Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2008-07-22 13:11:39
(#187) Remélem nekünk is minnél hamarabb lesz PS3.
Neked kik a kedvenc Metal Gear szereplőid?
Neked kik a kedvenc Metal Gear szereplőid?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-21 14:57:01
(#186) Ma kezdtem újjra a Metal Gear Solid 4-et, az elődje is jó volt de ez viszi a pálmát A KONAMI most tényleg kitett magáért.
A grafika gyönyörű a játékmenet nagyon élettű sok lehetőég van egy pályaszakasz elvégzéséhez az én stílusom a lopakodás és a késelés, és már az átvezető animációk miatt is érdemes megnézni, a történet meg nagyon összetet.
Minden PS3 tulajnak ajánlom mert tényleg megéri.
A grafika gyönyörű a játékmenet nagyon élettű sok lehetőég van egy pályaszakasz elvégzéséhez az én stílusom a lopakodás és a késelés, és már az átvezető animációk miatt is érdemes megnézni, a történet meg nagyon összetet.
Minden PS3 tulajnak ajánlom mert tényleg megéri.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-07-21 14:08:07
(#185) Mi most MGS 3al játszunk, szintén nagyon jó. Jó újra látni a kedvenc szereplőket. PL David Hayter még mindig a legjobb angol szinkron hang. Ki ísmeri még a gamet?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-21 10:42:40
(#184) Ismeri valaki rajtam kívül Higurashi Daybreaket? Eszméletlen játék, aztán szeretnék multizni :P
A játék akciódús páros deathmatch a Higurashi Na Koro Ni szereplőivel... nagyon eksön, izgalmas. Multizna velem valaki?
A játék akciódús páros deathmatch a Higurashi Na Koro Ni szereplőivel... nagyon eksön, izgalmas. Multizna velem valaki?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-16 09:36:19
(#183) Nekem, miután 5 pályával tovább jutottam, tetszik a Lair. Még nem vittem végig, de jó lesz, érzem. Az irányítás az elején volt furcsa, de teljesen megszoktam. Ha valakinek vannak esetleg PS3 játékai (de nem agyonkarcolt verziók), akkor lehet, hogy vennék 1-t, 2-t.
beküldve: 2008-07-10 10:18:23
(#182) Lair-en kívül csak a Haze-zel játszom (most viszem harmadszorra végig és a végénél járok megint. Ezzel is akadnak problémák. Egy kissé kidolgozatlanok a belső terek, a grafika nem mindenhol remekel (de az erdők, a tengerpart, a fegyverek és a Mantel katonák szépek ). Sajnos a sztori nem üt túl nagyot, és az A.I. (mesterséges intelligencia) sem vérprofi. De legalább játszható.
Ez ismét magánvélemény volt.
[Link] Ez szerintem a legjobb magyar oldal, ahol videojátékokról lehet mindenféle infot találni.
Ez ismét magánvélemény volt.
[Link] Ez szerintem a legjobb magyar oldal, ahol videojátékokról lehet mindenféle infot találni.
beküldve: 2008-07-10 08:49:19
(#181) Én kicsit ki vagyok akadva a Lair-től, ugyanis nagyon jó játék lehetett volna. Adottak a sárkányok és a skyguard-ok, ami alapból nyerő, hiszen ki ne akarna sárkánylovas lenni. Adottak a vérprofi átvezető mozik, a csodás grafika és a hátborzongatóan jó zene. A hangulat tényleg magával ragadó... csak ne kéne játszani vele. Lehet azért, mert ez az egyik első játék, amelyik teljes sixaxis támogatással bír, de egyszerűen nem igazán működik. A jobbra-balra, fel-le kalimpálás nem képes biztosítani azt a precíz irányítást, amit a játékmenet megkövetel. Főleg, mikor rögzíteni kell az aktuális célpontot, nálam számtalanszor másra állt rá, mert egyszerre 100 dolog történik és idegesítően elugrik róla a lock.
A másik a sárkányokkal való kűzdelem. Annyira esetleges, hogy bejön-e a sixaxis ringatás, hogy csak remélheted, hogy te maradsz felül a kűzdelemben. Nem reagál jól a kontrollerre a játék, sem akkor, ha finomakat mozgatsz, sem akkor, ha már epilepsziás tangót lejtesz és már egy boeing is le tudna szállni a kézjeleid segítségével. Valahogy az egész játékmenet nem áll össze. És ez nagyon bosszantó, mert a sztori jó, a hangulat mágnesként vonz és öröm, hogy végre van sixaxis, de nem jól muzsikál és frusztrál és kiöli a mókát a játékból.
A fentiek szigorúan magánvéleményként hangzottak el és senkit nem állt szándékomban esetleges kedvenc játékában lehurrognom. Nálam nem nyert.
