Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2008-02-15 17:31:25
(#157) Ha valaki retro játékal akar játszani akkor annak ajánlom a Metal slug-ot.Már jó öreg grafikailag is eléggé gyenge (2D) .De unaloműzésre jó,és vicces is.
(Hajjaj régen de sokat játszotunk spanokal a játékteremben vele,meg ps 1-en meg pc-n.Azok a régi szép idők )
(Hajjaj régen de sokat játszotunk spanokal a játékteremben vele,meg ps 1-en meg pc-n.Azok a régi szép idők )
王座
beküldve: 2007-12-30 21:53:08
(#156) Fiuinal Fantasy sorozat ( 7-8-10-10/2-12 eredeti mind PS-en ) a 12.-el játszom online-on meg kéthavonta felmegyek a nostale-re XD
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-12-30 21:30:27
(#155) Most a Painkillert tolom kiegestül. Vizsgák között tök jó agymenés. XD Sok a munka, sűrű a nap, zavarják az idétlen beszólások? Lőjön szét több ezer randaságot a legjobb túlvilági fegyverekkel és garantáltan kikapcsol. XD
beküldve: 2007-12-30 09:53:00
(#154) Magával a játékal nem játszottam (nem jöt ki PS3-ra) csak láttam haveromnál és jónak tünt. A MANGÁT szivesen elolvasnám.
MÁS: Ki játszik mostanság a Call of Duty 4-el.
Én pár napja kezdtem el, (PS3) elöszőr Singelplayer-t nyomatam, hogy megszokjam de négy napja a Multiplayer-t nyomom.
MÁS: Ki játszik mostanság a Call of Duty 4-el.
Én pár napja kezdtem el, (PS3) elöszőr Singelplayer-t nyomatam, hogy megszokjam de négy napja a Multiplayer-t nyomom.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-30 09:31:48
(#153) Nem tudom, ki mennyire ismeri a Hellgate: London-t, (ismertető a játékról:[Link]) de találtam róla egy jó kis hírt. Itt is van:[Link]
beküldve: 2007-12-22 19:24:55
(#152) Steam suxxx. xD
...
Bővebben?
Jericho - látványvilág mindenféleképp jó (naná, Barker bácsi rulz xD); ugyanakkor viszont mint játék sajnos nem sok újat tud mutatni. :( Sztem.
...
Bővebben?
Jericho - látványvilág mindenféleképp jó (naná, Barker bácsi rulz xD); ugyanakkor viszont mint játék sajnos nem sok újat tud mutatni. :( Sztem.
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-22 18:43:57
(#151) Hy!
Van valaki aki nagyon ért a STEAM hez?
Van valaki aki nagyon ért a STEAM hez?
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-12-22 18:44:51
beküldve: 2007-12-22 18:27:36
(#150) Körül-belül 1 hete végeztem az Assasins Creed-el jó volt.
A közepe fele kezdet kicsit monoton lenni (szerintem) a vége felé ismét izgalmas.
A következő amit tegnap kezdtem el a Clive Barkes: Jericho.
Ez való nekem.
Egy vérbeli démonos FPS.
Story:A sivatag közepén feltünik egy régen eltünt város ahova felderítésre küldenek egy csapatott. Miután kiderül, hogy kik is pontosabban mik a város lakói elkezdödik maga a játék. A csapat 7 emberből-ál, bármelyiket irányíthatrjuk amikor csak akarjuk. Mindegyik személy más-más
fegyverekel van felszerelve pl: Gépfegyver, minigun, dupla pisztoly, távcsöves puska, "Katana" és ha ez nem lenne elég még különböző mágiákat is képesek alkalmazni pl: tűzsárkány, gyógyítás, lökés, átok..........stb. Parancsokat is kiadhatunk.
Részemről én legtöbbször Paul Rawlings (father) testétbe bújtam, a ruházata fegyverei miatt és a személyisége miatt.
A közepe fele kezdet kicsit monoton lenni (szerintem) a vége felé ismét izgalmas.
A következő amit tegnap kezdtem el a Clive Barkes: Jericho.
Ez való nekem.
Egy vérbeli démonos FPS.
Story:A sivatag közepén feltünik egy régen eltünt város ahova felderítésre küldenek egy csapatott. Miután kiderül, hogy kik is pontosabban mik a város lakói elkezdödik maga a játék. A csapat 7 emberből-ál, bármelyiket irányíthatrjuk amikor csak akarjuk. Mindegyik személy más-más
fegyverekel van felszerelve pl: Gépfegyver, minigun, dupla pisztoly, távcsöves puska, "Katana" és ha ez nem lenne elég még különböző mágiákat is képesek alkalmazni pl: tűzsárkány, gyógyítás, lökés, átok..........stb. Parancsokat is kiadhatunk.
Részemről én legtöbbször Paul Rawlings (father) testétbe bújtam, a ruházata fegyverei miatt és a személyisége miatt.
beküldve: 2007-12-09 14:50:42
(#149) beküldve: 2007-12-09 14:38:09
(#148) Amennyire megközelíti a Prince of Persia-t épp annyira a Thief-ott is.
Egy kis hasonlítás:
De ha az életcsík végén a szemet nézem ami a feltünőségünket jelzi, a Hitman-re emlékeztett.
