Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2007-09-26 18:06:14
(#23) A démonok között már ő a Don, de most az emberek következnek. Óvakodjatok az árnyékoktól.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-26 18:06:59
beküldve: 2007-09-26 11:21:44
(#22) A háború még soha nem volt ennyire közel... Brothers in Arms3: Hell's Highway Történetben és megható jelenetekben nem lesz hiány.
beküldve: 2007-09-23 20:40:52
(#21) 50. órát is beleöltem a Monster Hunter Freedom 2-be xD És mindezt psp-n O.o EPIC WIN desu...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-23 20:00:17
(#20) Én most a Disgaea-ra kattantam rá. Most kezdem el az első részt játszani.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
A Jericho tényleg jó lesz. Fél éve hallottam róla először. A Crysis esetében a gépigény csak másodlagos, egy FPS gamernek már megvan hozzá a megfelelő vasa. A Quake Wars pedig multiplayer FPS lesz, szóval nem kell aggódni az AI miatt. Ha megjelenik, akkor végre megkezdődik a Battlefield trónfosztása. Megrögzött id software rajongóként nekem a Quake Wars lesz a csúcs.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-23 18:47:57
beküldve: 2007-09-23 16:42:00
(#18) Egyetértek Nemes1s_2.0 állításával, miszerint a PS2 játékok PC-s változatait szörnyen elcsúfítják.
Resident Evil 4, Dino Crisis............stb. Sőt nekem balkezes létemre a billenytűzeten játszani velük igen nehézkes volt.
Quake Wars: Mikor legutoljára hallotam róla mégy csak 30% volt kész belőle, a videok alapján igéretesnek tűnik. Ha jól veszem ki itt is lesznek társak. Remélem itt nem lesz olyan
a többi katona AI-ja mint pl a
Resistence: Fall of Man-nál................
A Crysis egyértelműen szuper PC-s játék, elképesztő grafikával........... és gondolom hatalmas gépigényel.
Én mikor a GAMER.TV-n láttam róla a videót a víz grafikája nyűgözöt le és a fizika törvényeinek életűsége.
Egy újjabb igéretes játék PC és Konzol kedvelők széméra egyaránt.
Clive Barker író neve ismerős lehet a horror könyv kedvelők
körében,vagy akinek ismerős az Undying jaték nem fog csalódni ebben sem.
[Link]
[Link]
Resident Evil 4, Dino Crisis............stb. Sőt nekem balkezes létemre a billenytűzeten játszani velük igen nehézkes volt.
Quake Wars: Mikor legutoljára hallotam róla mégy csak 30% volt kész belőle, a videok alapján igéretesnek tűnik. Ha jól veszem ki itt is lesznek társak. Remélem itt nem lesz olyan
a többi katona AI-ja mint pl a
Resistence: Fall of Man-nál................
A katonák szinte állandóan elém álltak és a célzásuk se volt valami fényes, de legalánbb a menedék keresést ismerték és hasznosak volta arra, hogy a szörnyek ne engem támadjanak
A Crysis egyértelműen szuper PC-s játék, elképesztő grafikával........... és gondolom hatalmas gépigényel.
Én mikor a GAMER.TV-n láttam róla a videót a víz grafikája nyűgözöt le és a fizika törvényeinek életűsége.
Egy újjabb igéretes játék PC és Konzol kedvelők széméra egyaránt.
Clive Barker író neve ismerős lehet a horror könyv kedvelők
körében,vagy akinek ismerős az Undying jaték nem fog csalódni ebben sem.
[Link]
[Link]
Szerk: Bendzsi 2007-09-23 16:43:43
beküldve: 2007-09-23 08:00:51
(#17) És még egy kis Quake Wars vid. Még nem mondtam ugyebár de alapjában véve FPS gamer vagyok. Minden mással azért játszom, mert néha kell egy kis pihi az FPS-ek között.
Ez pedig az általam legjobban várt game:
A Crysis végre megmutatja a konzolosoknak, hogy a PC-ben már van elég next-gen kakaó, sőt.
Ez pedig az általam legjobban várt game:
A Crysis végre megmutatja a konzolosoknak, hogy a PC-ben már van elég next-gen kakaó, sőt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-23 08:03:08
beküldve: 2007-09-22 20:30:00
(#16) Tessék, itt egy kis Quake Wars demonstráció, ráadásul egy páncélelhárító gyalogos strogg szemszögéből.
Hát reméljük...a konzol átiratokat nagyon el tudják cseszni. Végreeeee! Már csak 6 nap az Enemy Territory: Quake Wars megjelenéséig. Yay! Mert ugye, ameddig a Föld kerek, mindig lesznek quakerek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-22 19:53:34
Egy kis hirmorzsa a Pc-s Anime rajongoknak.Reméljük igazán jó kis Game lesz.
[Link]
[Link]
Ezt a játékot én is várom, igaz én PS3-ra.
A kiadási dátuma: 2008. január 01. (jelenleg)
beküldve: 2007-09-22 07:34:25
(#13) Egy kis hirmorzsa a Pc-s Anime rajongoknak.Reméljük igazán jó kis Game lesz.
[Link]
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Inkább olyan mint egy hajléktalan. Az új rész előzetese nem tetszett, nagyon átment bunyósba.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-21 19:35:19
Ön uram ezentúl semmilyen tiszteletre ne számitson tőlem =D Splinter Cell olcsó copycat . Ráadásul új SC-ben Fisher úr öléggé hasonlít Solid Snake-re...
beküldve: 2007-09-21 19:21:21
(#10) A Metal Gear jó, de én megrögzött PC-sként Splinter Cell-fan vok. A Splinter Cell a történet kivételével, mindenben jobb volt a Metal Gear-nél...eddig. Az új MGS videók valami egészen elképesztőek. Jah és ami mindent ütni fog? Hát az UT3, a Crysis és a legjobb, a Bioshock
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-21 19:28:02
Mivel a JAP game-ek 1000x jobbak mint az EU-s stuffok? =) És még nem is esett szó azokról a cuccokról amik angolul meg se jelentek... pölö Front Mission 5