Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
MGS-t nem ismerni?! Bepótolni de azonnal kezdve a PS1-es Metal Gear Solid-al. Az egyik legnagyobb PS-es cím Resi melett. De keress rá wikipedian vagy valamelyik gamer siteon.
Naruto-t alapból nem csipázom hát még a game-et mennyire nem :)
"Metal Gear Solid 4" Na így már ismerős, csak még nem találkoztam vele rövidítve ezért nem volt ismerős.
Ez a játék is a króbálnám listámba van. Most néztem róla egy videót. Nekem szinte minden japán kiadású játék tetszik.
Itt a video:[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-20 16:04:43
Hát valóban nem volt könnyű összesporólni pláne úgy, hogy animékre és mangákra is teljen.........de amíg úgy érzem, hogy megérte sporólnom minden OK.
Tailor: Az a MGS4 valami játék, és ha igen milyen? Én még nem hallotam róla.
Nem jön be neked a Naruto játékban?
konami honlapján találsz sokmindent!
a legjobb taktikai játék szerény véleményem szerint (elfogult rajongó )
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-09-19 20:57:30
(#6) MGS-t nem ismerni?! Bepótolni de azonnal kezdve a PS1-es Metal Gear Solid-al. Az egyik legnagyobb PS-es cím Resi melett. De keress rá wikipedian vagy valamelyik gamer siteon.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-19 20:43:02
(#5) Hát valóban nem volt könnyű összesporólni pláne úgy, hogy animékre és mangákra is teljen.........de amíg úgy érzem, hogy megérte sporólnom minden OK.
Szerk: Bendzsi 2007-09-19 20:44:33
PS3-at Naruto game-el szennyezni? Vétek : P Én MGS4-re hajtok bár PS3-ra max. akkor telik ha eladom az egyik vesém... Vagy árukapcsolással a májamat is : D
beküldve: 2007-09-19 20:09:27
(#3) Néha elfilózok rajta, hogy beszerezek-e egy PSP-t.
Ezért lehet megérné: [Link]
Most ezekre fáj a fogam.
Biztos megszerzem!
Ninja Gaiden Sigma
[Link]
Naruto Ultimate Ninja 2
[Link]
Resident Evil 5
[Link]
Devil May Cry 4
[Link]
Kipróbálnám:
Medal of Honor: Airborne
[Link]
Lair
[Link]
Turok
[Link]
Egyenlőre ennyi.
Ezért lehet megérné: [Link]
Most ezekre fáj a fogam.
Biztos megszerzem!
Ninja Gaiden Sigma
[Link]
Naruto Ultimate Ninja 2
[Link]
Resident Evil 5
[Link]
Devil May Cry 4
[Link]
Kipróbálnám:
Medal of Honor: Airborne
[Link]
Lair
[Link]
Turok
[Link]
Egyenlőre ennyi.
Szerk: Bendzsi 2007-09-19 20:10:51
beküldve: 2007-09-19 19:06:38
(#2) Ez egy nagyon jó topik! :] Manapság kezdtem ujra az MGS szériát és a két Zone of the Enders-t is nyomom manapság + PSP-n Monster Hunter Freedom 2 és Portable Ops : D
beküldve: 2007-09-18 18:26:00
(#1) Sokat filóztam rajta, hogy nyisak-e ilyen topic-ot, de mivel a MMORPG-nek is lett nyitva topic a többi is kapjon egy esélyt.
Ha vannak még olyanok (rajtam kívül) akik az animék/mangák mellet szivesen töltik a szabadidejüket
PC vagy akármilyen KONZOL játékok nyomatásával, várja őket ez a topic.
Én régen mielőtt megismertem volna az animék világát szabadidőm nagy részében PC-s játékokat nyomtam legtöbszőr (sajnos) egyedül de LAN-on is. De mára már szakítottam a PC-vel.
De most tavaszal csak véletlenül találkoztam az OKAMI játék
trailerével, és egyből megakartam szerezni. Mivel a játék PS2-es verzió volt, nyárig sporóltam egy PS3-ra. Rákerestem az akkori és régebbi játékokra, és tesék egyből a JAPÁN játékok tetszetek meg a legjobbam de más játékokal is szivesen játszom. (Japán a favorit)
Legeröszőr a Resistance játékal keztem, hogy megszokjam az írányítást aztán jöttek a következők: OKAMI, Dirge of Cerberus: FINAL FANTASY VII, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2.
De elég volt belőlem! MOST TI KÖVETKEZTEK: >
Elnézést ha fölösleges topicot nyitotam.
Ha vannak még olyanok (rajtam kívül) akik az animék/mangák mellet szivesen töltik a szabadidejüket
PC vagy akármilyen KONZOL játékok nyomatásával, várja őket ez a topic.
Én régen mielőtt megismertem volna az animék világát szabadidőm nagy részében PC-s játékokat nyomtam legtöbszőr (sajnos) egyedül de LAN-on is. De mára már szakítottam a PC-vel.
Bosszantot, hogy állandóan új cucokal kell tuningolni a gépet, hogy ne szagason a jaték, ez sok volt a pénztálcámnak.
Majdnem egy évig nem is játszotam semmivel. (Ott voltak az animék/mangák.) De most tavaszal csak véletlenül találkoztam az OKAMI játék
trailerével, és egyből megakartam szerezni. Mivel a játék PS2-es verzió volt, nyárig sporóltam egy PS3-ra. Rákerestem az akkori és régebbi játékokra, és tesék egyből a JAPÁN játékok tetszetek meg a legjobbam de más játékokal is szivesen játszom. (Japán a favorit)
Legeröszőr a Resistance játékal keztem, hogy megszokjam az írányítást aztán jöttek a következők: OKAMI, Dirge of Cerberus: FINAL FANTASY VII, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2.
De elég volt belőlem! MOST TI KÖVETKEZTEK: >
Elnézést ha fölösleges topicot nyitotam.