A katonák lerázása is élethű és választékos.
Egy kis hasonlítás:
A mozgás és a harcmodor PoP, a lopakodás, csendesgyikosság, halgatózás és a főhös ruha viselete(fehérben) Thief.
De ha az életcsík végén a szemet nézem ami a feltünőségünket jelzi, a Hitman-re emlékeztett.
A katonák lerázása is élethű és választékos.
beküldve: 2007-12-09 14:03:51
(#147) A leírások alapján nagyon kezd kialakulni bennem 1 Thief-utánérzés. :P Ha tényleg ilyen jól megközelíti a dolgot, akkor kezdek én is 1re kíváncsibb lenni erre az Assassin's Creedre.
Bár most perpillanat mindjárt a Viva Piñatába fogom belevetni magam. XD
Bár most perpillanat mindjárt a Viva Piñatába fogom belevetni magam. XD
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-09 14:05:59
Hát persze, hogy szórakoztató a házakon ugrándozás, a Prince of Persiában is az volt és az Assasin's Creed mozgáskultúrája egyeneságú leszármazottja a hercegnek.(Jópár mozgást véltem felfedezni, ami valamivel kidolgozottabb, de már a herceg is tudta.)
beküldve: 2007-12-08 17:22:05
(#145) Na csütörtök óta megvan az Assassin's Creed.
Jó kis játék, a lehetőségek száma egy feladat teljesítéséhez elégé sok, már eleve az is szórakoztató ha csak az épületeken vagy a tömegben közlekedünk. A harcok igen életűek és a csrndes gyilkosság, szebtolvajlás is igen életű, én a legjobban a lovagolást szeretembene, a pályák is igen nagyok ezért szükésgünk is lesz a lovakra. Az is ötletes ha leverünk pár katonát akik ártatlan embereket zaklatnak, utánna az egész család hálás lesz és ha a közleben vannak segítenek is a katonák ellen. (A múlt idők maffiája)
Szabadon még nem nagyon barangoltam de ha jól vesszem ki itt nem kell pénzszereznünk és nem is vásárólgathatunk külömböző fegyvereket összesen 4 fegyverrel vagyunk felszereve (kard, kesztyűbe csúsztatható tőr, dobó kések és persze ököl. Zsebtolvajlást eddig csak akkor tudtam használni ha az volt a feladat (remélem nem csak akkor lehet) és még napszakok váltakozást sem tapasztaltam, csak miután átléptem a pálya másik szakaszára kis "Loading" után. Aki olyan szabdságot vár a játékban mint pl a GTA sorozatokban csalódni fog (bár én még csak az eléjén tartok, nincs kizárva hogy a szabadságunk nőni fog.)
Összeségi be jó játék érdemes beszerezni. Sajnos PC-re még várni kell rá egészen 2008.01.15-ig.
Jó kis játék, a lehetőségek száma egy feladat teljesítéséhez elégé sok, már eleve az is szórakoztató ha csak az épületeken vagy a tömegben közlekedünk. A harcok igen életűek és a csrndes gyilkosság, szebtolvajlás is igen életű, én a legjobban a lovagolást szeretembene, a pályák is igen nagyok ezért szükésgünk is lesz a lovakra. Az is ötletes ha leverünk pár katonát akik ártatlan embereket zaklatnak, utánna az egész család hálás lesz és ha a közleben vannak segítenek is a katonák ellen. (A múlt idők maffiája)
Szabadon még nem nagyon barangoltam de ha jól vesszem ki itt nem kell pénzszereznünk és nem is vásárólgathatunk külömböző fegyvereket összesen 4 fegyverrel vagyunk felszereve (kard, kesztyűbe csúsztatható tőr, dobó kések és persze ököl. Zsebtolvajlást eddig csak akkor tudtam használni ha az volt a feladat (remélem nem csak akkor lehet) és még napszakok váltakozást sem tapasztaltam, csak miután átléptem a pálya másik szakaszára kis "Loading" után. Aki olyan szabdságot vár a játékban mint pl a GTA sorozatokban csalódni fog (bár én még csak az eléjén tartok, nincs kizárva hogy a szabadságunk nőni fog.)
Összeségi be jó játék érdemes beszerezni. Sajnos PC-re még várni kell rá egészen 2008.01.15-ig.
Szerk: Bendzsi 2007-12-08 17:23:40
Én mégsem vettem videokártyát, mert januártól jönnek a 9000-es Geforce-ok, dupla teljsítménnyel. A mostani vasamon meg inkább nem próbálkozom új cuccokkal, már 2 éves.(Athlon64 3500+, 1 GB RAM, Geforce 6600GT)
hát, én februárt hallottam. mindenesetre, dupla teljesítményért sztem dupla árat is elkérnek majd, úgyhogy nálam az is esélytelen. x_x pedig gondolatban már milyen jó kis konfigot raktam össze... YohxRen = something kinda love thing XD
Én mégsem vettem videokártyát, mert januártól jönnek a 9000-es Geforce-ok, dupla teljsítménnyel. A mostani vasamon meg inkább nem próbálkozom új cuccokkal, már 2 éves.(Athlon64 3500+, 1 GB RAM, Geforce 6600GT)