Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2012-02-20 07:24:40
(#668) Most hogy hozzájutottam egy XBOX360-hoz, végre bővültek a lehetőségeim a játékok terén!
Jelenleg Fallout-New Vegas-t tolok, és faszányos!
Jelenleg Fallout-New Vegas-t tolok, és faszányos!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-02-19 13:27:12
(#667) Minecraftot tolok mostanában.
Óóó... A Minecraft a legjobb pixeles játék a szakmában. Először amikor láttam azt gondoltam róla, h nagyon gagyi, habár a határ nélküli craftolás érdekesen hangzott, bár mikor megnéztem haveromat ahogyan priváton játszik megláttam, h ebben a játékban van annyi tartalom mint a WoWban. Furcsa, minap egy haverom leszarozta ezt a játékot úgyhogy nem játszott vele, másrészt CoDozik(!). Gáz, hogy a mai fiatalság leragadt a CoDnál, meg az egyéb ilyen játékoknál és elvesztette minden fantáziáját. Márpedig ez AZ a játék ahol kiélheted a fantáziád.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2011-11-03 15:13:05
(#665) Valaki játszik Naturo gekitou ninja taisen special-lel? Valakivel szívesen tolnám multiplayerben, mert eddig csak japánokkal sikerült játszanom.
beküldve: 2011-09-24 21:57:46
(#664) World of warcraft forever! Annal nincs jobbonline strategiai jatek! Jelenleg blood elfel tolom !
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-09-16 12:26:44
(#663) beküldve: 2011-08-01 17:25:16
(#662) Medal of Honor Heroes 2-t tolom PSP-n!!
Multiplayer-ben nagyon király játék, ajánlom!!!!!
(az 1 is meg volt demoban)
Multiplayer-ben nagyon király játék, ajánlom!!!!!
(az 1 is meg volt demoban)
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-08-01 10:33:56
(#661) Én egyedül elszórakozok a GTA 4-el 5-ös gép kell hozzá nekem szerencsére van Tudom hogy egyáltalán nem lányos játék szóval nem nekem való de imádom vele lövöltözni az embereket és küldetéseket csinálni Mindenkinek ajánlom akinek viszi a gépe
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-07-29 21:36:53
(#660) Minecraftot tolok mostanában.
Mivel csak egy szar laptop áll a rendelkezésemre, ezért elég korlátozottak a lehetőségeim PC játékok terén.
Szerencsére ehhez nem kell túl erős gép, így csak kicsit szaggat XD
Egyedül kicsit unalmas játék, de multiban elég jól el lehet vele bohóckodni
Mivel csak egy szar laptop áll a rendelkezésemre, ezért elég korlátozottak a lehetőségeim PC játékok terén.
Szerencsére ehhez nem kell túl erős gép, így csak kicsit szaggat XD
Egyedül kicsit unalmas játék, de multiban elég jól el lehet vele bohóckodni
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-02 14:48:05
(#659) kipróbáltam 2 3ds játékot:
3DS am 62000ft-ért kapható
super street fighter IV: hát ez valami k**** nagy, király 3D, alázós grafika, harcrendszer faka, sok(k) karakter, nem kel semmit nyitogatni benne, 1edüli visszatartó erő, hogy még nincsen sok mindenkinek meg, face2face játék nem nagyon, max internet conection.
rabids 3d: fasza 2d platformer játékmenet király 3D háttérrel.
combat of giants: nem játszottam vele, de az infók szerint nagyon szar Dinós(!) beat'em'up, a nyitány legszarabja. az eddigi dinós verekedős gamék kivétel nélkül k****sz**** eddig.
rabids 3d: fasza 2d platformer játékmenet király 3D háttérrel.
combat of giants: nem játszottam vele, de az infók szerint nagyon szar Dinós(!) beat'em'up, a nyitány legszarabja. az eddigi dinós verekedős gamék kivétel nélkül k****sz**** eddig.
3DS am 62000ft-ért kapható
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2011-04-02 14:50:10
beküldve: 2011-03-10 20:51:06
(#658) elromlott a psp-m olvasófeje , pont mikor új játékot vetem, ezt a pechet.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szia! Rohadt jó játék, vérbeli mászkálós fps, rpg elemekkel, ha szereted az fps-eket amelyek az akció helyett inkább a kalandról szólnak tetszeni fog.
Hamarosan lesz folytatása: [Link]
akkor biztos jó lehet ^^
a folytatás trailerét láttam valahol futólag, akkor is megakadt már rajta a szemem (:
mostmár tuti elkezdem mikor lejött :3
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
beküldve: 2011-02-22 19:46:47
(#656) Sikeresen ráakadtam a Yggdra Union: We'll never fight alone nevű játékra. Erre is lazán tudnám mondani a This is Etrian kiáltást. Legalábbis van olyan kegyetlen, ha nem kegyetlenebb.
http://www.youtube.com/watch?v =m8ISiTb9kFo
Oh ha meg tudnám szerezni GBA-ra vagy PSP-re *_*
http://www.youtube.com/watch?v =m8ISiTb9kFo
Oh ha meg tudnám szerezni GBA-ra vagy PSP-re *_*
Ike Ike Don Don!
Szia! Rohadt jó játék, vérbeli mászkálós fps, rpg elemekkel, ha szereted az fps-eket amelyek az akció helyett inkább a kalandról szólnak tetszeni fog.
beküldve: 2011-02-22 19:29:48
(#654) nekem az lenne kérdésem, hogy ha valaki játszotta, az Oblivion milyen ? XD
mert én most töltöm, egyik tanárom ajánlására, és azért kérdezem hogy érdemes-e belekezdeni vagy nem ? (:
mert én most töltöm, egyik tanárom ajánlására, és azért kérdezem hogy érdemes-e belekezdeni vagy nem ? (:
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "