Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ma vettem meg psp-re a naruto legend rise of the akatsukit...
futtatáshoz az 5.5-ös Op rendszert kéri, de csak magas akku töltötségel telepíti fel. Várok. uncsíííí. am aki namtette volna meg wii-re, vegye meg a super mario galaxy 2-őt. tottálállatkiráycsúcs.
konzolosoknak
köszönöm,hogy megspóroltad nekem a sok betűt-körülbelül neke is ez lett volna a mondandóm.Annyival kiegészítva,hogy például én is szoktam néhanap akár hajnal 2-ig is előtte ülni (olyan jó csak úgy bámulni kifelé a fejedből,de azért közben csinálni valamit..),de ennek ellenére azért vannak más hobbijaim is.Dobolni mondjuk pont nem tudok,viszont olvasok (és nem csak mangát :) ),rajzolok (ezt sem csak mangát :) ),ékszert készítek és még mozogni is szoktam.
Szóval tényleg csak fejben dől el az egész,és attól,hogy valaki 'rajong' esetleg egy játékért,még nem feltétlen jelenti azt,hogy csak ott tud élni.
Teljesen egyet értek veled abban hogy az élet nem arra való,hogy reggel leülj és ájulásig tolj egy játékot!De pl én a metinen találkoztam a mostani legjobb barátommal igaz van köztünk párszáz km de rendszeresen találkozunk és a játékba "ápolgatjuk" a kapcsolatunkat melette persze telefonon és skype-on.Hidd el nekem is megvan azokról az emberekről akik a való életüket eltaszitva sem időt sem pénzt nem sajnálva alakitsanak ki egy könnyen megszerezhető "életet"!Az lehetsz aki akarsz lehetsz gazdag és vezető csöpöghetnek utánad a csajok,de ezt csupán az teszi meg akinek nem ér szinte semmit az élete....
Én jelenleg 2 gyermeket nevelek egésznap teszem a köteleségemet amit egy feleségnek és anyának kell és valjuk be nem könnyű az élet... Mindenkinek kell egy kis álomvilág valaki MMORPG-n játszik van ki dobol rajzol olyan is van aki alszik egész nap.Ezeknél a játékoknál is a mértékleteség a legfőbb dolog mert könnyen át lépni azt a bizonyos határt.Van pl egy ismerősöm tipikus kocka felkel tel kikapcs ajtó bezár kóla cigi kéznél és leül Metinezni (bár ő priváton nyomja) hajnal 3-4 ig és van hogy délbe kel,(megjegyezném neki is van 2 gyerkőc,akit a jelenlegi életársa gondoz).NA EZ NEM ÉLET!!! Sőt felháboritó
A lényeg hogy részben igazad van de másrészt valaki nem tud dobolni és éppen azt gondolja baromságnak...most ne érts félre,de nem vagyunk egyformák!
Pusziii
Metin 2 hmm... Néhány napig volt hozzá szerencsém. De aztán arra jöttem rá, hogy az egyik legnagyobb baromság a világon. Ne felejtsük el, hogy valószínűleg csak egy ember van még rajtam kívül, aki így gondolja, nem akarok senki szívébe gázolni. De ezt a témát illetően nekem az a véleményem, hogy rengeteg más tevékenység van, amivel el lehet tölteni Hasznosan az időt, és nem egy virtuális világban pazaroljuk számomra értelmetlenül és/vagy érthetetlenül. Én megpróbálok valódi emberekkel kapcsolatot teremteni, és nem "érzelemmaszkokkal" hülyéskedni.... Meg virtuálisan összeházasodni.... Csodálkozva tapasztaltam, hogy van aki a "Mire való az élet?" kérdésre a "Metinezésre!" választ adja. Talán kicsit rózsaszín most ez a szöveg, mert én is négy fal között töltöm a délutánjaimat, de zenét hallgatok, dobolok, olvasok, talán néha tanulok, esténként meg a barátaimmal társalgok....
Amúgy ha már játék, akkor Fable 2, F1 2010, SW: The Force Unleashed 1 (és majd a kettő is, ha megjelenik) most a kedvenc. Meg a Naruto: Ultimate Ninja Storm 2-re várok még
A Street Fighter pedig... most komolyan, be kell ezt mutatni bárkinek is?
és persze még sok remek játékkal volt dolgom és ajánlhatnék de szerintem mindenki megtalálja a magának valót elég szép a választék napjaink játék felhozatalában is. Legjobban azt sajnálom hogy az animék többségének játék változatai sajna csak ps2-3-ra jönnek ki (One Piece, Naruto, Dragonball Z, Hunter X Hunter, Yu Yu Hakusho) De ki tudja egyszer majd beújítok egy ps-t
[Link]
video , letöltés , minden mi szem szájnak ingere !
Még ott van a gépen a Silent Hill 2(félig végigvittem) még 3 plusz a 4-et is kezdhetem elöröl.
Metal Gear Solid 2 is végigvitelre vár, a 3. és 4. DMC is ott van.
Húúú meg az a Ninja Blade, olyan egy bugos valamit, pedig élvezhetö lenne.
Viszont a Lost Planetben elégé felidegesitet az hogy nem találtam egy betüt az aktuális elrejet szóból és ezérlt hanyagolom is.
Emulátoral nem nagyon probálkozok már mert a PS, Sega Megadrive, Nintendo64 és a Gamboy müködik jól de még nem találkoztam rendes PS2 és GameCube-osal.
Valoszinüleg ezek kimaradnak az életemböl, szegény Resident Evil Zero és RE Code:Veronica X.
Szóval van még böven játék amivel adós vagyok.
Valoszinüleg ma befejezem a Crysist aztán jöhet a lista elsö fele.
Ajánlom nektek a Gran Turismo 2. részét,valamint a Speed Punks vagy Speed Freaks (franc tudja miért kettő külön néven jött ki világszerte) nevű autós csodákat.Igaz,a grafikájuk régi,de a játékélmény csillagos hatos.
Vagy van ugyebár még a Sega Dreamcast emulátor is,azon meg a Powerstone 1,2 illetve a jó öreg Dead Or Alive 2. részét nyüstölöm.Verekedős játékokról van szó mindkét esetben,előbbiből anime is készűlt,az utóbbi meg a szekszi csajfelhozatal,meg a kombók miatt is érdekes.
Nézzetek utána ezeknek a gémeknek,nem bánjátok meg ^^
Szerintem ez más fórumokon sincs nagyon máshogy mostanság...
Más fórumokon is van ilyen, de ott mérsékelve és nem majdnem mindenki
pont pont pont
: PSzerintem ez más fórumokon sincs nagyon máshogy mostanság...
Miért, mi a gond velük? (kb. 1 hónapja, hogy nem néztem föl)