Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Az X-men az elég kemény vérontás igen ahogy mondod... De elég furcsa lényegből sincs hiány és a halhatatlanságot furcsán oldották meg de végül is jó...
A vérontásos részt még felfogtam, mivel tényleg az, de a halhatatlanság nekem nem esett le, én ha jól emlékszem, nem egyszer, és nem kétszer meghaltam

beküldve: 2009-11-16 18:27:33
(#562) Borderlands nagyon jo game ajánlom mindenkinek az fps-rpg kedvelőknek kötelező
/valaki wow-ozik?/

BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2009-11-16 18:28:37
beküldve: 2009-11-16 16:37:37
(#561) Egyébként a a ConR3-mal az a legnagyobb baj, hogy a kedvenc karim, Jiraiya, nem tud Rasengant csinálni:S
(jó tud, de csak two-player modeba narutoval együtt:S)
am wiire a legjobb játék sztem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 (és ezt nem csak azért mondom mert manga/anime/DBZ fan vagyok)
PC-n favouritem a Team Fortress 2
(jó tud, de csak two-player modeba narutoval együtt:S)
am wiire a legjobb játék sztem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 (és ezt nem csak azért mondom mert manga/anime/DBZ fan vagyok)
PC-n favouritem a Team Fortress 2
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-16 16:23:41
(#560) Épp most töltöm a Street fighters 4-et. Mostanában hetente kb 1 órát tudok játszani, a többi időt rajzolással töltöm, de szóljón, ha valakinek lenne kedve multizni

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Zozz: November 17. Google megmondja szívesen, ha megkérdezed tőle, amúgy.
Az nagyon zsír

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Zozz: November 17. Google megmondja szívesen, ha megkérdezed tőle, amúgy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-15 21:32:16
(#557) Juhúú kijött a Naruto Shippuden Clash of ninja revolution 3
de még csak amerikában:( Valaki nem tudja h kb. miko jön a PAL-os verzió??

beküldve: 2009-10-15 16:08:50
(#556) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az X-men az elég kemény vérontás igen ahogy mondod... De elég furcsa lényegből sincs hiány és a halhatatlanságot furcsán oldották meg de végül is jó...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Uncharted 2 eddig a PS3 exkluzív játékok közül a legjobbnak ígérkezik, hivatalos értékelések szerint 97%-n áll. Szerintem a legjobb játék lesz, de nem scak az évben, hanem ánblokk. A demóban 20-s szinten állok. 20-ig meglesz a teljes játék.
Az X-Men elég jó, filmadaptációhoz képest nagyszerű.
LP2: kétszer végigjátszottam egyedül. Elmegy, de nekem az első részhez hasonlóan nem tetszik annyira. Azt is eladtam.
Az X-Men elég jó, filmadaptációhoz képest nagyszerű.
LP2: kétszer végigjátszottam egyedül. Elmegy, de nekem az első részhez hasonlóan nem tetszik annyira. Azt is eladtam.
beküldve: 2009-10-02 19:58:35
(#553) Az elmúlt napokban a következő játékok demó-it próbáltam ki.
(PS3)
X-men origins wolverine
Vérontás s javából, látványos mozdulatokkal, remek hangulattal és jó látványvilággal.
Lost Planet 2
Aki teheti próbálja ki a demót, co-op módban megunhatatlan még ha csak 3 rövid pálya játszható a demóban. (Biztos vétel.)
Uncharted 2
Az élmény felemelő volt amit a demó nyújtott. (Ez is biztos vétel.)
Csak maradjon zseton a MondoCon után, ami nehéz lesz.
OFF:
Érdekelne valakit egy Dragon Ball Z Burs Limit (PS3) játék 8500 FT-ért?
Karcmentes, kézikönyv is van hozzá. Nem rég kaptam egy távoli de kedves rokonomtól csak, hogy nekem már csücsül egy a polcomon.
Aki érdekel játék a részleteket megbeszélhetjük az e-mail címemen: shipo01@citromail.hu
Ha postai szállítás a megoldható állom a játék szállítását.
(PS3)
X-men origins wolverine
Vérontás s javából, látványos mozdulatokkal, remek hangulattal és jó látványvilággal.
Lost Planet 2
Aki teheti próbálja ki a demót, co-op módban megunhatatlan még ha csak 3 rövid pálya játszható a demóban. (Biztos vétel.)
Uncharted 2
Az élmény felemelő volt amit a demó nyújtott. (Ez is biztos vétel.)
Csak maradjon zseton a MondoCon után, ami nehéz lesz.
OFF:
Érdekelne valakit egy Dragon Ball Z Burs Limit (PS3) játék 8500 FT-ért?
Karcmentes, kézikönyv is van hozzá. Nem rég kaptam egy távoli de kedves rokonomtól csak, hogy nekem már csücsül egy a polcomon.
Aki érdekel játék a részleteket megbeszélhetjük az e-mail címemen: shipo01@citromail.hu
Ha postai szállítás a megoldható állom a játék szállítását.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Amikor ingyenessé vált, kipróbáltam és azzal a lendülettel 10 perc múlva töröltem is le a gépről.
Baldurs's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, ha már DnD-zésről van szó.
No meg csak remélni tudom, hogy a BioWare pöpecre varázsolja a Dragon Age: Origins-t novemberre.
Addig is, Blood Bowl! (%
Baldurs's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, ha már DnD-zésről van szó.
No meg csak remélni tudom, hogy a BioWare pöpecre varázsolja a Dragon Age: Origins-t novemberre.
Addig is, Blood Bowl! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-09-28 23:04:01
(#551) Muháhá! Oddworld!! Okuljatok!! Cinematic platformer 1998, rajongói művészet, indzsáj:[Link]
beküldve: 2009-09-12 14:41:32
(#550) Játszik itt valaki Dungeons and Dragons online-nal? Segítség kéne hozzá, mert mindjárt megőrülök!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én is ezt mondom! De pisszt! Mert tudjuk ízlések és pofonok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!