Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Régi Final Fantasy-ket tolta valaki?
Én 1-5 minddel játszottam, de csak a 3 meg az 5 fogott meg annyira :)
Mindig is a páratlanok voltak a jó szériák. (ezért várom annyira a XIII. versust PS3-ra! ) A VII-es az etalon, igaz kb. az a vízválasztó a régi és új gen között. De nekem a VII az örök fav.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-23 16:02:38
(#306) Régi Final Fantasy-ket tolta valaki?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Azzi GW-zel ???:O melyikkel?
Már egyikkel sem, de itt van mind a 4 doboz a polc tetején
De ha egyszer úgy döntessz hogy visszatérsz a GW-hez (Nightfallhoz) szólj már
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-23 13:53:32
(#304) Nekem PS 1re sok gamem volt, Ps2re már kevesebb. De a Suikoden 3, 4, 5, FF 10, Metal Gear 2, 3, Resident Evil Code veronica mind nagyon jó.
Van gamecube is, de erre csak MGS 1 és Resident Evil gamejeim vannak.
Van gamecube is, de erre csak MGS 1 és Resident Evil gamejeim vannak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-23 12:16:20
(#303) sziasztok megvan a naruto ultimate ninja 3 ps2-n * visít és ugrál * de elakadtam v.ki tud segíteni?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Azzi GW-zel ???:O melyikkel?
Már egyikkel sem, de itt van mind a 4 doboz a polc tetején
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-22 19:54:24
(#301) Nekem PS2-m és egy PS3-m van, amiknek nagyon örülök. Előbbit mostanság nem szoktam használni. PS3-ra megvolt a Haze, Lair, megvan a Motorstorm, Uncharted: Drake's Fortune, Dark Sector, Resistance: Fall of Man. Kedvenc játékom az Uncharted és a Resident Evil 4. Sok játékot be kellene még szereznem a megjelentek közül, és a közeljövőben is sok jó cím lesz majd. Meg a kicsit távolibban is. Pl.: Resident Evil 5, Killzone 2.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-22 19:54:59
Nekem PS2, XBOX és egy Nintendo DS pihen itthon. Sokmindennel játszok. Előkerült a Gran Turismo 4 megint és most pörgettem ki 2 napja a .hack//infection-t.
beküldve: 2008-09-22 18:51:22
(#299) Én ma vettem Xbox360-at Halo 3-mal, DMC4-gyel, meg Forza 2-vel.
Egyenlőre a DMC4 jön be a legjobban
Egyenlőre a DMC4 jön be a legjobban
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-09-22 18:37:50
(#298) Én egy PS3 boldog tulajdonosa vagyok, és motanság a "Dragon Ball Z Burst Limit"-et, az "Okami"-t és a "Shadow of the Colosus"-t nyomatom.
Beszerzés alatt a "Star Wars Force unleashed",
"Far Cry 2", "Golden Axe Beast Raider", "Soul Calibur 4".
Retenetesen várom az "Afro Samurai-t" és "Resident Evil 5".
Ráadásként boszankodom, hogy a SONY miért nem adja ki Európában az "Afrika" játékot.
Beszerzés alatt a "Star Wars Force unleashed",
"Far Cry 2", "Golden Axe Beast Raider", "Soul Calibur 4".
Retenetesen várom az "Afro Samurai-t" és "Resident Evil 5".
Ráadásként boszankodom, hogy a SONY miért nem adja ki Európában az "Afrika" játékot.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-09-22 18:14:28
(#297) kinek milyen komzolja van?
am ti pc-n gameltek?
és mivel nyomjátok
am ti pc-n gameltek?
és mivel nyomjátok
I my dreams I can fly (:
Csere nem érdekel, amit megveszek azt megtartom. A PS+ kínálat (az említett konzol hiányában) nem érdekel. A ps2 címek le vannak harcolva. Majd ha megyek be októberben a városba, majd körülnézek azért...
Nem szeretem ezt a helyet. Ki lehet fogni jó cuccokat, de a legtöbbet szerintem nyugatról hozzák be. Nagyon leharcolt rengeteg játék. Kopott tokok, nincs kézikönyv, sokszor fénymásolt borító. A honlapjuk meg kb 10 évvel ezelőtti design... :S
De óccsó, van csere és meg tudod nézni, hogy mennyire van leharcolva. Én örülök, hogy közel féláron tudok akár origi PS3 cuccokat venni. A honlapjuk meg übergáz. És ne rinyálj!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nem szeretem ezt a helyet. Ki lehet fogni jó cuccokat, de a legtöbbet szerintem nyugatról hozzák be. Nagyon leharcolt rengeteg játék. Kopott tokok, nincs kézikönyv, sokszor fénymásolt borító. A honlapjuk meg kb 10 évvel ezelőtti design... :S
Keresek .hack//mutation játékot ps2-re. Csak a bónusz anime dvd-s kiadás érdekel. Ha esetleg valakinek van, vagy látta valahol, az jelezze. Köszönöm.
Próbáld itt [Link], ha nincs is éppen nekik érdemes bemenni, vagy felhívni őket, lehet beszerzik valahonnan.
Azért mondjuk a helyetekben óvatos lennék, mert mi múlt héten vásároltunk ebben a boltban két játékot, és az egyik olyan rossz állapotban van, hogy le se játsza már a ps2.
Emellett rengeteg a hamis játék, amit abból lehet látni, hogy a tokja sima dvd tok és nem az eredeti ps2-es tok, aminek memóriakártya tartója van. Ezek a játékok vagy lopottak vagy hongkongi hamisítványok.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~