Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2007-11-12 20:53:58
(#98) Ti amúgy is túl fiatalok lennétek a szakaszomba, oda csak tapasztalt gamerek állhatnak be, szükségeltetik a komolyabb gondolkodás.
Ő nem tud taktikázni, mostanába felvserélődött a mester-tanítvány megszólítás.
de tok
hát mennyire? Mesterlövészbe is folyton lelőnek a botokXDXD San Andreas Multiba is folyton kinyírlak(-nak)
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Ő nem tud taktikázni, mostanába felvserélődött a mester-tanítvány megszólítás.
de tok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-12 20:51:54
(#95) XD Necro itt mondja h. ne offoljunk, holott a BF is game XD
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-12 20:50:05
(#94) nem tom mit nem kéne elhinni. ez van
beküldve: 2007-11-12 20:47:28
(#93) Ő nem tud taktikázni, mostanába felvserélődött a mester-tanítvány megszólítás.
Ikszdé ez a gyerek fél óráig kinlódott.
El tudom képzelni, mennyire követhette a szakaszvezetőt. Az én szakaszomban saját magam lőttem volna ki, ha bénázik.
pff ne hid el neki pfff
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
El tudom képzelni, mennyire követhette a szakaszvezetőt. Az én szakaszomban saját magam lőttem volna ki, ha bénázik.
Szerk.:Na jó, nem vagyok olyan gonosz, de fél óra alatt, ha nem bizonyít, akkor kidobás fenyeget.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-12 20:47:17
Jólvan úgyse valóságon alpuló feltevéseid vannak szal itt be is fejezhetjük..ANYTHING YOU CAN DO, I CAN DO BETTER!
beküldve: 2007-11-12 20:41:05
(#89) Ikszdé ez a gyerek fél óráig kinlódott.
Oly könnyű mégis kinyírtak hamar amikor átadtam a joy-t....
Xááááá...sztem ez kicsit fiktív
beküldve: 2007-11-12 20:39:12
(#86) Oly könnyű mégis kinyírtak hamar amikor átadtam a joy-t....
Rám érted? Mer a BF-el kudarcot vallottál. a 2142-n kívül mindet végigtoltam Hardba..jó a BF2-t nem hardab de akkor is.
A BF 2 pedig oly könnyű..először játszottam vele és nekem naon egyszerűnek tűnt
beküldve: 2007-11-12 20:37:11
(#84) hát géppuskával a mesterlövésztXD igen béna lehetett