• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
GAME
Oldalak: ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... <<>>
beküldve: 2009-04-27 23:06:51
(#488) Válasz .tri (#473) üzenetére
skyline
skyline
[ Új arc ]
most lesz majd egy kis szabadidőm.:)
Asszem újrakezdem, mert már tényleg teljesen kijöttem a gyakorlatból.de majd ezután...

Sakamoto Riku (#475) üzenetére: Én is olvastam az x-blades kritikákat .... de én inkább a hiszem, ha látom emberke vagyok.Nem mondanám, hogy pénzkidobás a megvétele. De kinek a pap, kinek a papné.

*Toronyidézet törölve. Előző hozzászólással egybe szerkesztve. A jövőben ezekre figyelj oda jobban.
A moderátor*

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:44:02
beküldve: 2009-04-26 13:48:26
(#486) Válasz Elhaym (#485) üzenetére
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]

Szerintem is jó. Főleg Wesker és a grafika miatt.[/QUOTE]
Engem a grafika fogott meg nagyon!!!

"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-26 13:24:23
(#485) Válasz Kaoru-dono (#481) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Én utoljára a Resident evil 5-öt jétszottam ki.Szerintem nagyon jó játék,és meg kell hagyni elég nehéz volt végig vinni egyes pályákat,de végűl megoldottam Mindenkinek ajánlom,tényleg jó játék!

Szerintem is jó. Főleg Wesker és a grafika miatt.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-04-26 11:50:22
(#484) Válasz Kaoru-dono (#481) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Mivel az elsődleges hobbim a videójáték, ezt a játékot akarom a leginkább. Valakinek olcsó, használt verzió? De BioShockot és LittleBigPlanatet is elfogdok PS3-ra.

beküldve: 2009-04-26 10:26:40
(#483)
Ajite
Ajite
[ Gyalog ]
Én Battle for Middle-Earth 2 (BFME2) rajongó vagyok..
2 éve nyomom az ipart, csak online (megvan eredetiben)....

Az egészben a legjobb, hogy lehet saját hőst csinálni, és majdnem minden animeszereplőnek csináltam alteregót.
Van homemade Yusuke, Edward Elrich, Rukia, Ashitaka, Hirako, és még sorolhatnám....

Nemtom ismeri-e valaki, de ha igen, azzal szívesen összemérem a tudásom*

*értsd.: széjjelverném....

"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-25 22:10:44
(#482) Válasz Sakamoto Riku (#480) üzenetére
Bartha Botond
Bartha Botond
[ Megszállott ]
Aha most néztem képeket és Huhh...
Szép hely meg az új karakterek és mennyi idő?
Holiday 2009?Egy újabb kérdés

BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-25 22:05:22
(#481)
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Én utoljára a Resident evil 5-öt jétszottam ki.Szerintem nagyon jó játék,és meg kell hagyni elég nehéz volt végig vinni egyes pályákat,de végűl megoldottam Mindenkinek ajánlom,tényleg jó játék!

"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-25 21:07:38
(#480) Válasz Bartha Botond (#479) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Assassin's creed?Azt olvastam,h a 2. a francia forradalom idején fog zajlódni(aminek nagyon örülnék)de a videóban az van,hogy:15th és Italy és Da Vinchi szóval...

Nem francia forradalom. Velencében fog játszódni és Da Vincihez is kötődni fog a történet. Valószínűleg a mester repülő szerkezetét is igénybe vehetjük majd. Nagyon brutálisan jónak ígérkezik a játék.

beküldve: 2009-04-25 20:59:06
(#479)
Bartha Botond
Bartha Botond
[ Megszállott ]
Assassin's creed?Azt olvastam,h a 2. a francia forradalom idején fog zajlódni(aminek nagyon örülnék)de a videóban az van,hogy:15th és Italy és Da Vinchi szóval...

BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-25 20:44:49
(#478)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
American McGee's Alice-t valaki ismeri? Az egyik barátnőm csinált cosplayt, nagyon jó lett! [Link]

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-20 00:48:36
(#477) Válasz Sakamoto Riku (#475) üzenetére
.tri
.tri
[ Új arc ]
X Blades-ről csak lehúsát olvastam, megbízható helyekről. Lehet, hogy valakinek tetszik, de én a pénzt nem dobnám ki érte. Residnet Evil 5-ért, BioShockért, LittleBigPlanet-ért annál inkább. Valakinek eladó példány PS3-ra?

nemhiszek a kritikusoknak sem:) szeretek mindent kipróbálni aztán majd meglátom. ajánlották, kipróbáltam, megvettem:) és szerintem nagyon jó kis játék. de hát persze ízlések és pofonok ugye.

failure is relative
beküldve: 2009-04-20 00:46:44
(#476) Válasz Shuichi L Minamino (#472) üzenetére
.tri
.tri
[ Új arc ]
x blades-t honnan lehet beszerezni? mert le akarom tölteni, vagy valami... mert nagyon megtetszett... ki akarom próbálni

:) hát én nemhiszek a letöltésben, szeretem megvenni a dolgokat és azt kirakni a polcra. meg átrágni magam a kézikönyven meg ilyesmi:) szoval mondjuk szerintem megéri azt a pénzt, nem is vészes az ára. nézz meg egy demo-t, aztán majd ugyis látod.

failure is relative
beküldve: 2009-04-15 20:58:23
(#475)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
X Blades-ről csak lehúsát olvastam, megbízható helyekről. Lehet, hogy valakinek tetszik, de én a pénzt nem dobnám ki érte. Residnet Evil 5-ért, BioShockért, LittleBigPlanet-ért annál inkább. Valakinek eladó példány PS3-ra?

beküldve: 2009-04-15 01:50:47
(#474) Válasz boginyuszi (#471) üzenetére
.tri
.tri
[ Új arc ]

Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.

Nekem is jónak tűnt, amíg pasim le nem csapta a kezemről

Tervezem, hogy valamikor kijátszom őket, csak sajna most nincs rá elég időm [/QUOTE]

mindenképp szakits rá akkor, mert nagyon megéri:) ha nem most akkor a későbbiekben.
itt egy kis kedvcsináló: [Link]
annyira állatiak a belassulások, az a kedvencem.

failure is relative
beküldve: 2009-04-15 01:46:00
(#473) Válasz skyline (#470) üzenetére
.tri
.tri
[ Új arc ]

Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.

Nekem is jónak tűnt, amíg pasim le nem csapta a kezemről

na és azota visszakaptad már?:) hogy tetszik neked vagy a pasidnak? vagy mindkettőtöknek?:)

a pasim imádta.
nekem szerintem újra kellene kezdenem játszani vele.Pötit betokosodtam.csak sajna nincs rá nagyon időm
neked hogy tetszik amúgy?

hát akkor hajrá, gyakorolj:)
én meg vagyok őrülve érte. egy, hogy baromi állati a harc, nagyon látványos és élvezetes, sok-sok feelinges effektel, de ráadásul nagyon jó képességeket is pakoltak hozzá. nagyon megy a hentelés végig:)

failure is relative
Oldalak: ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... <<>>