A másik a sárkányokkal való kűzdelem. Annyira esetleges, hogy bejön-e a sixaxis ringatás, hogy csak remélheted, hogy te maradsz felül a kűzdelemben. Nem reagál jól a kontrollerre a játék, sem akkor, ha finomakat mozgatsz, sem akkor, ha már epilepsziás tangót lejtesz és már egy boeing is le tudna szállni a kézjeleid segítségével. Valahogy az egész játékmenet nem áll össze. És ez nagyon bosszantó, mert a sztori jó, a hangulat mágnesként vonz és öröm, hogy végre van sixaxis, de nem jól muzsikál és frusztrál és kiöli a mókát a játékból.
A fentiek szigorúan magánvéleményként hangzottak el és senkit nem állt szándékomban esetleges kedvenc játékában lehurrognom. Nálam nem nyert.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-09 19:58:05
(#180) A Lair nekem is be van tervezve mert kedvelem a sárkányokat csak eddig mindig volt más amire jobban fájt
a fogam.
Jelenleg a Metal Gear Solid 4-el játszom, igazán remek játék a grafikája gyönyörű a játékmenet igazán élettű, de legjobb a történet az átvezető animációkal kár, hogy japán hangsáv nincs rajta.
Nemsokára kipróbálom Onlien-on is.
a fogam.
Jelenleg a Metal Gear Solid 4-el játszom, igazán remek játék a grafikája gyönyörű a játékmenet igazán élettű, de legjobb a történet az átvezető animációkal kár, hogy japán hangsáv nincs rajta.
Nemsokára kipróbálom Onlien-on is.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-07-09 19:40:56
(#179) Ma vettem egy új PS3 játékot (használtan), Lair címmel. Belejátszottam, a grafika csodálatos, a lehető legjobban kihasználja a SIXAXIS adta lehetőségeket.
Azért az egybenyakú fogatlan verőemberek már úton vannak... én nem fárasztom magam!
Nem megmondtam, hogy menekülőre fogtam? Már árkon-bokron túl vagyok. Mit nekem verőemberek?
Áááh dehogy, mindenki mást szeret, ez a jó.
Azért az egybenyakú fogatlan verőemberek már úton vannak... én nem fárasztom magam!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-07 14:07:37
(#176) Én legjobban a Suikoden 6ot várom, érdekel mi lesz a kedvencek további élete.
Előző részekhez itt van videó.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Előző részekhez itt van videó.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Elhaym 2008-07-07 14:07:56
Ezek közül az Assasin's Creed-del és az Uncharted: Drake's Fortune-nel egyetértek, bár azokkal sem játszottam. A többi nem igazán érdekel. (Azt hiszem nem ártana menekülőre fogni a dolgot, mert Lanwell 3 bottal fog egyszerre szétverni.)
beküldve: 2008-07-07 09:44:47
(#174) PS3-ra tudok ajánlani pár pöpec gamét:
- Folklore (kaland-akció-storytellingelős -meghatározhatatlan, gyönyörű grafikával és full sixaxis kihasználással)
- Uncharted: Drake's Fortune (kaland-akció, felejtsd el Larát, ez vlm sokkal eredetibb, igazi filmhős élmény sok poénnal)
- Assassin's Creed (kaland-akció kis sci-fi beütéssel, egy idő után megunható, de a hangulata kárpótól az deja-vu küldetésekért)
- GTA 4 (no komment )
- MGS 4 (eldobod az agyad full akció-humanszimulator , már annyira összetett, hogy sok, de nem lehet róla lepattanni)
- Dinasty Warriors 6 (agyatlan hack 'n' slash akció a szamurájok hőskorából, igazán párban móka, iszonyat nagy látvány és feeling, "one man army" rulez )
Biztos van még több tuti is, én ezekkel kerültem közelebbi addiktivitásba.
- Folklore (kaland-akció-storytellingelős -meghatározhatatlan, gyönyörű grafikával és full sixaxis kihasználással)
- Uncharted: Drake's Fortune (kaland-akció, felejtsd el Larát, ez vlm sokkal eredetibb, igazi filmhős élmény sok poénnal)
- Assassin's Creed (kaland-akció kis sci-fi beütéssel, egy idő után megunható, de a hangulata kárpótól az deja-vu küldetésekért)
- GTA 4 (no komment )
- MGS 4 (eldobod az agyad full akció-humanszimulator , már annyira összetett, hogy sok, de nem lehet róla lepattanni)
- Dinasty Warriors 6 (agyatlan hack 'n' slash akció a szamurájok hőskorából, igazán párban móka, iszonyat nagy látvány és feeling, "one man army" rulez )
Biztos van még több tuti is, én ezekkel kerültem közelebbi addiktivitásba.
Az Aperture Science Handheld Portal Device. És a torta egy hazugság. ; )
Tudtam hogy nem az a neve, de nemhallottam ki a cucc hosszabb nevét GladOS monológjából, ezért inkább leírtam egyszerűen De már javítva alant is, köff. És én hiszek a tortában xD
Találtam egy újabb, nagyon jó gameplay videót..e.z tényleg gameplay videó, előbbi inkább csak trailer. [Link]
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-06 19:20:41