Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Inkább más Lévén a StarCraft valós idejű, a Heroes meg körökre osztott, így teljesen más képességek igényel a két játék.
Ha már stratégiai játék: szvsz a stratégiai elemben a legjobb az Europa Universalis sorozat, hangulatban meg a Dungeon Keeper
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-20 16:12:23
Én most a Heroes 5-el játszok. Jó nagyon.
Igen, igen :) Heroes-nál nincs jobb :)
Azért a Starcraft egy "kicsit" talán jobb^^
no pussy, just the dicks
Én most a Heroes 5-el játszok. Jó nagyon.
Igen, igen :) Heroes-nál nincs jobb :)
Sudeki, mármint az a noob ál-japán játék... hát én inkább kihagyom... X___X
A Sudeki egy végigjátszásra tökéletesen alkalmas. A világ elég jó és a harcrendszer is nagyon bejövős. A sztori kifejezetten izgalmas.
Hogy áljapán? Kérem. (bizonyos szempontból a szusi és a ramen is az...és sokminden más is)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-20 14:28:24
(#423) Én most a Heroes 5-el játszok. Jó nagyon.
Addig meg várhatom türelmesen a Sims 3-at
Addig meg várhatom türelmesen a Sims 3-at
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-20 14:16:45
(#422) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-17 20:53:23
(#421) Hát inkább: http://www.youtube.com/user/dthc lan?blend=7&ob=4
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-06 23:49:23
(#420) PC-re nagyon jó a Jade Empire nem tudom hogy ismeri e valaki de nagyon jó játék és mindenkinek tudom ajánlani!
És amit nagyon imádok és máig is játszok vele az a Call Of Chutullu. Ez is nagyon jó játék 2005-ös de nagyon jó grafikája van ahoz képest, és nagyon izgalmas is.
A Prince of Perzsiát PC-n játszottam, de még nem játszottam végig.
Ps2-re pedig nagyon tudom ajánlani a Haunting Ground-ot.
Azt hiszem az is 2005-ös játék,de nagyon jó és szerintem megunhatatlan. 5féle vége van ha jól tudom, és ez szerintem ez az egyik pozitívuma, meg aztán nagyon izgalmas is.
Rule of Rose-t is nagyon tudom PS2-re ajánlani nagyon jó játék.
Na mindeggy mindenkinek szépálmokat kívánok!!
És amit nagyon imádok és máig is játszok vele az a Call Of Chutullu. Ez is nagyon jó játék 2005-ös de nagyon jó grafikája van ahoz képest, és nagyon izgalmas is.
A Prince of Perzsiát PC-n játszottam, de még nem játszottam végig.
Ps2-re pedig nagyon tudom ajánlani a Haunting Ground-ot.
Azt hiszem az is 2005-ös játék,de nagyon jó és szerintem megunhatatlan. 5féle vége van ha jól tudom, és ez szerintem ez az egyik pozitívuma, meg aztán nagyon izgalmas is.
Rule of Rose-t is nagyon tudom PS2-re ajánlani nagyon jó játék.
Na mindeggy mindenkinek szépálmokat kívánok!!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ha Game, akkor nekem a Heroes of Might and Magic mindahány szériája :) Mindegyiket imádom, majdnem mindet végig is játszottam, és haverjaimmal szoktunk is még játszani néha.
Nekem csak az 5 jön be...Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Konzolosjáték ezért szóba sem jöhet.
Jah és a Sudeki-vel játszott már valaki?
Brátocska, hallottál már az emulátorokról? Ajánlom figyelmedbe...
Sudeki, mármint az a noob ál-japán játék... hát én inkább kihagyom... X___X
Zúzzál inkább FFVI-ot, ha tetszett a VII erre is tuti, hogy harapni fogszm, márha nem riaszt a snes grafikai megjelenítése...
beküldve: 2009-03-06 19:46:58
(#417) Tyűha, van ien topic is? O.o namindegy
Én személyszerint nimádom a mangás játékokat, pár hete a Devil May Cry 4-et toltam végig, de eszméletlen stílusos és pörgős ^^ A Square-enix féle The Last Remnantra vagyok még kíváncsi, mivelhogy PC-m van. Konzolosjáték ezért szóba sem jöhet.
Ha már játéktémánál vagyok még elhinteném, hogy imádom a Final Fantasy-ket, a 7-et toltam valameddig, a VIII-as pedig a kedvenc játékom máig is. VAgy 5-ször végigvittem ^^ Nem tudom megunni.
És csakhogy az előző hozzászólásokhoz is legyen köze a kommentemnek: én egy PoP-ot sem játszottam végig, de szeretem úgy az egész sorozatot :) Főleg ezt a legutóbbit, a Prodigyt ^w^
Én személyszerint nimádom a mangás játékokat, pár hete a Devil May Cry 4-et toltam végig, de eszméletlen stílusos és pörgős ^^ A Square-enix féle The Last Remnantra vagyok még kíváncsi, mivelhogy PC-m van. Konzolosjáték ezért szóba sem jöhet.
Ha már játéktémánál vagyok még elhinteném, hogy imádom a Final Fantasy-ket, a 7-et toltam valameddig, a VIII-as pedig a kedvenc játékom máig is. VAgy 5-ször végigvittem ^^ Nem tudom megunni.
És csakhogy az előző hozzászólásokhoz is legyen köze a kommentemnek: én egy PoP-ot sem játszottam végig, de szeretem úgy az egész sorozatot :) Főleg ezt a legutóbbit, a Prodigyt ^w^
mangás próbálkozások: http://cybernet343.deviantart.com
Szerk: Kurucz Gergő 2009-03-06 19:47:59
beküldve: 2009-03-06 19:44:50
(#416) 23 nap gyerekek...23 nap...az a játék...amit kb 1 éve pont szilveszterkor vagyis így 2 éve már kijáétszottam kijön európai relase ben....NARUTO SHIPPUUDEN....NARUTIMATE ACCEL 1
európában->Ultimate Ninja 4
európában->Ultimate Ninja 4
várok ajánlásokat Ps2es, és PSPs One Piece gémekről.
[Link]
Válogass kedvedre. :) Azt hiszem, egy-két ps2-es rész kijött Európában is.
beküldve: 2009-03-06 18:28:42
(#414) Ha Game, akkor nekem a Heroes of Might and Magic mindahány szériája :) Mindegyiket imádom, majdnem mindet végig is játszottam, és haverjaimmal szoktunk is még játszani néha.
beküldve: 2009-03-06 17:34:25
(#413) Vlami Ratchet and clank rész????(ami new)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!