Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2007-10-19 16:29:15
(#38) A Fallout 3 valóban igéretesnek tűnik de én inkább a Metal Gear Solid 4-et várom.
ÉS még ezeket.
[Link]
Méltó folytatás!
[Link]
A játék régi elődjeiből egy ilyan szép grafikájú és izgalamas játékot sikerült összehozni.
[Link]
Ezt kötelező beszereznem.
ÉS még ezeket.
[Link]
Méltó folytatás!
[Link]
A játék régi elődjeiből egy ilyan szép grafikájú és izgalamas játékot sikerült összehozni.
[Link]
Ezt kötelező beszereznem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Pár info ízelítőnek: Felturbózott Oblivion engine, általunk kerált karakterek( a progi a karakter apjának a vonásait az általunk létrehozott arcból teszi hasonlóvá), több száz NPC, mindegyik egyedi háttérrel, tulajdonságokkal, kb. minimum ugyanennyi feladat, óriási fegyverarzenál, rengeteg páncélzat, hatalmas, valamivel nagyobb bejárható terület, mint az Oblivionben és persze marha jó történet, amiről persze a fejlesztők nem szóltak semmit.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-19 15:01:40
Hát igen, egy nukleáris háború utáni világban játszódik, Fejlesztő a Bethesda Softworks, tehát nagy valószínűséggel valami eszméletlen játékot produkálnak megint.
Volt 1 olyan érzésem mindjárt előlép valami teminátor/alien- szerű bájos figura ... !
szeretem a Világégés utáni sztorikat, úgyhogy lehet majd beszerzem (napersze csak MGS 4 utén, hehehe javíthatatlan vagyok )
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Hát igen, egy nukleáris háború utáni világban játszódik, Fejlesztő a Bethesda Softworks, tehát nagy valószínűséggel valami eszméletlen játékot produkálnak megint.
Ez itt a legjobb RPG, ami mindent ütni fog PC-n és konzolon egyaránt lealázza majd az összes jelentkezőt... Igen, igen jön a Fallout 3!!!!
nekem eddig ehhez a sorozathoz nem volt szerencsém, de ez naaaggyon kiváncsivá tett! Hátborzongató volt:)
beküldve: 2007-10-18 16:52:32
(#33) Ez itt a legjobb RPG, ami mindent ütni fog PC-n és konzolon egyaránt lealázza majd az összes jelentkezőt... Igen, igen jön a Fallout 3!!!!
beküldve: 2007-10-18 13:34:07
(#32) Mit szóltok a Beauty&Beast csapathoz?
Kicsit meglepődtem a visszatérő neveken... de állati brutálisan néznek ki... kiváncsi vagyok hány "game over"-em lesz ! Nemdenem jól láttam Snake öngyilkossági kísérletét (vagy mit?!)-bár MG-ben semmi sem az aminek látszik...
És a jackpot kérdés: Raiden visszatérése! Mit szóltok hozzá és az új dizájnjához?
na jó ne csak én áradozzak...!
Kicsit meglepődtem a visszatérő neveken... de állati brutálisan néznek ki... kiváncsi vagyok hány "game over"-em lesz ! Nemdenem jól láttam Snake öngyilkossági kísérletét (vagy mit?!)-bár MG-ben semmi sem az aminek látszik...
És a jackpot kérdés: Raiden visszatérése! Mit szóltok hozzá és az új dizájnjához?
na jó ne csak én áradozzak...!
Szerk: Csillagvadász 2007-10-18 13:34:27
Itt meg Hideo Kojima blog.
Ha egyáltalán létezik még olyan ember eme földön aki még nem találkozott vele akkor elmodnom hogy ő az MGS,Policenauts kitalálója és directora :] Valamint a Zone of the Enders directora is.
Ha egyáltalán létezik még olyan ember eme földön aki még nem találkozott vele akkor elmodnom hogy ő az MGS,Policenauts kitalálója és directora :] Valamint a Zone of the Enders directora is.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
MG-fanok (és mindenki más!:)) mi a véleményetek az új trailerekről? tippek, találgatások?
Kérhetnék egy Linket?
Köszi.
www.metalgerasolid.org (nemhivaltalos honlap, de nagyon jó!) és www.konami.jp (angol verzió is van, innen navigálva megtalálod Hideo Kojima al-oldalát!, ami szerintem magyon klassz) /bár én elfogult fan vagyok:)/ Jó nézelődést!
(a linket azért tettem be így mert "rendesen" sajnos nem működött....
Szerk: Csillagvadász 2007-10-18 09:20:21
MG-fanok (és mindenki más!:)) mi a véleményetek az új trailerekről? tippek, találgatások?
Kérhetnék egy Linket?
Köszi.
beküldve: 2007-10-17 10:05:44
(#28) MG-fanok (és mindenki más!:)) mi a véleményetek az új trailerekről? tippek, találgatások?
beküldve: 2007-10-08 18:51:18
(#27) Én most belekeztem egy olyan játékba ami nekem eddig kimarat az életemből, nem mostani de szép grafikájú és jó játék. Ez a Resident Evil 4. Nektek mi a véleményetek a játékról?
Pedig jó multija volt. Nekem a stroggosított főhős jobban bejött. Egyszerűen azért, mert jobbak lettek a képességei.
beküldve: 2007-09-26 19:50:29
(#25) Régebben nyomtam ezt a jatékot.
Erre a jelnetre jól emlékszem. Most nincs rám nagy hatással
de amikor elöszőr láttam...............
Erre a jelnetre jól emlékszem. Most nincs rám nagy hatással
de amikor elöszőr láttam...............
Mintha enyhe zsibadást éreztem volna ott ahol a vágások és egyéb dolgok tőrténtek.
Szerk: Bendzsi 2007-09-26 19:53:24
beküldve: 2007-09-26 19:34:05
(#24) Nah ez pedig a legkedvencebb játékom, a Quake 4 legkedvencebb része. A gyengébb idegzetűek forduljanak el.