MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2010-10-27 12:28:29
(#601) Én jelenleg a Metin2 őn játszok és ha megengeditek kifejteném a véleményemet róla. Kb 1.5 éve tolom a játékot és sajna egyre több hibát véltem felfedezni.Kisebb szinten még elbohóckodtam egyedül mentem és nem volt nagy szükségem a társaságra,most hogy már 80 a szintem, hát meg kell mondjam a megfelelő társaság és kapcsolat nélkül na meg az emeltdijas SMS beküldése nélkül szinte lehetetlen a játék. A különböző buggok kész gyötrelemmé változtatják a játékot.Például van ott olyan hogy Dt run,ami abból álna (normális esetbe),hogy egy torony szintjein szépen végig gyilkolsz és jutalom képpen egy olyan kovácsnál ütethetsz felszerelést ami nem kér tárgyat.Na most ez a gyakorlatba ugy működik hogy felkínlódsz odáig és mit kapsz? Egy hatalmas BUGGGGGGGOT.Kérdem én ha valaki üzemeltet szervereket nem alap dolog lenne a megfelelő játékélény biztositása?
Főleg ha még pénzt is áldoz az ember rá (bár tudom nem kötelező).Mindezek ellenére ajánlom mindenkinek mert ha jó társaságba "keveredsz" szuper kikapcsolódás és remek szórakozás!Én pl olyan barátságra tettem szert amit nem adnék semmiért!
Főleg ha még pénzt is áldoz az ember rá (bár tudom nem kötelező).Mindezek ellenére ajánlom mindenkinek mert ha jó társaságba "keveredsz" szuper kikapcsolódás és remek szórakozás!Én pl olyan barátságra tettem szert amit nem adnék semmiért!
Szerk: Zuki 2010-10-27 12:45:44
beküldve: 2010-10-27 00:13:17
(#600) minimálisan COUNTER STIKE-olók ( és budapesti metró rajongók ? ) figyelmébe hadd ajánljam a következő pályát a deák térről :
[Link]
video , letöltés , minden mi szem szájnak ingere !
[Link]
video , letöltés , minden mi szem szájnak ingere !
Szerk: wakka 2010-10-27 00:14:37
beküldve: 2010-06-22 12:29:21
(#599) szívesen indítanék egy wii/gamecube multyplayer kört ahol együtt tolnánk. hogyha valaki szeretne válaszoljon erre a hozásszólásra
.
.És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-04-19 14:23:17
(#598) Most játszom a Grandia2-vel és elkeztem gondokodnia a FF7 és 8-on is de valoszinülek csak a távoli jővőben.
Még ott van a gépen a Silent Hill 2(félig végigvittem) még 3 plusz a 4-et is kezdhetem elöröl.
Metal Gear Solid 2 is végigvitelre vár, a 3. és 4. DMC is ott van.
Húúú meg az a Ninja Blade, olyan egy bugos valamit, pedig élvezhetö lenne.
Viszont a Lost Planetben elégé felidegesitet az hogy nem találtam egy betüt az aktuális elrejet szóból és ezérlt hanyagolom is.
Emulátoral nem nagyon probálkozok már mert a PS, Sega Megadrive, Nintendo64 és a Gamboy müködik jól de még nem találkoztam rendes PS2 és GameCube-osal.
Valoszinüleg ezek kimaradnak az életemböl, szegény Resident Evil Zero és RE Code:Veronica X.
Szóval van még böven játék amivel adós vagyok.
Valoszinüleg ma befejezem a Crysist aztán jöhet a lista elsö fele.
Még ott van a gépen a Silent Hill 2(félig végigvittem) még 3 plusz a 4-et is kezdhetem elöröl.
Metal Gear Solid 2 is végigvitelre vár, a 3. és 4. DMC is ott van.
Húúú meg az a Ninja Blade, olyan egy bugos valamit, pedig élvezhetö lenne.
Viszont a Lost Planetben elégé felidegesitet az hogy nem találtam egy betüt az aktuális elrejet szóból és ezérlt hanyagolom is.
Emulátoral nem nagyon probálkozok már mert a PS, Sega Megadrive, Nintendo64 és a Gamboy müködik jól de még nem találkoztam rendes PS2 és GameCube-osal.
Valoszinüleg ezek kimaradnak az életemböl, szegény Resident Evil Zero és RE Code:Veronica X.
Szóval van még böven játék amivel adós vagyok.
Valoszinüleg ma befejezem a Crysist aztán jöhet a lista elsö fele.
RICO
Szerk: RICO 2010-04-19 14:27:42
beküldve: 2010-04-18 09:40:51
(#597) Még mindig a jó öreg Playstation gémekkel szenvedek PC-n,hála a PSX emulátornak ugyebár,máskülönben fura lenne PC-n PSX játékokat játszani 
Ajánlom nektek a Gran Turismo 2. részét,valamint a Speed Punks vagy Speed Freaks (franc tudja miért kettő külön néven jött ki világszerte) nevű autós csodákat.Igaz,a grafikájuk régi,de a játékélmény csillagos hatos.
Vagy van ugyebár még a Sega Dreamcast emulátor is,azon meg a Powerstone 1,2 illetve a jó öreg Dead Or Alive 2. részét nyüstölöm.Verekedős játékokról van szó mindkét esetben,előbbiből anime is készűlt,az utóbbi meg a szekszi csajfelhozatal,meg a kombók miatt is érdekes.
Nézzetek utána ezeknek a gémeknek,nem bánjátok meg ^^

