Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Komolyabb versenyeket FPS-ekből jó csinálni, ott kiütközik, hogy mennyire vagy jó.
Decemberben UT3!!
Decemberben UT3!!FPS-ből sztem nem lehet jó bajnokságokat. Jó UT3 abból igen mer ott a multira van fektetve a hangsúly.
Szerintem stratégiából lehet jó bajnokságokat rendezni.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Tehát nem lehetetlen, csak erre voltam kiváncsi
Necrokid: nekem is megvan, és mindenkit elgyepálok benne
*büszke magára*
*büszke magára*
Nekem csak a sima budokai 3 van meg..de meglsze a tenkaichi is..Apropó budokai! A sakuraconon kellene belőle konzol bajnokságot szerv ezni (budokai 3)
Necro ez csak a szokásos szájaskodás mint az SC3-al. Ott is annyira akartál kombózni h. single ütésekkel kinyírtalak. Aztán kombóval is
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-11 23:03:04
(#66) Komolyabb versenyeket FPS-ekből jó csinálni, ott kiütközik, hogy mennyire vagy jó.
Decemberben UT3!!
Decemberben UT3!!
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 23:03:55
*büszke magára*
*büszke magára*
Nekem csak a sima budokai 3 van meg..de meglsze a tenkaichi is..Apropó budokai! A sakuraconon kellene belőle konzol bajnokságot szerv ezni (budokai 3)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
*büszke magára*
*büszke magára*
Szerk: miyu 2007-11-11 20:12:17
Vkinek megvan a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 PS2-re??
Én alig várom hogy megvehessem!
Én alig várom hogy megvehessem!
Nekem magv..lesz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ebay vagy rendelés Jap-ból. Ha sikerül is szereznie egy eredeti példányt akkor J-NTSC gép kell vagy "okosított". A warez témát viszont nem engedélyezi a fórum szabályzata így nem megyek bele jobban a témába :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát, ha friss game és legális úton szeretnéd beszerezni, akkor számolj rá 1-2 hónapot, amíg ide eljut, bár nem tudom, hogy konzolokon mennyit késnek a játékok, PC-s vagyok.^^"
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 18:51:22
beküldve: 2007-11-11 18:36:32
(#59) Khm, srácok segítsetek ehhez *gondolom* ti értetek. Ugyebár PS2-re megjelent a Berserk játék.[Link] De be lehet-e szerezni ezt nálunk vagy inteneten?
Mert öcsém nagyon rákattant, hogy neki ez kell. De nem találja sehol XD (ugyhogy teljes letargia, mondtam majd megkérdem töletek hátha)
Mert öcsém nagyon rákattant, hogy neki ez kell. De nem találja sehol XD (ugyhogy teljes letargia, mondtam majd megkérdem töletek hátha)
Szerk: miyu 2007-11-11 18:36:56
beküldve: 2007-11-04 00:47:49
(#58) Közben megint megnéztem az újabb Assassins Creed videket és ezt is fel kellett vennem a várományos listára.
Itt a tömeg végre nem csak dísznek van, ha akarod elrejt, ha zavarnak, akkor lökd félre őket... És igen a főhős mozgás animációja valami egészen elképesztő, megkapta a PoP összes mozgását még szebben, még jobban még inkább kibővítve, és itt ha gyomron szúrnak, akkor nincs tovább, nem hibázhatsz.
Itt a tömeg végre nem csak dísznek van, ha akarod elrejt, ha zavarnak, akkor lökd félre őket... És igen a főhős mozgás animációja valami egészen elképesztő, megkapta a PoP összes mozgását még szebben, még jobban még inkább kibővítve, és itt ha gyomron szúrnak, akkor nincs tovább, nem hibázhatsz.beküldve: 2007-10-24 16:39:58
(#57) Azt sem tudom, hova kapjak.
Mi lesz már itt.
Általam legjobban vártak:
Gears of War
Unreal Tournament 3 (újra hasít a Flak yay!)
Hellgate London
Alan Wake
Kane & Lynch
GTA 4
NFS Pro Street
Mi lesz már itt.Általam legjobban vártak:
Gears of War
Unreal Tournament 3 (újra hasít a Flak yay!)
Hellgate London
Alan Wake
Kane & Lynch
GTA 4
NFS Pro Street
Fontossági sorrendben vannak.
beküldve: 2007-10-22 12:51:22
(#56) Szerintem is fotós szafari lesz. Az Eddigi videók alapján nagyon egyértelmű, meg a zenéje is, ha vadászos lenne valami komoly zene lenne, nem egy olyan ami szinte azt mondja, hogy "az ÉLet az ÚR".
Annak elenére, hogy fotós játék lesz, az a jelenet amikor egy orszarvút fényképez le közelröl nem lehet veszéjtelen, ez agya az izgalmat.
Fogadni mernék az ez a lényeg, hogy feladatként kitűzött állatok felkutatása és lefényképezése a nagy afrikai földön és persze maradj életben.
Itt egy Link aki még nem láttot róla videót.
[Link]
Annak elenére, hogy fotós játék lesz, az a jelenet amikor egy orszarvút fényképez le közelröl nem lehet veszéjtelen, ez agya az izgalmat.
Fogadni mernék az ez a lényeg, hogy feladatként kitűzött állatok felkutatása és lefényképezése a nagy afrikai földön és persze maradj életben.
Itt egy Link aki még nem láttot róla videót.
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-22 12:52:48
PS3 remélhetőleg lesz.
A játék pedig nem vadászósnak, hanem tényleg fotózós-szafaris furcsaságnak tűnik. De még mindig jobb, mint egy EA Sports izé. :)
A játék pedig nem vadászósnak, hanem tényleg fotózós-szafaris furcsaságnak tűnik. De még mindig jobb, mint egy EA Sports izé. :)
Apropó hallotatok már a japánok által készülő "Afrika" című jatékról?
PS3-ra az MGS4 és a Railfan Taiwan Express mellett a harmadik must have játék számomra.
Bár fogalmam sincs, mi sül ki belőle.Csak úgy kiváncsiságból. PS3-ad van vagy lesz?
Én sem tudom mi sül ki belőle, valahol azt írják idézem
"Sörétes puska helyett ezúttal méretes objektívekkel felszerelkezve indulunk békés szafarira"
máshol meg már emlegetik a távcsöves puskákat is. Részemről mindegy ha egy fotos szafari játék lesz az jó de ha valami vadászos lesz az is jó, a grafikája nagyon szép, a terek biztos is nagyok lesznek na és persze Japán.
Na VISZLÁT, mot vár rám megnézésre egy Hayao Miyazaki alkotás.
Holnap benézek.Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-21 20:58:19