett csak egy pályát enged játszani.Mi lehet a probléma? Ötletek?
A Dreamcast még jobban kötekedik. Dead Or Alive,Soul Calibur,Sword of the Berserk:Guts rage,Powerstone (ami mellesleg animében is létezik) azok szépen futnak rajta. Ha vmelyik autós gémmel akarok szenvedni pl.: Sega GT vagy Monaco GP,akkor vagy bedöglik a főmenü előtt az egész,vagy pedig alapból el sem indul a játék. Vki járt már hasonlóan?
A PSX emuval nagyjából meg vagyok elégedve,de a Speed Freaks játék vmi végett csak egy pályát enged játszani.Mi lehet a probléma? Ötletek?
A Dreamcast még jobban kötekedik. Dead Or Alive,Soul Calibur,Sword of the Berserk:Guts rage,Powerstone (ami mellesleg animében is létezik) azok szépen futnak rajta. Ha vmelyik autós gémmel akarok szenvedni pl.: Sega GT vagy Monaco GP,akkor vagy bedöglik a főmenü előtt az egész,vagy pedig alapból el sem indul a játék. Vki járt már hasonlóan?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-19 18:22:52
(#572) A következő sorok minden kedves xbox360-al rendelkező barátomnak szól, de főleg azoknak, akik szoktak gépről kiírni rá játékot. Szóval olyan kérdésem lenne, hogy milyen program alkalmas kiírásra? Egyet tudok, hogy a "clone cd" nevezetű dolog tudja. Kíváncsi lennék arra is, hogy a Nero tud-e és ha igen, akkor kell-e mahinálni vele valamit, vagy simán írja, mint a zene cd-t. Esetleg ha ismertek a clone cd-nél jobbat, akkor szívesen veszem, sőt aki nagyon nagy lelkű, akár azt is elárulhatja, honnan tudom letölteni Előre is köszönök minden hasznos infót.
Jaj de kemény! 1 arany Amúgy ezt ismerjük XD
Szerk: Morduk 2009-11-19 19:40:39
beküldve: 2009-11-19 19:37:13
(#570)
Szerk: Light HUN 2009-11-19 19:38:16
beküldve: 2009-11-19 18:45:42
(#569) Akkor ez hasonló lehet, mint a Blazing Angels 2, bár abban nincs ilyen spéci lövöldözés, viszont sokféle érdekes, és egyedi felszereltségű repülőgép a második világháborúból. Nem a legújabb játék, viszont igencsak szép a grafika, a különböző városok élethűre sikerültek, az egyedi helyre elhelyezett bónuszok pedig külön kihívások, pl a párizsi eifel-torony lábai között. Ugyan nem volt szerencsém végigjátszani, ugyanis megakadtam benne, de ez eddigi tapasztalataim pozitívak, és véleményem szerint egyszer érdemes kipróbálni
Szerk: Merchior 2009-11-19 18:46:31
beküldve: 2009-11-19 18:07:46
(#568) Hadd mutassak be egy játékot amit tulajdonképpen nem valami kemény CoD vagy Medal of Honor de háborús... Nem autós lúdúzős vagy tankirtásos kaki nem repülős (juhéé)
Hadd mutassam be a Heroes over Europe-t... A story egyszerűbb mint a facövek vagy mint a 0+1.... A háborúban kell irtani a nácikat Angliában illetve Berlin utcáin. A játék 12 küldiből áll amik rövidebbek-hosszabbak de azért hangulatosak... Ami a legjobb az a grafó... Bizony nagyon szép, bár hiányzanak (szamomra) a menekülő emberek a földön kik a légiriadó hallatán a bunkerekbe sietnek. sajna hiányzik a belül négyzet is ami nem valami jó mivel ez kicsit lentebb húzza a színvonalat. De bizony ami nagyon spéci lett az az "ász lövés": amikor egy ellenséges pilótára célzunk akkor elkezd felmenni egy adrenalin csík ami arra szolgál hogy a megfelelő pillanatban benyomjuk akkor az idő lelassul és az ellenségre zoomol így kiválaszthatjuk mire lövünk: a pilótára vagy a repülőgép bármelyik részére. Van multi játék is ami azt jelenti hogy egy szeróra 16 ember betömörülhet... Van több játékmód is mint például a túlélő mód ami abból áll hogy mindenkit ki kell nyírni... Az nyer aki a végén túléli... Bár szerintem eléggé elgörbül a multi a COD4 mellett de azért lehet reménykedni... Szerintem elég jó kis játék én merem ezt ajánlani ha a hibák nem zavarnak akkor eléggé el lehet vele lenni...
Hadd mutassam be a Heroes over Europe-t... A story egyszerűbb mint a facövek vagy mint a 0+1.... A háborúban kell irtani a nácikat Angliában illetve Berlin utcáin. A játék 12 küldiből áll amik rövidebbek-hosszabbak de azért hangulatosak... Ami a legjobb az a grafó... Bizony nagyon szép, bár hiányzanak (szamomra) a menekülő emberek a földön kik a légiriadó hallatán a bunkerekbe sietnek. sajna hiányzik a belül négyzet is ami nem valami jó mivel ez kicsit lentebb húzza a színvonalat. De bizony ami nagyon spéci lett az az "ász lövés": amikor egy ellenséges pilótára célzunk akkor elkezd felmenni egy adrenalin csík ami arra szolgál hogy a megfelelő pillanatban benyomjuk akkor az idő lelassul és az ellenségre zoomol így kiválaszthatjuk mire lövünk: a pilótára vagy a repülőgép bármelyik részére. Van multi játék is ami azt jelenti hogy egy szeróra 16 ember betömörülhet... Van több játékmód is mint például a túlélő mód ami abból áll hogy mindenkit ki kell nyírni... Az nyer aki a végén túléli... Bár szerintem eléggé elgörbül a multi a COD4 mellett de azért lehet reménykedni... Szerintem elég jó kis játék én merem ezt ajánlani ha a hibák nem zavarnak akkor eléggé el lehet vele lenni...
beküldve: 2009-11-16 20:02:13
(#567) Mily szerény vagy De a nagyképűség jó dolog (természetesen én sem gondolom komolyan)
Amúgy nekem csak annyi bajom volt a játékkal, hogy kicsit sablonos volt ez is, ugye a mész és ölsz stílusban, meg szerintem rövid is, annak ellenére, hogy nem szoktam naphosszat a box előtt ülni. Plusz - tekintve, hogy nem láttam a filmet - a két idősík közti ugrálás számomra kissé kuszává varázsolta. És mégis, olyan egy izgalmas és élvezhető játék volt, hogy érdemes többször végigmászni a pályákonÁllok rendelkezésedre illetve azoknak a rendelkezésére akik olyas valamit nem tudnak amit én tudok...
beküldve: 2009-11-16 19:44:16
(#565) Azt tudom, hogy meggyógyul, mert az alap 3 X-Man filmet láttam, csak az újat nem És köszi az infót.
Nos az van hogyha láttad a filmet akkor elvileg tudnád hogy a főhősünk sebei mind begyógyulnak így nem tudják megölni... Valahogy a játékban meg lehet halni de az eredeti storyban azaz a filmben NEM, szóval rozsomák a filmben halhatatlan a játékban meg nem ennyi...
Szerk: Morduk 2009-11-16 19:43:39