Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2010-04-13 18:10:19
(#593) Hát őszintén most gondolkodóba ejtettél hogy mi az amivel játszunk nyaranta. Majd idén nyáron megnézem (ha elnem felejtem)
Ramen evő izomerő
mindig hányingert keltő a community
Szerintem ez más fórumokon sincs nagyon máshogy mostanság...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Megígértem magamnak, hogy nem írok erre a fórumra mert mindig hányingert keltő a community de:
Az a PS nem egy Gamecube?
Mert ha tényleg Playstation akkor itt komoly per fog indulni a Nintendo Exclusive címek más platformra történő kiadása miatt : P
nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
Az a PS nem egy Gamecube?
Mert ha tényleg Playstation akkor itt komoly per fog indulni a Nintendo Exclusive címek más platformra történő kiadása miatt : P
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Én is kb ezekkel játszottam most FF X ezek és minden FF el játszok de most mu online-on keresek japán szerókat.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-13 14:56:47
(#589) Én régebben játszottam a Metin2-vel csak megutáltatta a játék magát velem
Voltam 1 hónapig Gates of Andaronon azt meg azért hagytam abba mert nem találtam jó barátokat ott és lassú volt a fejlődés
DE a kedvencem Muonline.hu nagyon jó játék
per pillanat a pyromu-n játszok
Böngészős játékokból: amit ismert majdnem mind szerintem XD
The-west ezerrel és a grepolis-t is kenyem mint az őrült.
és egy egész A4-es lapot tele írhatnék még hogy mikkel ezen kívül.
Végül csak annyit hogy: bármi ami fut a gépemen és értelmes.
Hozzá csatolva utólag: nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
rámentek arra hogy prémeljünk
Voltam 1 hónapig Gates of Andaronon azt meg azért hagytam abba mert nem találtam jó barátokat ott és lassú volt a fejlődés
DE a kedvencem Muonline.hu nagyon jó játék
per pillanat a pyromu-n játszok
Böngészős játékokból: amit ismert majdnem mind szerintem XD
The-west ezerrel és a grepolis-t is kenyem mint az őrült.
és egy egész A4-es lapot tele írhatnék még hogy mikkel ezen kívül.
Végül csak annyit hogy: bármi ami fut a gépemen és értelmes.
Hozzá csatolva utólag: nyaranta uncsitesómnál PS-en: mariocart, mario football, James bond Russia love, James bond egy másik részével, Medal of Honor.
Ramen evő izomerő
Szerk: ferc 2010-04-13 15:01:58
beküldve: 2010-04-12 16:59:19
(#588) Én szeretek Ps-ezni de a mostani kedvenceim:
Metin2
Gates of Andaron
mindkettő netes játék azért olyan jók mert lehet ismerkedni:))
ha valaki ismeri őket szivesen dumizok vele játék közben
Metin2
Gates of Andaron
mindkettő netes játék azért olyan jók mert lehet ismerkedni:))
ha valaki ismeri őket szivesen dumizok vele játék közben
írd meg, h melyik adón vagy és mi a neved:)
vagy egyezztessünk talit:)
vagy egyezztessünk talit:)
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-10 21:48:35
(#587) Videojátékokkal játszani - szeressük.
Én már 4 éves korom óta játszok, az első konzolom egy Super Nintendo Entertainment System volt, innen kezdődött el a videojátékok, a Nintendo és a Super Mario játékok (kedvenc szériám) iránti elkötelezett rajongásom, ami 12 év után is töretlen.
A Nintendo kívül a Sony-t is szivesen megtűröm a házban, köszönhetően a 2. konzolom, egy PlayStation adta örömök miatt. A sok Nintendo konzol mellett jelenleg a PS családból csak egy gyöngyházfehér PlayStation Portable-3004-esem van, de majd szeretnék egy PlayStation 3 Slim-et is egyszer a venni.
Játékügyileg nemrég vittem ki a Nintendo Wii-re a múlthónapban megjelent Red Steel 2-t. Egy FPS játék amely ötvözi a nyugati western pusztákat, a kelet titokzatosságával, és stílusával. Egy gyönyörű, remek harcrendszerű, emlékezetes zenei oldallal, és csúcsszuper hangulattal rendelkező játék. Számomra eddig az egyik legkellemesebb csalódás Wii-n. Kötelezően beszerzendő.