Ajánlom nektek a Gran Turismo 2. részét,valamint a Speed Punks vagy Speed Freaks (franc tudja miért kettő külön néven jött ki világszerte) nevű autós csodákat.Igaz,a grafikájuk régi,de a játékélmény csillagos hatos.
Vagy van ugyebár még a Sega Dreamcast emulátor is,azon meg a Powerstone 1,2 illetve a jó öreg Dead Or Alive 2. részét nyüstölöm.Verekedős játékokról van szó mindkét esetben,előbbiből anime is készűlt,az utóbbi meg a szekszi csajfelhozatal,meg a kombók miatt is érdekes.
Nézzetek utána ezeknek a gémeknek,nem bánjátok meg ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-18 09:41:30
beküldve: 2010-04-17 17:48:18
(#596) Én most stepmanián játszok nyomom az anime openingeket endingeket nagyon király és aki szereti a gitarhero-t annak ajánlom mert hasonló.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerintem ez más fórumokon sincs nagyon máshogy mostanság...
Más fórumokon is van ilyen, de ott mérsékelve és nem majdnem mindenki
pont pont pont
: POh boy I can't wait to be ban'd from here!
mindig hányingert keltő a community
Miért, mi a gond velük? (kb. 1 hónapja, hogy nem néztem föl)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-13 18:10:19
(#593) Hát őszintén most gondolkodóba ejtettél hogy mi az amivel játszunk nyaranta. Majd idén nyáron megnézem (ha elnem felejtem)
Ramen evő izomerő
mindig hányingert keltő a community
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Megígértem magamnak, hogy nem írok erre a fórumra mert mindig hányingert keltő a community de:
Az a PS nem egy Gamecube?
Mert ha tényleg Playstation akkor itt komoly per fog indulni a Nintendo Exclusive címek más platformra történő kiadása miatt : P
nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
Az a PS nem egy Gamecube?
Mert ha tényleg Playstation akkor itt komoly per fog indulni a Nintendo Exclusive címek más platformra történő kiadása miatt : P
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Én is kb ezekkel játszottam most FF X ezek és minden FF el játszok de most mu online-on keresek japán szerókat.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-13 14:56:47
(#589) Én régebben játszottam a Metin2-vel csak megutáltatta a játék magát velem
Voltam 1 hónapig Gates of Andaronon azt meg azért hagytam abba mert nem találtam jó barátokat ott és lassú volt a fejlődés
DE a kedvencem Muonline.hu nagyon jó játék
per pillanat a pyromu-n játszok
Böngészős játékokból: amit ismert majdnem mind szerintem XD
The-west ezerrel és a grepolis-t is kenyem mint az őrült.
és egy egész A4-es lapot tele írhatnék még hogy mikkel ezen kívül.
Végül csak annyit hogy: bármi ami fut a gépemen és értelmes.
Hozzá csatolva utólag: nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
rámentek arra hogy prémeljünk
Voltam 1 hónapig Gates of Andaronon azt meg azért hagytam abba mert nem találtam jó barátokat ott és lassú volt a fejlődés
DE a kedvencem Muonline.hu nagyon jó játék
per pillanat a pyromu-n játszok
Böngészős játékokból: amit ismert majdnem mind szerintem XD
The-west ezerrel és a grepolis-t is kenyem mint az őrült.
és egy egész A4-es lapot tele írhatnék még hogy mikkel ezen kívül.
Végül csak annyit hogy: bármi ami fut a gépemen és értelmes.
Hozzá csatolva utólag: nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
Ramen evő izomerő
Szerk: ferc 2010-04-13 15:01:58
beküldve: 2010-04-12 16:59:19
(#588) Én szeretek Ps-ezni de a mostani kedvenceim:
Metin2
Gates of Andaron
mindkettő netes játék azért olyan jók mert lehet ismerkedni:))
ha valaki ismeri őket szivesen dumizok vele játék közben

