Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Az X-men az elég kemény vérontás igen ahogy mondod... De elég furcsa lényegből sincs hiány és a halhatatlanságot furcsán oldották meg de végül is jó...
A vérontásos részt még felfogtam, mivel tényleg az, de a halhatatlanság nekem nem esett le, én ha jól emlékszem, nem egyszer, és nem kétszer meghaltam (bár tény, hogy rég játszottam vele, és jelenleg elérhető pozícióban sincs, így lehetséges, hogy tévedek, illetve már nem emlékszem pontosan rá)
beküldve: 2009-11-16 18:27:33
(#562) Borderlands nagyon jo game ajánlom mindenkinek az fps-rpg kedvelőknek kötelező /valaki wow-ozik?/
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2009-11-16 18:28:37
beküldve: 2009-11-16 16:37:37
(#561) Egyébként a a ConR3-mal az a legnagyobb baj, hogy a kedvenc karim, Jiraiya, nem tud Rasengant csinálni:S
(jó tud, de csak two-player modeba narutoval együtt:S)
am wiire a legjobb játék sztem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 (és ezt nem csak azért mondom mert manga/anime/DBZ fan vagyok)
PC-n favouritem a Team Fortress 2
(jó tud, de csak two-player modeba narutoval együtt:S)
am wiire a legjobb játék sztem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 (és ezt nem csak azért mondom mert manga/anime/DBZ fan vagyok)
PC-n favouritem a Team Fortress 2
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-16 16:23:41
(#560) Épp most töltöm a Street fighters 4-et. Mostanában hetente kb 1 órát tudok játszani, a többi időt rajzolással töltöm, de szóljón, ha valakinek lenne kedve multizni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Zozz: November 17. Google megmondja szívesen, ha megkérdezed tőle, amúgy.
Az nagyon zsír Tudsz adni egy link-et pls
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Zozz: November 17. Google megmondja szívesen, ha megkérdezed tőle, amúgy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-15 21:32:16
(#557) Juhúú kijött a Naruto Shippuden Clash of ninja revolution 3 de még csak amerikában:( Valaki nem tudja h kb. miko jön a PAL-os verzió??
beküldve: 2009-10-15 16:08:50
(#556) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az X-men az elég kemény vérontás igen ahogy mondod... De elég furcsa lényegből sincs hiány és a halhatatlanságot furcsán oldották meg de végül is jó...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Uncharted 2 eddig a PS3 exkluzív játékok közül a legjobbnak ígérkezik, hivatalos értékelések szerint 97%-n áll. Szerintem a legjobb játék lesz, de nem scak az évben, hanem ánblokk. A demóban 20-s szinten állok. 20-ig meglesz a teljes játék.
Az X-Men elég jó, filmadaptációhoz képest nagyszerű.
LP2: kétszer végigjátszottam egyedül. Elmegy, de nekem az első részhez hasonlóan nem tetszik annyira. Azt is eladtam.
Az X-Men elég jó, filmadaptációhoz képest nagyszerű.
LP2: kétszer végigjátszottam egyedül. Elmegy, de nekem az első részhez hasonlóan nem tetszik annyira. Azt is eladtam.
beküldve: 2009-10-02 19:58:35
(#553) Az elmúlt napokban a következő játékok demó-it próbáltam ki.
(PS3)
X-men origins wolverine
Vérontás s javából, látványos mozdulatokkal, remek hangulattal és jó látványvilággal.
Lost Planet 2
Aki teheti próbálja ki a demót, co-op módban megunhatatlan még ha csak 3 rövid pálya játszható a demóban. (Biztos vétel.)
Uncharted 2
Az élmény felemelő volt amit a demó nyújtott. (Ez is biztos vétel.)
Csak maradjon zseton a MondoCon után, ami nehéz lesz.
OFF:
Érdekelne valakit egy Dragon Ball Z Burs Limit (PS3) játék 8500 FT-ért?
Karcmentes, kézikönyv is van hozzá. Nem rég kaptam egy távoli de kedves rokonomtól csak, hogy nekem már csücsül egy a polcomon.
Aki érdekel játék a részleteket megbeszélhetjük az e-mail címemen: shipo01@citromail.hu
Ha postai szállítás a megoldható állom a játék szállítását.
(PS3)
X-men origins wolverine
Vérontás s javából, látványos mozdulatokkal, remek hangulattal és jó látványvilággal.
Lost Planet 2
Aki teheti próbálja ki a demót, co-op módban megunhatatlan még ha csak 3 rövid pálya játszható a demóban. (Biztos vétel.)
Uncharted 2
Az élmény felemelő volt amit a demó nyújtott. (Ez is biztos vétel.)
Csak maradjon zseton a MondoCon után, ami nehéz lesz.
OFF:
Érdekelne valakit egy Dragon Ball Z Burs Limit (PS3) játék 8500 FT-ért?
Karcmentes, kézikönyv is van hozzá. Nem rég kaptam egy távoli de kedves rokonomtól csak, hogy nekem már csücsül egy a polcomon.
Aki érdekel játék a részleteket megbeszélhetjük az e-mail címemen: shipo01@citromail.hu
Ha postai szállítás a megoldható állom a játék szállítását.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Amikor ingyenessé vált, kipróbáltam és azzal a lendülettel 10 perc múlva töröltem is le a gépről.
Baldurs's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, ha már DnD-zésről van szó.
No meg csak remélni tudom, hogy a BioWare pöpecre varázsolja a Dragon Age: Origins-t novemberre.
Addig is, Blood Bowl! (%
Baldurs's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, ha már DnD-zésről van szó.
No meg csak remélni tudom, hogy a BioWare pöpecre varázsolja a Dragon Age: Origins-t novemberre.
Addig is, Blood Bowl! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-09-28 23:04:01
(#551) Muháhá! Oddworld!! Okuljatok!! Cinematic platformer 1998, rajongói művészet, indzsáj:[Link]
beküldve: 2009-09-12 14:41:32
(#550) Játszik itt valaki Dungeons and Dragons online-nal? Segítség kéne hozzá, mert mindjárt megőrülök!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én is ezt mondom! De pisszt! Mert tudjuk ízlések és pofonok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!