Amivel pedig most, de igazából már régebb óta játszok kisebb-nagyobb megszakításokkal, az a Nintendo GameCube-os Super Mario Sunshine. Eddigi pályafutásom alatt a 2. kedvenc játékom. Megszeretném szerezni mind a 120 Shine Sprite-ot, kipörgetni 100%-ra, ami nem épp lekvár feladat. ^^'
Köszöntem.
Én már 4 éves korom óta játszok, az első konzolom egy Super Nintendo Entertainment System volt, innen kezdődött el a videojátékok, a Nintendo és a Super Mario játékok (kedvenc szériám) iránti elkötelezett rajongásom, ami 12 év után is töretlen.
A Nintendo kívül a Sony-t is szivesen megtűröm a házban, köszönhetően a 2. konzolom, egy PlayStation adta örömök miatt. A sok Nintendo konzol mellett jelenleg a PS családból csak egy gyöngyházfehér PlayStation Portable-3004-esem van, de majd szeretnék egy PlayStation 3 Slim-et is egyszer a venni.
Játékügyileg nemrég vittem ki a Nintendo Wii-re a múlthónapban megjelent Red Steel 2-t. Egy FPS játék amely ötvözi a nyugati western pusztákat, a kelet titokzatosságával, és stílusával. Egy gyönyörű, remek harcrendszerű, emlékezetes zenei oldallal, és csúcsszuper hangulattal rendelkező játék. Számomra eddig az egyik legkellemesebb csalódás Wii-n. Kötelezően beszerzendő.
Amivel pedig most, de igazából már régebb óta játszok kisebb-nagyobb megszakításokkal, az a Nintendo GameCube-os Super Mario Sunshine. Eddigi pályafutásom alatt a 2. kedvenc játékom. Megszeretném szerezni mind a 120 Shine Sprite-ot, kipörgetni 100%-ra, ami nem épp lekvár feladat. ^^'
Köszöntem.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-04-10 21:49:53
beküldve: 2010-04-04 12:31:04
(#586) Én most a Bloodrayne-re akadtam rá. Nagyon jó a játék.
Ő Rayne, akivel meg kell ölni a a zombikat és a bio-mass-eket Loiusana-ban, a német katonákat és a kígyó szerű lényeket Argentina-ban majd a náci hadsereget és a Hedrox-okat
(német katonák=náci hadsereg csak nem akartam szóismétlést ).
Lehet cigánykerekezni jobbra, balra, belehet dühödni, így erősebb vagy és természetesen mivel félig vámpír, félig ember vagy (vagyis dhampir) ezért vért is szívhatsz, tarthatsz magadnál különböző német fegyvereket. A végső cél, hogy a főtábornokot és a Hedrox-ok által létrehozott szörnyet (valójában egy szív, ami átalakul egyre nagyobbá) megsemmisítsük. Ám ez nem olyan egyszerű, vannak alacsonyabb rangú tábornokok akik az utunkat állják. Sőt még Loiusana-ban vannak bio-mass-ak is, akiket megölünk Mynce kérésére.
Nekem nagy gondot nem okoztak az ellenségek inkább a továbbjutás. Tehát, hogy merre is kéne menni, meg hogyan is kéne oda bejutni.
Én már végigvittem nekem nagyon tetszett. Amúgy ahoz képest, hogy ilyen régi még szép is a grafikája szerintem.
Ő Rayne, akivel meg kell ölni a a zombikat és a bio-mass-eket Loiusana-ban, a német katonákat és a kígyó szerű lényeket Argentina-ban majd a náci hadsereget és a Hedrox-okat
(német katonák=náci hadsereg csak nem akartam szóismétlést ).
Lehet cigánykerekezni jobbra, balra, belehet dühödni, így erősebb vagy és természetesen mivel félig vámpír, félig ember vagy (vagyis dhampir) ezért vért is szívhatsz, tarthatsz magadnál különböző német fegyvereket. A végső cél, hogy a főtábornokot és a Hedrox-ok által létrehozott szörnyet (valójában egy szív, ami átalakul egyre nagyobbá) megsemmisítsük. Ám ez nem olyan egyszerű, vannak alacsonyabb rangú tábornokok akik az utunkat állják. Sőt még Loiusana-ban vannak bio-mass-ak is, akiket megölünk Mynce kérésére.
