Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Komolyabb versenyeket FPS-ekből jó csinálni, ott kiütközik, hogy mennyire vagy jó. Decemberben UT3!!
FPS-ből sztem nem lehet jó bajnokságokat. Jó UT3 abból igen mer ott a multira van fektetve a hangsúly. Szerintem stratégiából lehet jó bajnokságokat rendezni.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Tehát nem lehetetlen, csak erre voltam kiváncsi
Necrokid: nekem is megvan, és mindenkit elgyepálok benne
*büszke magára*
*büszke magára*
Nekem csak a sima budokai 3 van meg..de meglsze a tenkaichi is..Apropó budokai! A sakuraconon kellene belőle konzol bajnokságot szerv ezni (budokai 3)
Necro ez csak a szokásos szájaskodás mint az SC3-al. Ott is annyira akartál kombózni h. single ütésekkel kinyírtalak. Aztán kombóval is
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-11 23:03:04
(#66) Komolyabb versenyeket FPS-ekből jó csinálni, ott kiütközik, hogy mennyire vagy jó. Decemberben UT3!!
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 23:03:55
*büszke magára*
*büszke magára*
Nekem csak a sima budokai 3 van meg..de meglsze a tenkaichi is..Apropó budokai! A sakuraconon kellene belőle konzol bajnokságot szerv ezni (budokai 3)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
*büszke magára*
*büszke magára*
Szerk: miyu 2007-11-11 20:12:17
Vkinek megvan a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 PS2-re??
Én alig várom hogy megvehessem!
Én alig várom hogy megvehessem!
Nekem magv..lesz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ebay vagy rendelés Jap-ból. Ha sikerül is szereznie egy eredeti példányt akkor J-NTSC gép kell vagy "okosított". A warez témát viszont nem engedélyezi a fórum szabályzata így nem megyek bele jobban a témába :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát, ha friss game és legális úton szeretnéd beszerezni, akkor számolj rá 1-2 hónapot, amíg ide eljut, bár nem tudom, hogy konzolokon mennyit késnek a játékok, PC-s vagyok.^^"
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 18:51:22
beküldve: 2007-11-11 18:36:32
(#59) Khm, srácok segítsetek ehhez *gondolom* ti értetek. Ugyebár PS2-re megjelent a Berserk játék.[Link] De be lehet-e szerezni ezt nálunk vagy inteneten? Mert öcsém nagyon rákattant, hogy neki ez kell. De nem találja sehol XD (ugyhogy teljes letargia, mondtam majd megkérdem töletek hátha)
Szerk: miyu 2007-11-11 18:36:56
beküldve: 2007-11-04 00:47:49
(#58) Közben megint megnéztem az újabb Assassins Creed videket és ezt is fel kellett vennem a várományos listára. Itt a tömeg végre nem csak dísznek van, ha akarod elrejt, ha zavarnak, akkor lökd félre őket... És igen a főhős mozgás animációja valami egészen elképesztő, megkapta a PoP összes mozgását még szebben, még jobban még inkább kibővítve, és itt ha gyomron szúrnak, akkor nincs tovább, nem hibázhatsz.
beküldve: 2007-10-24 16:39:58
(#57) Azt sem tudom, hova kapjak. Mi lesz már itt.
Általam legjobban vártak:
Gears of War
Unreal Tournament 3 (újra hasít a Flak yay!)
Hellgate London
Alan Wake
Kane & Lynch
GTA 4
NFS Pro Street
Általam legjobban vártak:
Gears of War
Unreal Tournament 3 (újra hasít a Flak yay!)
Hellgate London
Alan Wake
Kane & Lynch
GTA 4
NFS Pro Street
Fontossági sorrendben vannak.
beküldve: 2007-10-22 12:51:22
(#56) Szerintem is fotós szafari lesz. Az Eddigi videók alapján nagyon egyértelmű, meg a zenéje is, ha vadászos lenne valami komoly zene lenne, nem egy olyan ami szinte azt mondja, hogy "az ÉLet az ÚR".
Annak elenére, hogy fotós játék lesz, az a jelenet amikor egy orszarvút fényképez le közelröl nem lehet veszéjtelen, ez agya az izgalmat.
Fogadni mernék az ez a lényeg, hogy feladatként kitűzött állatok felkutatása és lefényképezése a nagy afrikai földön és persze maradj életben.
Itt egy Link aki még nem láttot róla videót.
[Link]
Annak elenére, hogy fotós játék lesz, az a jelenet amikor egy orszarvút fényképez le közelröl nem lehet veszéjtelen, ez agya az izgalmat.
Fogadni mernék az ez a lényeg, hogy feladatként kitűzött állatok felkutatása és lefényképezése a nagy afrikai földön és persze maradj életben.
Itt egy Link aki még nem láttot róla videót.
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-22 12:52:48
PS3 remélhetőleg lesz.
A játék pedig nem vadászósnak, hanem tényleg fotózós-szafaris furcsaságnak tűnik. De még mindig jobb, mint egy EA Sports izé. :)
A játék pedig nem vadászósnak, hanem tényleg fotózós-szafaris furcsaságnak tűnik. De még mindig jobb, mint egy EA Sports izé. :)
Apropó hallotatok már a japánok által készülő "Afrika" című jatékról?
PS3-ra az MGS4 és a Railfan Taiwan Express mellett a harmadik must have játék számomra. Bár fogalmam sincs, mi sül ki belőle.
Csak úgy kiváncsiságból. PS3-ad van vagy lesz?
Én sem tudom mi sül ki belőle, valahol azt írják idézem
"Sörétes puska helyett ezúttal méretes objektívekkel felszerelkezve indulunk békés szafarira"
máshol meg már emlegetik a távcsöves puskákat is. Részemről mindegy ha egy fotos szafari játék lesz az jó de ha valami vadászos lesz az is jó, a grafikája nagyon szép, a terek biztos is nagyok lesznek na és persze Japán.
Na VISZLÁT, mot vár rám megnézésre egy Hayao Miyazaki alkotás. Holnap benézek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-21 20:58:19