Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Sakamoto Riku:hát én tolom haver 360-án,van ps2-őm is de azt most tesómnak kölcsönadtam én meg most retrozok sima xbox-al
Köszi, hogy válaszoltál. Látom, viszonylag széles palettán mozogsz.
Karácsonyi ajándékként most már tudom, milyen játékokat fogok kapni. Dead Space és Far Cry 2. Az Assassin's Creed nem jött össze, helyette megleptem magam egy Lost Planet: Extreme Condition-nel.
Nos engem is elértek az új jövevények, már csak egy kis segítség kellene, hogy melyik remek címet pörgesse majd az xbox-om.
Szóval Prince of Persia, vagy Gears of War 2??
remélem valaki tud segíteni
alap hogy gears of war 2
Sakamoto Riku:hát én tolom haver 360-án,van ps2-őm is de azt most tesómnak kölcsönadtam én meg most retrozok sima xbox-al
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-12 17:20:12
(#350) Én is köszi, jó játék csak béna vagyok benne. :)
Én is meguntam már, hogy sosem nyerek. Nem tudom, meddig jutottam, talán a feléig. Nekem túl nehéz volt. De amikor a nehezebb versenyek közül megnyertem valamelyiket, az olyan nagy öröm volt. Valamint párszor előfordult, hogy kb. 0,04 s-mal nyertem.
Nos engem is elértek az új jövevények, már csak egy kis segítség kellene, hogy melyik remek címet pörgesse majd az xbox-om.
Kissé laikus lévén egyértelműen a GoW 2-re szavazok, de ezt embere válogatja. Nekem a Pop új stílusa nem tetszik, valamint kezd túlságosan is fantasys lenni, nem jön be. Szerintem kérdezz meg kb. 5 embert, utána dönts. Szerintem ha a Pop-ot választod, nem maradhat ki a másik sem.
beküldve: 2008-12-11 20:32:05
(#348) Nos engem is elértek az új jövevények, már csak egy kis segítség kellene, hogy melyik remek címet pörgesse majd az xbox-om.
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Barbárok, ahelyett, hogy széttörik, adták volna nekem. Amúgy gondoltam, hogy a PS3 bírja a gyűrődést.
Videók és visszajelzések alapján jól összerakott kis játék lett, jövőre remélem a kezemben tarthatom majd, bár akkor is jönnek ki jobb címek szép számmal.
Múlt hétvégén végeztem a Resistance 2 játékal, valamik nagyon tetszetek benne valamiket nagyon hiányóltam de jó folytatása az elődjének.
Videók és visszajelzések alapján jól összerakott kis játék lett, jövőre remélem a kezemben tarthatom majd, bár akkor is jönnek ki jobb címek szép számmal.
beküldve: 2008-12-11 19:21:19
(#346) Egyszerű de mégis nagyszerű demostrálása a KONZOLOK
strafabirásának!
[Link]
Múlt hétvégén végeztem a Resistance 2 játékal, valamik nagyon tetszetek benne valamiket nagyon hiányóltam de jó folytatása az elődjének.
strafabirásának!
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-12-11 19:23:19
beküldve: 2008-12-08 16:07:17
(#345) Na, várhatok a "rosszul alvásra", ugyanis ma került idehaza a Dead Space, amit kértem. Igaz, hogy használt, de jó állapotú. Karácsonyig lélekben is felkészülök a hentelésre.
Kiskomám a Dead Space-től a végén még rosszakat fogsz álmodni!
Viking nem is nagy szám, én inkább megvárnám a Dynasty Warriors 6 Empires-t.
Far Cry 2. jó kari ajándék! (bár ha shootert kérsz még fuss egy kört Resistance 2 ügyben, az is kemény)
Assassin's Creed... inkább ne pazarolj el rá egy ajándék helyet, inkább bírd ki nélküle tavaszig és a Conon kölcsön adom. Szép játék, gyönyörű látványvilággal, pöpec hangulattal, de ismétlődő és unalmassá váló játékmenettel.
Amiket ajánlok, hogy megnézz (pl. gametrailers.com), aztán majd eldöntöd bejönnek-e:
Mirror's Edge
Little Big Planet
Midnight Club LA
Fallout 3.
Valkyria Chronicles
Far Cry 2. jó kari ajándék! (bár ha shootert kérsz még fuss egy kört Resistance 2 ügyben, az is kemény)
Assassin's Creed... inkább ne pazarolj el rá egy ajándék helyet, inkább bírd ki nélküle tavaszig és a Conon kölcsön adom. Szép játék, gyönyörű látványvilággal, pöpec hangulattal, de ismétlődő és unalmassá váló játékmenettel.
Amiket ajánlok, hogy megnézz (pl. gametrailers.com), aztán majd eldöntöd bejönnek-e:
Mirror's Edge
Little Big Planet
Midnight Club LA
Fallout 3.
Valkyria Chronicles
Mindig is szerettem a fosatós játékokat/filmeket. Rossz álom még nem volt.
Shooter listán első a Far Cry 2, természetesen a Resistance 2. is befigyel, de a 2. helyre a BioShoc került. Valamint a CoD 4, 5 is tarja a pozícióját, meg még 1-2 játék.
