Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2009-02-26 18:12:05
(#412) várok ajánlásokat Ps2es, és PSPs One Piece gémekről. (sajna ha jóltom PSPre nincs deha van akk lökjétek erre nekem a nevét ;) )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-02-26 16:32:47
(#411) Örvendezzünk emberek! Hamarosan megjelenik a következő Dragon Ball jellegű adaptációborzadáj Street Fighter: The Legend of Chun-Li címen.
A trailer közben annyira izgultam - gondoltam megnézem, ha már nem hagy hidegen a téma -, hogy észre se evettem a főhősnőt benne. A probléma csak ott van, hogy sajnos második próbálkozásra se látni akár csak egy hajszálnyira reá hajazó egyént, így nem igazán világos, hogy ennek mégis mi a franc köze van hozzá ha akár Bud Spencer is eljátszhatja a főszerepet...?
A trailer közben annyira izgultam - gondoltam megnézem, ha már nem hagy hidegen a téma -, hogy észre se evettem a főhősnőt benne. A probléma csak ott van, hogy sajnos második próbálkozásra se látni akár csak egy hajszálnyira reá hajazó egyént, így nem igazán világos, hogy ennek mégis mi a franc köze van hozzá ha akár Bud Spencer is eljátszhatja a főszerepet...?
hányadik rész??
sakamoto riku:amm te nem valami liftes szarnál akadtá meg mert én igen=)
Olyan rész volt, ahol egy nagy henger alakú terem közepén voltam egy faszerkezeten. Innen a falba fagerendák voltak tűzve. Úgy kellett őket fel-alá és oldalra forgatni, hogy az adott gerenda az adott lyukba kerüljön. Nem volt akkor sok időm és türelmem, így hanyagoltam.
Örülnék, ha egy esetleges PS3 tulaj megadná az MSN címét, tudnánk miről beszélgetni.
Ez a Prince of Persia: The sands of time, ezt 1 PoP játékos mondja. Nekem eddig a Warrior Within a legnehezebb a PoP közül. Az új PoP valami eszméletlen jó nálam veri a Sands of time trilógiát. Már alig várom a folytatást
Táncolj Hercegnő!
hányadik rész??
Olyan rész volt, ahol egy nagy henger alakú terem közepén voltam egy faszerkezeten. Innen a falba fagerendák voltak tűzve. Úgy kellett őket fel-alá és oldalra forgatni, hogy az adott gerenda az adott lyukba kerüljön. Nem volt akkor sok időm és türelmem, így hanyagoltam.
Örülnék, ha egy esetleges PS3 tulaj megadná az MSN címét, tudnánk miről beszélgetni.
Szerk: Sakamoto Riku 2009-02-08 20:02:49
hányadik rész??
Szerk: Dan 2009-02-08 18:50:19
Most szereztem PS2-re Prince of Persia-t.
3.pályán vagyok. És nekem ez nehéz.
(Most szerintem mindenki röhög, fogadjunk )
Hányadik rész? Ha az első, akkor megértem, én is megakadtam benne haveromnál valami logikai feladványnál. Viszont a The Two Thrones-t nagyon bírtam, ha jól emlékszem, hatszor vagy hétszer játszottam végig.
Ennél többször még nem játszottam végig játékot, csak az Uncharted: Drak's Fortunet ötször, a Dead Spacet pedig négyszer. De biztos mindegyiket végigjátszom még legalább kétszer.
Szerk: Sakamoto Riku 2009-02-08 18:08:25
beküldve: 2009-02-06 09:17:07
(#406) A prince of persia nem jó játék, ajánlom neked a ninja gaiden blacket na az g..i jó játék
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
Most szereztem PS2-re Prince of Persia-t.
Nem szégyen, PoP-ot meg kell szokni.
beküldve: 2009-02-05 21:45:09
(#404) Most szereztem PS2-re Prince of Persia-t.
beküldve: 2009-01-16 18:06:46
(#403) A k*rva életbe, hogy a PeCsában nem találtam NBA-t és vettem helyette Narutot! Most találtam Booklineon NBA-t tök olcsón. A maradék, mangára tartogatott pénzem ugrott.
Köszi, de már tárgytalan, Joeystationben elvitték az orrom elől, PeCsában meg nem volt.
beküldve: 2009-01-12 20:22:44
(#401) ezesetben sztem egyértelműen a 08 a hejes választás ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-01-11 14:14:02
(#399) nos: PSPd kivan flesselve nem? akk minek veszel játékot? XD
másik: őszinte leszek, az EA sportjátékai nagyona 0 szintet karcolkatják, a FIFA és az NBA is gyakorlatilag nem változott 3 év alatt semmit (csak az ikonjában a szám). Én pénzt nem adnék érte.
ámen
másik: őszinte leszek, az EA sportjátékai nagyona 0 szintet karcolkatják, a FIFA és az NBA is gyakorlatilag nem változott 3 év alatt semmit (csak az ikonjában a szám). Én pénzt nem adnék érte.
ámen
Meg szép Duplapost, Azzi láttod ezt?
És azt is látja, hogy a két hozzászólás között több, mint 2,5 nap telt el.
Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a Dead Space-re és a Far Cry 2-re. Viszont az elsővel sokkal többet játszottam már. 3-szor játszottam végig közepesen, most kezdtem bele a lehetetlenbe, ami az első fejezet feléig még nem az, de közel áll hozzá. Lesz itt halál szép számmal.
Szerk: Sakamoto Riku 2009-01-11 14:12:33