Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Szerintem kira lesz.
JAh, bár nekem az tetszik a legjobban hogy bármiben megkapaszkodhatsz, a csata részek is kidolgozottak stb....
És persze BLOOD a legfontosabb
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-12 21:12:25
(#112) Necro lassan indulhatunk...00:00-kor nyit az 576.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-12 21:11:56
(#111) Szerintem kira lesz.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-12 21:10:51
(#110) de visszatérve az IGAZI témához:
Mit szóltok az assasins creedhez?
Mit szóltok az assasins creedhez?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez már nem egészen game téma, úgyhogy lehetne zárni.
Én is ezt mondtam
beküldve: 2007-11-12 21:08:48
(#108) Mégis te kezdted fényezni magad a Budokai 3 tudásoddal.
beküldve: 2007-11-12 21:08:15
(#107) Trollkdás XDXDXD. Rossz mi? Elnyomunk itt Nemes1s-el
Elnyomtok?? XDXD Csak te trollkodsz itt ezért legyen ez off elvégre gamekről beszélünk nem? Nem arról h ki mennyire tud játszani?
beküldve: 2007-11-12 21:05:50
(#105) Trollkdás XDXDXD. Rossz mi? Elnyomunk itt Nemes1s-el
Embreke....mi az off? Játékokról beszélünk.
Ez inkább trollkodás
beküldve: 2007-11-12 21:00:57
(#103) a laggot meg magadnak köszönheted, és am. csak nekem okozol bajt mer nem megy az életed.....
beküldve: 2007-11-12 21:00:19
(#102) Egy összeszokott csapatban szoktunk játszani, de már rég nem toltuk, egyszer talán még összeállunk, ha lesz rá időnk.
beküldve: 2007-11-12 20:59:58
(#101) Embreke....mi az off? Játékokról beszélünk.
Ő nem tud taktikázni, mostanába felvserélődött a mester-tanítvány megszólítás.
de tok
hát mennyire? Mesterlövészbe is folyton lelőnek a botokXDXD San Andreas Multiba is folyton kinyírlak(-nak)
Pfff..mesterlövésszel egszer játszottam, San andreasba meg Laggolok, de ez már OFF
Egyébként nemsokára megjelenik az assasins creed, asszem ma éjfél, avgy már megjelent? Mind1 nagyon várom! Hosszú idők óta az egyik elgjobb game!
beküldve: 2007-11-12 20:55:40
(#99) Majd meglátjuk. Ami PS2-n jól ment az általába PC-n is jól megy (legalábbis nálam)