A kölcsön-Assassin'sért irtó hálás lennék, csak az a gond, hogy nem tudnám mikor visszaadni. Nem is biztos, hogy lenne keret Assassin's-ra, mert beszámítással megoldható lett volna a 3 játék, csak a drága Platinumshop nem vesz be mindent.
Az ajánlásaid közül a Mirror's Edge és a LittleBigPlanet ér valamit (szerintem!), azok sincsenek fontos pozícióban.
Mellesleg örülök, hogy látni téged még itt is.
Bendzsi, sajnálom, hogy nem tudunk beszélgetni, ha esetleg mégis előkerül valahonnan egy MSN cím és úgy érzed, nagyon fel akarsz venni engem ( ), nyugodtan.
Midnigt Club és Fight Club már a listámon van. Blood on the Sand meg nem tűnik túl jónak. De azért a Bulletproof G Unit Editiont kipróbálom majd. Köszi az oldalt!
beküldve: 2008-12-01 15:26:37
(#342) A Little Big Planet-el én is szemezgettem de a Resistance 2 választottam.
Első benyomásra elégé szórakoztatónak találtam és ha nem most jelent volna meg a Resistance 2 biztos azt választom.
De az első PS3 játékom volt a Resistance: Fall of Man, nálam ezért alap.
Így is egy pár játékról le kellett mondanom.
Sakamoto Riku
Az biztos, hogy közös témából nincs hiány, csak nekem nincs MSN címem. "nincs hozzá elég szabadidőm"
Első benyomásra elégé szórakoztatónak találtam és ha nem most jelent volna meg a Resistance 2 biztos azt választom.
De az első PS3 játékom volt a Resistance: Fall of Man, nálam ezért alap.
Így is egy pár játékról le kellett mondanom.
Sakamoto Riku
Az biztos, hogy közös témából nincs hiány, csak nekem nincs MSN címem. "nincs hozzá elég szabadidőm"
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Kiskomám a Dead Space-től a végén még rosszakat fogsz álmodni!
Mirror's Edge
Little Big Planet
Midnight Club LA
Fallout 3.
Valkyria Chronicles
Közérdekű közlemény!
Aki valaha is gyengéd érzelmeket táplált a Golden Axe őskirály "classic" játék iránt az semmiképpen ne törje össze önnön lelki világát a Golden Axe Beast Rider mocsmodékkal! Ha valaki közelít vele a konzolod felé egyet ajánlok: Lőj és fuss!
Mirror's Edge
Little Big Planet
Midnight Club LA
Fallout 3.
Valkyria Chronicles
Közérdekű közlemény!
Aki valaha is gyengéd érzelmeket táplált a Golden Axe őskirály "classic" játék iránt az semmiképpen ne törje össze önnön lelki világát a Golden Axe Beast Rider mocsmodékkal! Ha valaki közelít vele a konzolod felé egyet ajánlok: Lőj és fuss!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
BTW ismersz még olyan játékokat, amiknek a zenéje rap/hip-hop?
Def Jam: Icon
Midnight Club 3.
Fight Night Round 3.
Blood on the Sand (50 Cent game)
...stb.
Amúgy csekk csekk: [Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Dead Space: már videókból is bejött, hát még a demója. Karácsonyra betervezve.
Viking: Battle of Asgard: nem érdekel.
Far Cry 2: igazán meggyőző videókat láttam már jóra, egy karácsonyi ajándékként tökéletes lesz, úgy érzem.
3 a magyar igazság, tehát karácsonyra még egy elmaradt gyönyörűséget szeretnék: Assassin's Creed. Szintén nagyon meggyőző videókat és kritikákat láttam róla, egyéni spoilermentes vélemény?
Címek, amiket a következő évben nagyon szeretnék beszerezni: BioShock, Resistance 2, Killzone2, Resident Evil 5, Call of Duty 4, Call of Duty 5. Ezeken kívül még bőven vannak játékok másodlagos státuszban.
Mostani játékaim: Motorstorm (becserélem karácsonyig), Dark Sector (szintén becserélem karácsonyig), Resistance, Uncharted: Drake's Fortune, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.
Ezen kívül régebben a Haze és a Lair is a birtokomban volt.
Viking: Battle of Asgard: nem érdekel.
Far Cry 2: igazán meggyőző videókat láttam már jóra, egy karácsonyi ajándékként tökéletes lesz, úgy érzem.
3 a magyar igazság, tehát karácsonyra még egy elmaradt gyönyörűséget szeretnék: Assassin's Creed. Szintén nagyon meggyőző videókat és kritikákat láttam róla, egyéni spoilermentes vélemény?
Címek, amiket a következő évben nagyon szeretnék beszerezni: BioShock, Resistance 2, Killzone2, Resident Evil 5, Call of Duty 4, Call of Duty 5. Ezeken kívül még bőven vannak játékok másodlagos státuszban.
Mostani játékaim: Motorstorm (becserélem karácsonyig), Dark Sector (szintén becserélem karácsonyig), Resistance, Uncharted: Drake's Fortune, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.
Ezen kívül régebben a Haze és a Lair is a birtokomban volt.
Bendzsi, úgy érzem lenne közös témánk. Ha nincs akadálya, megadnád az MSN címed?
beküldve: 2008-11-30 13:54:47
(#338)