Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2009-06-24 14:02:12
(#533) Egyetlen egy olyan emu sem létezik ami elérné a 100% os game speedet. Sőt folyamatosan ugrál és ez miatt a játék élvezhetősége egyenlő a 0-ával.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-24 13:54:04
(#532) beküldve: 2009-06-24 13:52:16
(#531) 6000 Ft-ért megveszed a SwapMagic-et és nem is kell kichipeltetni a ps2-det mert bebootol minden irott dvd-t És igy a ps2-d sem fog elromlani
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
jah, a legtöbb emu minimum speeden fut de van ami megközelíti a normális sebességet, de ez sajnos ritka
Minek PS2 már azt is lehet emun tolni
Már ha telálsz hozzá működőképes emulátort XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
GBA = Game Boy Advance nekem nincs csak gépen küldöm emuval a GBA-s játékokat. Nekem PS2-ön van azzal zuzom Joffffééééleeeeeeee
Minek PS2 már azt is lehet emun tolni
nem mindenki vesz eredeti kémpojt, hogy aztán még rohadt sokat költsön játékokra
elég ha NDS lite konzolt vesz (nem DSi-t!). aztán arra annyi játékot töltesz le netről amennyit csak akar az ember... és már is meg van oldva a játékokra költés. XD (ja meg persze kell hozzá memókártya is)
bár szvsz amit az ember nagyon szeret játszani azt úgy is megveszi majd eredetiben előbb vagy utóbb.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-06-22 23:43:44
(#526) Hát én az X-Blades-et nem ajánlom szerintem borzasztoan rossz és monoton játék. De ha véletlenül kiprobálnád majd meglátod.
Mondjatok már jó animu játékot pc-re, az is jó, ha többet, műfaj mind1, bár lehetőleg ne fighting
A Grandia 2-t ajánlanám, ami jó anime stílusú játék. A játék stílusa RPG. Meg most nemrég jött ki az X-Blades. Az valami Prince of Persia stílusú játék.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-22 20:59:20
(#524) GBA emuval, az teljesen jó, nem mindenki vesz eredeti kémpojt, hogy aztán még rohadt sokat költsön játékokra, mivel kémpoj játékok nagy előnye, hogy nem lehet őket fénymásolni...legalábbis gondolom jó nehéz.
Ha tudsz jó emu-rom gyűjteményt az interneteken, akár el is küldhetnéd.
Ez a nagy getópúúútri helyzet
Majt Moterádor dörli ha zapájdalan foltam.
Ha tudsz jó emu-rom gyűjteményt az interneteken, akár el is küldhetnéd.
Ez azthiszem még nem számít wareznak, mivel az eredeti elképzelés szerint ezek a gámu-k ebben a formában teljesen használhatatlanok még kiírva is.
Ez a nagy getópúúútri helyzet
Majt Moterádor dörli ha zapájdalan foltam.
no pussy, just the dicks
GBA = Game Boy Advance nekem nincs csak gépen küldöm emuval a GBA-s játékokat. Nekem PS2-ön van azzal zuzom Joffffééééleeeeeeee
Szerk: Keiichi 2009-06-22 20:53:16
BGA? Fordítanál h értsem?
A Game Boy az meg jó, bár én jobban bírom a PSP-t.
A Game Boy az meg jó, bár én jobban bírom a PSP-t.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát akkor bocs nem tudok semmi uj tuknivalot adni neked Én még Gameboy Advances RPG-ket szoktam nyomatni GBA emulatorral Nagyon cinkes mi?
Szerk: Keiichi 2009-06-22 20:38:07
Sudeki [Link] én most csak ezt tudom ajánlani
RPG fan vagyok szal... Mondjuk nem anime játék de a grafikája miatt gondoltam hátha érdekel.
RPG fan vagyok szal... Mondjuk nem anime játék de a grafikája miatt gondoltam hátha érdekel.
Köszi, de azt már kétszer fékiktuktam Amúgy tényleg jóság, főleg a harcrendszer jött be nagyon, meg ha a gagyiságokat nem vesszük, akkor a kombók még látványosnak is felfoghatóak voltak
no pussy, just the dicks
Sudeki [Link] én most csak ezt tudom ajánlani
Szerk: Keiichi 2009-06-22 20:20:34