Nekem nagy gondot nem okoztak az ellenségek inkább a továbbjutás. Tehát, hogy merre is kéne menni, meg hogyan is kéne oda bejutni.
Én már végigvittem nekem nagyon tetszett. Amúgy ahoz képest, hogy ilyen régi még szép is a grafikája szerintem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-04 12:34:34
beküldve: 2010-04-04 09:30:33
(#585) Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kipróbáljam a régi Persona Be Your True Mindet.
A harcrendszerébe sokáig tart beletanulni de nem rossz. Viszont az amcsik teljesen elrontották. Az egy dolog, hogy átnevezik a karaktereket, de mikor már mindenkit átszíneznek és Questeket vágnak ki... NA az idegesítő. Egyébként a dungeon tök érdekes. Mintha egy FPS-ben lennék csak nincs előttem fegyver.
Remélem minnél hamarabb lesz PSP-m, hogy kipróbálhassam a Remake-t *_*
A harcrendszerébe sokáig tart beletanulni de nem rossz. Viszont az amcsik teljesen elrontották. Az egy dolog, hogy átnevezik a karaktereket, de mikor már mindenkit átszíneznek és Questeket vágnak ki... NA az idegesítő. Egyébként a dungeon tök érdekes. Mintha egy FPS-ben lennék csak nincs előttem fegyver.
Remélem minnél hamarabb lesz PSP-m, hogy kipróbálhassam a Remake-t *_*
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-04-04 01:01:37
(#584) Tony Hawk'S Underground
Ez egy kibeb*szott sirály király játék! Gördeszkával kell nyomulni benne, olyan sokat nem tudok írni most róla, de... Na! Próbáld ki!
Itt van egy videó róla:
[Link]
Ez egy kibeb*szott sirály király játék! Gördeszkával kell nyomulni benne, olyan sokat nem tudok írni most róla, de... Na! Próbáld ki!
Itt van egy videó róla:
[Link]
Wassup?
beküldve: 2010-03-05 21:44:30
(#583) Nemtudom, ismeritek-e a Halálfutam című filmet. Ha igen, akkor nyert ügy, ha nem akkor sem gáz. Nos, ha ismeritek, akkor adjatok hozzá 70 évet a jövőbe, meg városi pályákat, és kész az új játék.
A filmről:
Itt egy kis kedvcsináló a játékhoz:[Link]
A filmről:
A Halálfutam röviden arról szól, hogy meg kell nyerni egy autóversenyt. Azonban ez az életedbe is kerülhet, mert a járművek mozgó fegyverarzenálok.
Itt egy kis kedvcsináló a játékhoz:[Link]
beküldve: 2010-03-05 20:15:30
(#582) Elkezdtem megint Amnéziázni ( RPG-Szerepjáték )
Még nyáron meg lett a legjobb vége de most kiváncsi vagyok a többi alternatívára is
És előszedtem a PS1-emet, mivel volt fölös CD-m kiírtam egy-néhány játékot rá és mentek ^^ ( ezt azért mondom mert egy másik platformra írtam régebben ki és ott egyik se ment pedig ugyan úgy írtam ki :( )
Még nyáron meg lett a legjobb vége de most kiváncsi vagyok a többi alternatívára is
És előszedtem a PS1-emet, mivel volt fölös CD-m kiírtam egy-néhány játékot rá és mentek ^^ ( ezt azért mondom mert egy másik platformra írtam régebben ki és ott egyik se ment pedig ugyan úgy írtam ki :( )
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-26 17:51:42
(#581) Sudden Attack Ingyenes Online Játék Írta: gimi
Ez egy koreai játék, amely teljesen hasonlít a Counter Strike nevű HL módra. Internetes hírdetésben akadtam rá. A SA ( Sudden Attack rövidítése ) sokak szerint sokkal jobb, mint más online FPS. Én is így vagyok ezzel. A különbség a kettő közt, hogy érdemesebb a SA-val játszani, mert százszor jobbak a fegyverek és szerintem a legjobb benne, hogy szinteket lehet lépni. Ilyet a CS-be ugye nem lehetett. Ezért is érdemes áttérni a CS fanoknak a SA-ra. A játékban a Terroristák harcolnak a kmmandósok ellen, mi amikor belépünk egy szobába ( ebben is különbözik a CS-től ) akkor kiválaszthatjuk, hogy kikkel akarunk lenni.
