Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Nem. Azok vegyenek inkább egy Wii-t. Sőt mindenki vegyen egy Wii-t azt majd megutáljuk és a vége egy globális Wii utálattá fog fajulni.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mondjuk én nemtom mit esznek az emberek annyira a PS3-on. Szerintem egy kalap ****. Az egész összevan csapva. Ha igaziu játékélményre vágytok, vegyetek WII-t. Olcsóbb és jobb játékok vannak rá.
DIE SONY!
NINTENDO FOREVER!
DIE SONY!
NINTENDO FOREVER!
Csak hogy tovább fűtsem a konzolháborúkat
Ki nem állhatom a Sony fanboyokat, akik a hülyeségeiket nyomatják állandóan. 365ön is van egy ilyen...
Te a Nintendot isteníted, ez is szánalmas. Akkor a box meg a psek robbanjanak fel?
Ó anyám zöthetvenhaton te már rég a wiimotodba döltél volna! : D Amúgy véres száju fanboyoknak a baloldalon a 2. ajtó...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-06 20:38:30
(#244)
Szerk: jinfanni 2008-08-06 20:39:19
beküldve: 2008-08-06 19:47:49
(#242) Mondjuk én nemtom mit esznek az emberek annyira a PS3-on. Szerintem egy kalap ****. Az egész összevan csapva. Ha igaziu játékélményre vágytok, vegyetek WII-t. Olcsóbb és jobb játékok vannak rá.
DIE SONY!
NINTENDO FOREVER!
DIE SONY!
NINTENDO FOREVER!
Csak hogy tovább fűtsem a konzolháborúkat
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Már elég régóta lehet kapni 60 Gb-ost is és hamarosan nálunk is elérhető lesz a 80-as.
Vagy vesz az ember a meglévőbe egy 320-ast.
Már elég régóta lehet kapni 60 Gb-ost is és hamarosan nálunk is elérhető lesz a 80-as.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Na így a végére csak annyit akarok: ne hibáztassátok azokat akiknek itt magyarisztánban van flashelt boxuk. Sokan annak is örülnek ha van pénzük megvenni az üres dvd-ket.
Most egy kicsit javítottál a lelkiismeretemen, mert chipelt PS2-vel tolom.
Az a durva, hogy frissen megjelent játékokat angliából megrendelve 10 ezer környéén meg lehet kapni postakölséggel. A tucatjátékok hamar olcsók lesznek, a ritkaságokat meg csak a fanatikusok veszik meg.
Igen, és egy régebbi/gyengébb gép árából meg lehet venni egy 360-at flashelve. (olyan 50-60k az arcade)
Az meg hogy bele se kezdjen milyen dolog már... Ennyi erővel egy csöves minek kezdett bele az evésbe, pénze úgy sincs rá.
Ja és csak hogy megemlítsek még egy dolgot, pofátlanul drágák nálunk a játékok, az pedig csak még pofátlanabbá teszi a dolgot, hogy az átlagkeresetek hol tartanak.(mondjuk ezt már mondtam)
Az meg hogy bele se kezdjen milyen dolog már... Ennyi erővel egy csöves minek kezdett bele az evésbe, pénze úgy sincs rá.
Ja és csak hogy megemlítsek még egy dolgot, pofátlanul drágák nálunk a játékok, az pedig csak még pofátlanabbá teszi a dolgot, hogy az átlagkeresetek hol tartanak.(mondjuk ezt már mondtam)
nagyon sokáig lehet majd még venni ps2-őt és nagyon olcsón. Aki akar, az ma is vehet még régi konzolokat relative olcsón.
beküldve: 2008-08-04 17:02:26
(#235) Kár, hogy már csak 40 GBos Ps3at lehet kapni, mert így, hogy a régi játékot nem viszi nincs értelme megvenni. ps2őm már régi, nem fog örökké működni, az meg nem lenne jó, ha pár év múlva már nem is lehetne régi MGS, vagy Suikoden gammel játszani és mivel itt a történet mindig kapcsolódik egymáshoz, így új rész megjelenésével jó végigvinni a régieket is .
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az új X360-akat megint nem lehet chippelni (egyenlőre). Én azt mondom, akinek nincs pénze egy drága hobbira, az ne kezdjen bele, vagy vegyen régebbi gépeket. Az a szomorú, hogy azok nem vesznek játékot, akik megtehetnék! Ha már valakinek alig van pénze üres dvd-re, az ne vegyen x360-at.
beküldve: 2008-08-04 15:01:49
(#233) Hát igazság szerint nekem is bannolt 360-am van. Igen flashelt, úgy vettem, direkt, de nem használtan. Ok?
A magyar életszínvonal (és én anyagilag főleg) nem tart ott hogy valaki úgy vehesse a játékokat mint a kintiek.
Nekem is épp emiatt van 360-am. Egyszerűen olcsó, persze ezért azon kell remegni hogy mikor villan be 3 piros led.
Igazság szerint ha megtehetném vennék én is inkább egy ps3-mat, aztán irány a psnetwork, plusz semmi konzolelhalálozási félelmem nem lenne. Ha a lehetőségek adottak lesznek (lesz normálisan működő tv-m, vagy monitorra tudom kötni mint a boxot) valószínű hogy beszerzek egyet. Esetleg akkor is ha a box megadja magát, vagy behozzák a bluray driveos boxokat.
Na így a végére csak annyit akarok: ne hibáztassátok azokat akiknek itt magyarisztánban van flashelt boxuk. Sokan annak is örülnek ha van pénzük megvenni az üres dvd-ket.
A magyar életszínvonal (és én anyagilag főleg) nem tart ott hogy valaki úgy vehesse a játékokat mint a kintiek.
Nekem is épp emiatt van 360-am. Egyszerűen olcsó, persze ezért azon kell remegni hogy mikor villan be 3 piros led.
Igazság szerint ha megtehetném vennék én is inkább egy ps3-mat, aztán irány a psnetwork, plusz semmi konzolelhalálozási félelmem nem lenne. Ha a lehetőségek adottak lesznek (lesz normálisan működő tv-m, vagy monitorra tudom kötni mint a boxot) valószínű hogy beszerzek egyet. Esetleg akkor is ha a box megadja magát, vagy behozzák a bluray driveos boxokat.