Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Apropó hallotatok már a japánok által készülő "Afrika" című jatékról?
PS3-ra az MGS4 és a Railfan Taiwan Express mellett a harmadik must have játék számomra. Bár fogalmam sincs, mi sül ki belőle.
beküldve: 2007-10-21 20:37:10
(#52) Nekem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 van meg, a 3-ról csak képeket láttam, amik lényegében új karaktereket mutatak be kb 150 karakter, ez már elég volt ahoz, hogy kedvet kapjak hozzá, de a Naruto: Ultimate Ninja 2 is kéne.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Nekem a sima Budokai 2 van meg, a Tenkaichi részeket kevésbé kedvelem, főleg az idióta "hátsó nézet" miatt. A legtartalmasabb ps2-es rész egyébként a Dragonball Z Budokai 3. (NEM Tenkaichi)
beküldve: 2007-10-21 20:02:18
(#50) Vkinek megvan a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 PS2-re??
Én alig várom hogy megvehessem!
Én alig várom hogy megvehessem!
beküldve: 2007-10-21 19:33:14
(#49) Elkezdtem nyomatni a Half-Life 2 motorral hajtott "Portal" cimü remekművet. Ennyire nyomasztó dologgal régen találkoztam szal el leszek vele :]
"The cake is a lie."
"The cake is a lie."
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nah igen és a PC végleg padlóra küldte a Boxot, mert a Gears of War grafikája PC-n még ütősebb. Nekem piros betűs nap a megjelenés.
beküldve: 2007-10-20 20:08:49
(#47) Ha valaki WoWozik az légyszi írja le itt a nevét és a realmját
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-20 19:12:39
(#46) Gyerekek Gears of War PC-n ,már aranylemezen.
Bolti megjelenés November 9. ,csoroghat az X-esek nyála kibövitet singli és új multi pályák.
Ugyanakor November 9. Call Of Duty 4. az év játéka váramányosa szédületes multival.
Eljöt a Pc. ideje csak győzük pénzzel.
Bolti megjelenés November 9. ,csoroghat az X-esek nyála kibövitet singli és új multi pályák.
Ugyanakor November 9. Call Of Duty 4. az év játéka váramányosa szédületes multival.
Eljöt a Pc. ideje csak győzük pénzzel.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Ha a S.T.A.L.K.E.R. átesik egy grafikai felvarráson, kap megint egy király történetet, akkor igazán jó lesz, amúgy meg én úgy tudtam, hogy nem folytatás, hanem kiegészítő lesz hozzá.
Én azt hallottam hogy nem kieg lesz. Fontolgatták hogy kieg legyen de aztán elvetették az ötletet "hál istennek" mert akkor csak max 10 óra + játékidőt tudtak volna belepaszírozni így meg kapunk megint egy kellemes nagy gamet. És még az az érdekes hogy az eredeti történet előtt fog zajlani 1 évvel az esemény. Elvileg a Stalker akit irányítunk az lesz a feladata hogy kinyírja Strelokot az embert aki
az első történet főhőse volt
Time to enter The World with no Future.....
Ha a S.T.A.L.K.E.R. átesik egy grafikai felvarráson, kap megint egy király történetet, akkor igazán jó lesz, amúgy meg én úgy tudtam, hogy nem folytatás, hanem kiegészítő lesz hozzá.
beküldve: 2007-10-20 10:33:36
(#43) Én amit még nagyon várok az a NFS új része a Pro Street + a SPORE. A Fallout 3 meg nekem is kötelező darab lessz. A Fallout 2-t csak 8 alkalommal vittem végig Amire még nagyon kiváncsi vagyok az a S.T.A.L.K.E.R. folytatása.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-10-20 10:24:20
(#42) mmm a Devilnek új része van? hurrá! ezt is nagyon szeretem! tök jó, hogy berakatad!
Fallout 3 felkerült a beszerzendők listájára!
Fallout 3 felkerült a beszerzendők listájára!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2007-10-20 10:25:18
beküldve: 2007-10-19 20:20:18
(#41) Nem, ezek teljes értékű játékok. Boltban kell megvenni őket. Még a WoW-ot is, ami pl. csak online játszható.
beküldve: 2007-10-19 19:37:49
(#40) Háát én sanja nem vagyok nagyon otthon ebben a játékok dologban... hol lehet ilyeneken játszani interneten??
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-10-19 19:14:33
(#39) Hát én mostanában WOWozok..nagyon megtetszett ez an játék
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.