Metin2
Gates of Andaron
mindkettő netes játék azért olyan jók mert lehet ismerkedni:))
ha valaki ismeri őket szivesen dumizok vele játék közben
írd meg, h melyik adón vagy és mi a neved:)
vagy egyezztessünk talit:)
vagy egyezztessünk talit:)

"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-10 21:48:35
(#587) Videojátékokkal játszani - szeressük.
Én már 4 éves korom óta játszok, az első konzolom egy Super Nintendo Entertainment System volt, innen kezdődött el a videojátékok, a Nintendo és a Super Mario játékok (kedvenc szériám) iránti elkötelezett rajongásom, ami 12 év után is töretlen.
A Nintendo kívül a Sony-t is szivesen megtűröm a házban, köszönhetően a 2. konzolom, egy PlayStation adta örömök miatt.
A sok Nintendo konzol mellett jelenleg a PS családból csak egy gyöngyházfehér PlayStation Portable-3004-esem van, de majd szeretnék egy PlayStation 3 Slim-et is egyszer a venni.
Játékügyileg nemrég vittem ki a Nintendo Wii-re a múlthónapban megjelent Red Steel 2-t. Egy FPS játék amely ötvözi a nyugati western pusztákat, a kelet titokzatosságával, és stílusával. Egy gyönyörű, remek harcrendszerű, emlékezetes zenei oldallal, és csúcsszuper hangulattal rendelkező játék. Számomra eddig az egyik legkellemesebb csalódás Wii-n. Kötelezően beszerzendő.

Amivel pedig most, de igazából már régebb óta játszok kisebb-nagyobb megszakításokkal, az a Nintendo GameCube-os Super Mario Sunshine. Eddigi pályafutásom alatt a 2. kedvenc játékom. Megszeretném szerezni mind a 120 Shine Sprite-ot, kipörgetni 100%-ra, ami nem épp lekvár feladat. ^^'

Köszöntem.
Én már 4 éves korom óta játszok, az első konzolom egy Super Nintendo Entertainment System volt, innen kezdődött el a videojátékok, a Nintendo és a Super Mario játékok (kedvenc szériám) iránti elkötelezett rajongásom, ami 12 év után is töretlen.
A Nintendo kívül a Sony-t is szivesen megtűröm a házban, köszönhetően a 2. konzolom, egy PlayStation adta örömök miatt.
A sok Nintendo konzol mellett jelenleg a PS családból csak egy gyöngyházfehér PlayStation Portable-3004-esem van, de majd szeretnék egy PlayStation 3 Slim-et is egyszer a venni.Játékügyileg nemrég vittem ki a Nintendo Wii-re a múlthónapban megjelent Red Steel 2-t. Egy FPS játék amely ötvözi a nyugati western pusztákat, a kelet titokzatosságával, és stílusával. Egy gyönyörű, remek harcrendszerű, emlékezetes zenei oldallal, és csúcsszuper hangulattal rendelkező játék. Számomra eddig az egyik legkellemesebb csalódás Wii-n. Kötelezően beszerzendő.

Amivel pedig most, de igazából már régebb óta játszok kisebb-nagyobb megszakításokkal, az a Nintendo GameCube-os Super Mario Sunshine. Eddigi pályafutásom alatt a 2. kedvenc játékom. Megszeretném szerezni mind a 120 Shine Sprite-ot, kipörgetni 100%-ra, ami nem épp lekvár feladat. ^^'

Köszöntem.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-04-10 21:49:53