A játék egyik jó tulajdonsága, hogy nagyon jól ki vannak dolgozva a pályák. Jól lehet taktikázni, bár ez a DeathMatch pályáknál nehéz lesz. Vannak a bombalerakós pályák ( Depot, Frozen City ). Ilyenkor a terroristáknak ( Red team ) kell lerakni a bombát és figyelniük, hogy a kommandósok ( Blue team ) nehogy hatástalanítsa. A DeathMatch pályákon ( Warehouse, Bridge ) az a cél, hogy a csapat elérje a 100-as Death határt. Amelyik csapat, (mint már írtam: Red és Blue team ) eléri a 100 as határt, az nyer, de ez lehet 120-as, vagy 160-as is. Mindez időre megy. Ha pedig lejár az idő, akkor az a csapat nyer, akinek több a kill-je.
Magyarok is játszák ezt a játékot, de nem olyan sokan kb. 500 ember. Az elején említettem, hogy a fegyverek milyen jók. Ez tényleg így van! Az Ak-47-től a TZAR-ig minden megtalálható, eme nagyszerű játékban. Shotgun, 4 fajta mesterlövészpuska, 3 fajta pisztoly és még sok más.
Töltsd le itt:
[Link]
Leírás By.: Gimi, képek By.: Gimi
Ez egy koreai játék, amely teljesen hasonlít a Counter Strike nevű HL módra. Internetes hírdetésben akadtam rá. A SA ( Sudden Attack rövidítése ) sokak szerint sokkal jobb, mint más online FPS. Én is így vagyok ezzel. A különbség a kettő közt, hogy érdemesebb a SA-val játszani, mert százszor jobbak a fegyverek és szerintem a legjobb benne, hogy szinteket lehet lépni. Ilyet a CS-be ugye nem lehetett. Ezért is érdemes áttérni a CS fanoknak a SA-ra. A játékban a Terroristák harcolnak a kmmandósok ellen, mi amikor belépünk egy szobába ( ebben is különbözik a CS-től ) akkor kiválaszthatjuk, hogy kikkel akarunk lenni.
A játék egyik jó tulajdonsága, hogy nagyon jól ki vannak dolgozva a pályák. Jól lehet taktikázni, bár ez a DeathMatch pályáknál nehéz lesz. Vannak a bombalerakós pályák ( Depot, Frozen City ). Ilyenkor a terroristáknak ( Red team ) kell lerakni a bombát és figyelniük, hogy a kommandósok ( Blue team ) nehogy hatástalanítsa. A DeathMatch pályákon ( Warehouse, Bridge ) az a cél, hogy a csapat elérje a 100-as Death határt. Amelyik csapat, (mint már írtam: Red és Blue team ) eléri a 100 as határt, az nyer, de ez lehet 120-as, vagy 160-as is. Mindez időre megy. Ha pedig lejár az idő, akkor az a csapat nyer, akinek több a kill-je.
Magyarok is játszák ezt a játékot, de nem olyan sokan kb. 500 ember. Az elején említettem, hogy a fegyverek milyen jók. Ez tényleg így van! Az Ak-47-től a TZAR-ig minden megtalálható, eme nagyszerű játékban. Shotgun, 4 fajta mesterlövészpuska, 3 fajta pisztoly és még sok más.
Töltsd le itt:
[Link]
Leírás By.: Gimi, képek By.: Gimi
Wassup?
Szerk: gimi 2010-02-26 17:53:04
beküldve: 2010-02-24 19:57:08
(#580) Valaki tudna segíteni? Már vagy fél éve vadászok egy lányoknak való hentai játékra, természetesen PC verzióra, de sehonnan nem tudom letölteni, a címe LoveDrops. Légyszi segítsetek.
Találtam egy yuris hentai járékot, csak még a címét nem sikerült megfejteni, de már dolgozok rajta
Találtam egy yuris hentai járékot, csak még a címét nem sikerült megfejteni, de már dolgozok rajta
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Na meg persze van BLEACH játékom is FULLMETAL ALCHEMIST is van, meg SOUL EATER
Milyened van belőlük? Japán, amerikai vagy európai kiadásúak?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~