Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Megveszed, utána asszem hatvan nap ingyenes.utána pedig fizetni kell érte, 30 naponként kb. 7000 forintot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
valaki ismeri a world of warcraft című játékot? nagyon érdekelne de nemigazán tudom h mit és hogyan kéne fizetni meg stb.
Szia!
Hallottam a játékról, de én sem ismerem a kritériumait.
Szerintem keress rá a Googléra ott biztos kiadja a honlapját, ott meg bővebb információt tudsz szerezni!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2011-01-25 17:24:24
(#621) valaki ismeri a world of warcraft című játékot? nagyon érdekelne de nemigazán tudom h mit és hogyan kéne fizetni meg stb.
beküldve: 2011-01-25 17:23:06
(#620) Üdvözlet mindenkinek. (huh már rég jártam errefelé )
PC-re mindenkinek, aki szereti a fantasy-t tudom ajánlani a Dragon Age-t! Nagyon jó játék és a szavatossága is kitűnő.
Tudom ajánlani a Call of Chuthulut, már akinek az idegei bírják Sötétben ajánlott játszani
PS2-re Haunting Ground, Fatal Frame, Rulle of Rose, Second Sight! Ajánlom mindenkinek! Nem fog csalódni (legalább is szerintem)
PS3-ra Siren!
Sorolhatnék még párat, nekem ezek állnak az első helyen a listámon.
PC-re mindenkinek, aki szereti a fantasy-t tudom ajánlani a Dragon Age-t! Nagyon jó játék és a szavatossága is kitűnő.
Tudom ajánlani a Call of Chuthulut, már akinek az idegei bírják Sötétben ajánlott játszani
PS2-re Haunting Ground, Fatal Frame, Rulle of Rose, Second Sight! Ajánlom mindenkinek! Nem fog csalódni (legalább is szerintem)
PS3-ra Siren!
Sorolhatnék még párat, nekem ezek állnak az első helyen a listámon.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2011-01-25 17:09:40
(#619) Gépen (sajnos) a MOTHER3 végigvitelén ügyködök. Nagyszerű történet és GBA játékhoz képest meglepően változatos a zenei gyűjteménye.
Aki szereti a NAGYON SZOMORÚ, de mégis vicces, izgalmas és egyedi RPG-ket az feltétlen próbálja ki *_*
Nintendo DS-n az Etrian Odysseyt gyepálom és szerintem simán lehetne olyan csata kiáltás, hogy "THIS IS ETRIAN" mert veszélyes egy játék. Már a második szinten megjelennek a híres narancssárga pacák, amik sajnos épp olyan kegyetlenek, ahogy azt a dalban a rajongók is megénekeltékXD
http://www.youtube.com/watch?v =dB_PVPyn6n8
Aki szereti a NAGYON SZOMORÚ, de mégis vicces, izgalmas és egyedi RPG-ket az feltétlen próbálja ki *_*
Nintendo DS-n az Etrian Odysseyt gyepálom és szerintem simán lehetne olyan csata kiáltás, hogy "THIS IS ETRIAN" mert veszélyes egy játék. Már a második szinten megjelennek a híres narancssárga pacák, amik sajnos épp olyan kegyetlenek, ahogy azt a dalban a rajongók is megénekeltékXD
http://www.youtube.com/watch?v =dB_PVPyn6n8
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-01-23 18:33:26
(#618) valaki játszott már a one piece unlimited cruise vmelyik részével? eléggé gondolkodok rajta hogy bekéne szerezni csak sehol nem találok hozzá magyar tesztet ezért itt érdeklődök
beküldve: 2011-01-17 09:34:23
(#617) Nemrég játszottam a Command&Conquer 4-gyel. Kíváncsi voltam, milyen lesz a játékélmény, mert teljesen megváltoztatták a játék alapmechanizmusát. Hát végül sikerült megszoknom, és a hangulat elkísért egészen a végéig is.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-01-13 19:46:58
(#616) Ennyi volt, le is szedtem, és végig is vittem XD
Tényleg a legjobb játék a világon!
Tényleg a legjobb játék a világon!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-13 15:38:19
(#615) Örülök hogy emlékeztettél rá. :)
Most azon nyomban le is szedem! :)
Most azon nyomban le is szedem! :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Jajj, igen. Amíg rá nem jön az ember a titkára, addig szenved vele. de utána könnyű :)
A lényeg: menj az egér orra után =D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-01-13 14:17:36
(#613) Neeeeee! XD
Az gecó jó játék!
A Neverhood-ot szeressük. Haverokkal régen állandóan azt játszottuk. Emlékezetes idők voltak :)
Csak az a rohadt egeres rész benne nehéz a vége felé.
Az gecó jó játék!
A Neverhood-ot szeressük. Haverokkal régen állandóan azt játszottuk. Emlékezetes idők voltak :)
Csak az a rohadt egeres rész benne nehéz a vége felé.
Szerk: A Márk 2011-01-13 14:17:48
beküldve: 2011-01-13 14:14:30
(#612) Nemrég kedvem támadt egy kis játékra és újra végigvittem a sokak szerint "világ egyik legjobb játékát", a The Neverhoodot. Még mindig eszméletlenül jó, imádom
Aki kedveli a kalandjátékokat és szereti a nem szokványos dolgokat nézzen bele :3
Aki kedveli a kalandjátékokat és szereti a nem szokványos dolgokat nézzen bele :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-01-12 20:04:54
(#611) Én most több játékkal is jáccok (mind kissé régiek, vagy kis gépigényűek, mert korlátozva vannak a lehetőségeim, mert egy régebbi fajta laptopot használok :P)
Amiket küdök:
Counter Strike
Plants VS Zombies
Fallout 2
World of Goo
Ancient Domains of Mystery (vagy ADOM, ha így ismeri valaki)
Diablo-Hellfire
De gondolkodtam, hogy felrakom a Final Fantasy 7-et is.
Amiket küdök:
Counter Strike
Plants VS Zombies
Fallout 2
World of Goo
Ancient Domains of Mystery (vagy ADOM, ha így ismeri valaki)
Diablo-Hellfire
De gondolkodtam, hogy felrakom a Final Fantasy 7-et is.
beküldve: 2011-01-12 19:25:40
(#610) Én a call of duty 4-gyel játszok,probálom mind a 30 laptopot megtalálni..már csak 5 kell és a combat arms online FPS game-mel játszok még :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-12 19:11:25
(#609) ...továbbá játszok a metin2 egyik fajtájával - ddmt2, bár már azzal se igazán játszok
jsh és még csak annyit h akinek van 60+ karija ddmt2 az irjon plsss
jsh és még csak annyit h akinek van 60+ karija ddmt2 az irjon plsss
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"
Szerk: Carteer 2011-01-12 19:14:43