Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2011-02-22 16:47:32
(#653) 3DS nyitócímek:sims 3, rabids 3D(kel), pes 2011, street fighter IV(köl), splinter cell 3D(köl), asphalt 3D, Nintendogs+cats(3 darab), Pilotwings resort(wii sport resort repcsi edition+) és super monkey bal 3D.
ezek már biztosak.
3DS előrendelve köbö 74ezer.
ezek már biztosak.
3DS előrendelve köbö 74ezer.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2011-02-17 10:34:36
(#652) Nem tudom én még az elejét is szerettem, majd ha tesó esetleg rávetemedik egy Cata vételre megpróbálok újra felhúzni egy karaktert, mert ugye most minden új.
Ummm, első karakterem még törtön volt egy ne druida, majd egy be warlockom volt. Eredetin rögtön lockkal nyitottam, Lulain nevezetű human lockom kezdetek óta megvan és azóta is jóban vagyunk x) Más karakterem úgy igazából nincs, néha tesó kérésére használom a karaktereit, hogy fejlődjek, de szívembe igazából csak a death knight jutott be, nagyon bejött a "harcstílusa". Indítottam is egyet, de 75-nél tovább nem jutottam vele ^^
Meglivorn: Nagyon szépen köszönöm, akkor lehet szánok a kipróbálásra egy kis időt, aztán meglátom =)
Ummm, első karakterem még törtön volt egy ne druida, majd egy be warlockom volt. Eredetin rögtön lockkal nyitottam, Lulain nevezetű human lockom kezdetek óta megvan és azóta is jóban vagyunk x) Más karakterem úgy igazából nincs, néha tesó kérésére használom a karaktereit, hogy fejlődjek, de szívembe igazából csak a death knight jutott be, nagyon bejött a "harcstílusa". Indítottam is egyet, de 75-nél tovább nem jutottam vele ^^
Meglivorn: Nagyon szépen köszönöm, akkor lehet szánok a kipróbálásra egy kis időt, aztán meglátom =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-02-17 10:35:55
Egyébként lenne egy olyan kérdésem, hogy játszott-e valaki innen a Dragon Age nevezetű cukisággal? Érdekelnének vélemények, hogy egyáltalán érdemes e kipróbálni
Ha szereted a sztori alapú RPGket, ahol dumálni kell az NPCkkel akkor igen. Tipikus Bioware játék egyébként, azaz jó történet, jól kitalált és fun karakterek, es durván felépített háttérvilág, úgyhogy minden a helyén van, semmi sem csak úgy, a levegőben.
És itt reagálnék arra is, hogy game videó nem sokat mond, pláne ami "gameplay & combat". Csak a lényeg nem látszik.
Én sok idő után, most játszok újra vele, és teljesen el is felejtettem, milyen unalmas az eleje XD
Az unásig ismert területekkel, és questekkel XD
Amúgy mikor még te jáccottál vele annó, neked milyen karaktere(i)d volt(ak)?
Nekem egy troll warriorom van (minden alkalommal megcsinálom, ahányszor csak elkezdek jáccani egy szerveren XD) Philipnek hívják.
Az unásig ismert területekkel, és questekkel XD
Amúgy mikor még te jáccottál vele annó, neked milyen karaktere(i)d volt(ak)?
Nekem egy troll warriorom van (minden alkalommal megcsinálom, ahányszor csak elkezdek jáccani egy szerveren XD) Philipnek hívják.
u.i.: FOR THE HORDE! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Dragon Age...Nem játszottam vele de soakt nézegettem gampelay videókat és nem ahtott meg...szerintem nem érdemes kipróbálni de hangsúlyozom NEM JÁTSZOTTAM VELE!!! : P
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:50:11
beküldve: 2011-02-16 18:43:24
(#648) Triplázás és idézgetés nem kell, tessék használni a Szerkesztés gombot >:
Egyébként lenne egy olyan kérdésem, hogy játszott-e valaki innen a Dragon Age nevezetű cukisággal? Érdekelnének vélemények, hogy egyáltalán érdemes e kipróbálni
Ne duplapostolj! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nem a Catáig updateli fel, szimplán a patcheket teszi fel (javítások, a világbeli változások, nerfek-buffok vannak benne) -ez csak arra jó, hogy mondhatni kompatibilis legyél a szerverrel x)
A kiegészítések viszont új q-kat, kasztokat, világrészeket tartalmaznak, pl. hiába nyílt meg most Catával Gilneas, te alapjátékkal nem fogsz tudni bemenni oda.
A kiegészítések viszont új q-kat, kasztokat, világrészeket tartalmaznak, pl. hiába nyílt meg most Catával Gilneas, te alapjátékkal nem fogsz tudni bemenni oda.
(Kis kiegészítés: már nem vagyok aktív játékos, csak öcsém kérésére szoktam bemenni PTR-re, magamtól már nem megyek ^^;
én is rég játszottam, de bátyám szokott...
Lenne egy másik kérdésem is ezzel kapcsolatban.
Már több embert is kérdeztem (kettőt!) ezzel kapcsolatban.
Naszóval: mi értelme megvenni boltban a kiegészítéseket?
Mármint, felrakod az alapjátékot, és indításkor fel update-eli neked egészen a Cataclyzm-ig.
Ennek így most mi értelme?
Mármint, felrakod az alapjátékot, és indításkor fel update-eli neked egészen a Cataclyzm-ig.
tudom cáfolni
Sajnos nem tudok segíteni, én eredetin vagyok ^^
Banpaia: Azért az alapjáték és a BC már elég olcsó, ha pedig bankkártyás fizetést választasz sokkal jobban jössz ki ,mint GC-vel. Arról nem is beszélve, hogy még így is megkapod az új világot, mert Deathwing bácsi rombolása mindenkire vonatkozik
Banpaia: Azért az alapjáték és a BC már elég olcsó, ha pedig bankkártyás fizetést választasz sokkal jobban jössz ki ,mint GC-vel. Arról nem is beszélve, hogy még így is megkapod az új világot, mert Deathwing bácsi rombolása mindenkire vonatkozik
tudom...
Nem a Catáig updateli fel, szimplán a patcheket teszi fel (javítások, a világbeli változások, nerfek-buffok vannak benne) -ez csak arra jó, hogy mondhatni kompatibilis legyél a szerverrel x)
(Kis kiegészítés: már nem vagyok aktív játékos, csak öcsém kérésére szoktam bemenni PTR-re, magamtól már nem megyek ^^;
Szerk: Lula 2011-02-16 16:51:56
Lenne egy másik kérdésem is ezzel kapcsolatban.
Sajnos nem tudok segíteni, én eredetin vagyok ^^
Szerk: Lula 2011-02-16 09:41:43
Számomra az a legkisebb gond hogy bugosak a tört szerverek.
Én nagyobb problémának tartom azt, hogy igen kevesen vannak általában ezeken a szervereken, és csak ritka alkalmakkor lehet találkozni más játékosokkal.
Én nagyobb problémának tartom azt, hogy igen kevesen vannak általában ezeken a szervereken, és csak ritka alkalmakkor lehet találkozni más játékosokkal.
beküldve: 2011-02-15 21:12:34
(#639) én játszottam a WOW-val, a tört elég bugos (hibás, sok mindent kihagynak belőle) az eredeti meg drága. Jó játék, vannak kasztok, és két nagy "ellenég" (aliance és horda). Fejlődni kell a karaktereddel, mehetsz instázni (egy nagy "szörnyet" csapatban gyilkolni, ami jó cuccokat dob)... Próbáld ki törtön, ha tetszik akkor jöhet az eredeti
Szerk: Bampaia 2011-02-15 21:13:05