Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
most lesz majd egy kis szabadidőm.:)
Asszem újrakezdem, mert már tényleg teljesen kijöttem a gyakorlatból.de majd ezután...
Sakamoto Riku (#475) üzenetére: Én is olvastam az x-blades kritikákat .... de én inkább a hiszem, ha látom emberke vagyok.Nem mondanám, hogy pénzkidobás a megvétele. De kinek a pap, kinek a papné.
Asszem újrakezdem, mert már tényleg teljesen kijöttem a gyakorlatból.de majd ezután...
Sakamoto Riku (#475) üzenetére: Én is olvastam az x-blades kritikákat .... de én inkább a hiszem, ha látom emberke vagyok.Nem mondanám, hogy pénzkidobás a megvétele. De kinek a pap, kinek a papné.
*Toronyidézet törölve. Előző hozzászólással egybe szerkesztve. A jövőben ezekre figyelj oda jobban.
A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:44:02
Szerintem is jó. Főleg Wesker és a grafika miatt.[/QUOTE]
Engem a grafika fogott meg nagyon!!!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Én utoljára a Resident evil 5-öt jétszottam ki.Szerintem nagyon jó játék,és meg kell hagyni elég nehéz volt végig vinni egyes pályákat,de végűl megoldottam Mindenkinek ajánlom,tényleg jó játék!
Szerintem is jó. Főleg Wesker és a grafika miatt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Mivel az elsődleges hobbim a videójáték, ezt a játékot akarom a leginkább. Valakinek olcsó, használt verzió? De BioShockot és LittleBigPlanatet is elfogdok PS3-ra.
beküldve: 2009-04-26 10:26:40
(#483) Én Battle for Middle-Earth 2 (BFME2) rajongó vagyok..
2 éve nyomom az ipart, csak online (megvan eredetiben)....
Az egészben a legjobb, hogy lehet saját hőst csinálni, és majdnem minden animeszereplőnek csináltam alteregót.
Van homemade Yusuke, Edward Elrich, Rukia, Ashitaka, Hirako, és még sorolhatnám....
Nemtom ismeri-e valaki, de ha igen, azzal szívesen összemérem a tudásom*
*értsd.: széjjelverném....
2 éve nyomom az ipart, csak online (megvan eredetiben)....
Az egészben a legjobb, hogy lehet saját hőst csinálni, és majdnem minden animeszereplőnek csináltam alteregót.
Van homemade Yusuke, Edward Elrich, Rukia, Ashitaka, Hirako, és még sorolhatnám....
Nemtom ismeri-e valaki, de ha igen, azzal szívesen összemérem a tudásom*
*értsd.: széjjelverném....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Aha most néztem képeket és Huhh...
Szép hely meg az új karakterek és mennyi idő?
Holiday 2009?Egy újabb kérdés
Szép hely meg az új karakterek és mennyi idő?
Holiday 2009?Egy újabb kérdés
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-25 22:05:22
(#481) Én utoljára a Resident evil 5-öt jétszottam ki.Szerintem nagyon jó játék,és meg kell hagyni elég nehéz volt végig vinni egyes pályákat,de végűl megoldottam Mindenkinek ajánlom,tényleg jó játék!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Assassin's creed?Azt olvastam,h a 2. a francia forradalom idején fog zajlódni(aminek nagyon örülnék)de a videóban az van,hogy:15th és Italy és Da Vinchi szóval...
Nem francia forradalom. Velencében fog játszódni és Da Vincihez is kötődni fog a történet. Valószínűleg a mester repülő szerkezetét is igénybe vehetjük majd. Nagyon brutálisan jónak ígérkezik a játék.
beküldve: 2009-04-25 20:59:06
(#479) Assassin's creed?Azt olvastam,h a 2. a francia forradalom idején fog zajlódni(aminek nagyon örülnék)de a videóban az van,hogy:15th és Italy és Da Vinchi szóval...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-25 20:44:49
(#478) American McGee's Alice-t valaki ismeri? Az egyik barátnőm csinált cosplayt, nagyon jó lett! [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
X Blades-ről csak lehúsát olvastam, megbízható helyekről. Lehet, hogy valakinek tetszik, de én a pénzt nem dobnám ki érte. Residnet Evil 5-ért, BioShockért, LittleBigPlanet-ért annál inkább. Valakinek eladó példány PS3-ra?
nemhiszek a kritikusoknak sem:) szeretek mindent kipróbálni aztán majd meglátom. ajánlották, kipróbáltam, megvettem:) és szerintem nagyon jó kis játék. de hát persze ízlések és pofonok ugye.
failure is relative
x blades-t honnan lehet beszerezni? mert le akarom tölteni, vagy valami... mert nagyon megtetszett... ki akarom próbálni
:) hát én nemhiszek a letöltésben, szeretem megvenni a dolgokat és azt kirakni a polcra. meg átrágni magam a kézikönyven meg ilyesmi:) szoval mondjuk szerintem megéri azt a pénzt, nem is vészes az ára. nézz meg egy demo-t, aztán majd ugyis látod.
failure is relative
beküldve: 2009-04-15 20:58:23
(#475) X Blades-ről csak lehúsát olvastam, megbízható helyekről. Lehet, hogy valakinek tetszik, de én a pénzt nem dobnám ki érte. Residnet Evil 5-ért, BioShockért, LittleBigPlanet-ért annál inkább. Valakinek eladó példány PS3-ra?
Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.
Nekem is jónak tűnt, amíg pasim le nem csapta a kezemről
Tervezem, hogy valamikor kijátszom őket, csak sajna most nincs rá elég időm [/QUOTE]
mindenképp szakits rá akkor, mert nagyon megéri:) ha nem most akkor a későbbiekben.
itt egy kis kedvcsináló: [Link]
annyira állatiak a belassulások, az a kedvencem.
failure is relative
Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.
Nekem is jónak tűnt, amíg pasim le nem csapta a kezemről
na és azota visszakaptad már?:) hogy tetszik neked vagy a pasidnak? vagy mindkettőtöknek?:)
a pasim imádta.
nekem szerintem újra kellene kezdenem játszani vele.Pötit betokosodtam.csak sajna nincs rá nagyon időm
neked hogy tetszik amúgy?
hát akkor hajrá, gyakorolj:)
én meg vagyok őrülve érte. egy, hogy baromi állati a harc, nagyon látványos és élvezetes, sok-sok feelinges effektel, de ráadásul nagyon jó képességeket is pakoltak hozzá. nagyon megy a hentelés végig:)
failure is relative