Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2008-09-13 11:11:11
(#277) Én az Star Wars battlefront 2-vel játszottam. Én alapítottam meg ott az [SME] klánt. Sajnos feloszlattam, de jó volt.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-10 22:25:02
(#276) Ismer valaki jó date-simet?
Valami normálisat, nem olyan Newgrounds kaliberűeket (Ahol a játék története a rejtelmes nevű Slutty McSlut megmentéséből áll )
Most töltöm a Snow Sakurát (Sokan ajánlják) De ha ismer valaki valami három napnál rövidebb intervallumban kipróbálható művet, jelezze kérem ^^
Valami normálisat, nem olyan Newgrounds kaliberűeket (Ahol a játék története a rejtelmes nevű Slutty McSlut megmentéséből áll )
Most töltöm a Snow Sakurát (Sokan ajánlják) De ha ismer valaki valami három napnál rövidebb intervallumban kipróbálható művet, jelezze kérem ^^
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-05 23:54:29
(#275) Valaki ismeri a Gaia Onlinet?
Aki igen, majd keressen fel ott, Dewoor néven vagyok, köhi :)
Aki igen, majd keressen fel ott, Dewoor néven vagyok, köhi :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mongólia...xD minden játékom onnan van még a konzolom is...
De ha rászánom magam eladom...valamikor mert lehet kell egy haveromnak! De ha nem majd szólok.
De ha rászánom magam eladom...valamikor mert lehet kell egy haveromnak! De ha nem majd szólok.
oksa köszi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-31 11:03:08
(#273) Mongólia...xD minden játékom onnan van még a konzolom is...
Positive vibration.
naruto ultimate ninja 3 nekem megvan 2x...a borító persze másoltnak tűnik, de sztema CD eredeti de kitudja..a lényeg h működik! ^^
honnan van? mert csak jót halottam róla és nagyon kivi vagyok rá
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-31 10:52:35
(#271) naruto ultimate ninja 3 nekem megvan 2x...a borító persze másoltnak tűnik, de sztema CD eredeti de kitudja..a lényeg h működik! ^^
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-31 10:49:52
(#270) nem tudja valaki ,h hol tudnám megvenni vagy megrendelni a naruto ultimate ninja 2-t?
már nagyon sok helyen kerestem de nem volt
már nagyon sok helyen kerestem de nem volt
beküldve: 2008-08-25 16:43:38
(#269) Folytatom a régen félbehagyott .hack//Infeciton-t. Benne van már közel 20 órám és még nem unom, pedig a sztori lassan indul be. Ráadásul, ha a teljes történetet élvezni akarom, akkor meg kell vennem a 2-3-4. részt is. :)
Durva monumentális játék...
Durva monumentális játék...
De jó van olyanom? Nem multizom... single-re is alig van időm. Bocs a hidegzuhanyért. Tudom, hogy most álmatlanul fogsz forgolódni hetekig, de hidd el, túl leszel rajta, ha nagyon fáj is!
Erre is számítottam, tehát nem ütött nagyon szíven a dolog. De azért a szomorkodás és az álmatlan éjszaka meglesz.
De jó van olyanom? Nem multizom... single-re is alig van időm. Bocs a hidegzuhanyért. Tudom, hogy most álmatlanul fogsz forgolódni hetekig, de hidd el, túl leszel rajta, ha nagyon fáj is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-25 14:43:40
(#266) Ismerős... így vagyok (bizonyos) könyvekkel.
Mondjuk a kalóz könyvek nem olyan elterjedtek... lassan a fénymásolás/nyomtatás annyi, mint egy bolti könyv.
Én filmbuznyák vagyok és így vagyok a dvd-vel. Csak kevés másolt filmem van, azon kevés esetekben, ahol klasszikusnak ítéltem a szinkront és eredetiben magyar hangsávval nem hozták ki.
Mostanság utánaszámoltam, hogy mennyire le vagyok maradva könyvek terén... sok nullát kéne elgurigatnom, hoigy behozzam. És most még az új Iain M. Banks is kijött!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-25 14:39:06
Nem tudom miért, de nekem ezket birtokolnom kell. A másolt/letöltött valahogy nem olyan. Nehéz ezt megmagyarázni... Gyűjtő vagyok, na...
Ismerős... így vagyok (bizonyos) könyvekkel.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Értelmét veszti? Hátranézek és amikor áttekintek a kb 70-80 darabos konzoljáték gyűjteményemen, nem tűnik rossz dolognak. Igaz, ez kb 4 év termése és az utóbbi időben leálltam a vásárlással. Számomra fontos kézbevenni egy kedvencet. Tok, kis füzet, szép lemez. Igen lehet fénymásolni, de az meg nem olyan... Nem tudom miért, de nekem ezket birtokolnom kell. A másolt/letöltött valahogy nem olyan. Nehéz ezt megmagyarázni... Gyűjtő vagyok, na...
Én is így gondolkodom. Ezért olyan rossz ránézni a másolt PS2-s játékokra, és olyan jó ránézni a PS3-sokra.