Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Az Aperture Science Handheld Portal Device. És a torta egy hazugság. ; )
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-07-06 18:32:38
(#171) Vigyázat, ajánlok :)
Portal
Tesztalanyként ébredünk az Aperture cég laborjában. Fehér falak, üvegablakok, sehol egy lélek. Női számítógéphang tudatja velünk a hangosbemondóból, hogy életképesek lettünk, így neki is állhatunk annak, amiért létrehoztak bennünket: Tesztelni. A szóban forgó prototípus a következő: Aperture Science Handheld Portal Device... A géphang jelzi, hogy mostmár elhagyhatjuk a szobát: A falon egy kék vortex jelenik meg, és mint az üvegfalon át láthatjuk, a szobán kívül pedig egy narancssárga. Belenézve a kék vortexbe, magunkat láthatjuk, hátulról... Miután átléptünk rajta, arra eszmélünk, hogy kijutottunk a szobából. A géphang kéri, folytassuk utunkat a liftbe, majd néhány alapteszt után, megértve a portálok használatát, megkapjuk saját ASHPDnket, és kezdődhetnek a tesztek...
A játék tényleg eszméletlen, de beszéljenek a tettek: Gameplay trailer : [Link]
Portal
Tesztalanyként ébredünk az Aperture cég laborjában. Fehér falak, üvegablakok, sehol egy lélek. Női számítógéphang tudatja velünk a hangosbemondóból, hogy életképesek lettünk, így neki is állhatunk annak, amiért létrehoztak bennünket: Tesztelni. A szóban forgó prototípus a következő: Aperture Science Handheld Portal Device... A géphang jelzi, hogy mostmár elhagyhatjuk a szobát: A falon egy kék vortex jelenik meg, és mint az üvegfalon át láthatjuk, a szobán kívül pedig egy narancssárga. Belenézve a kék vortexbe, magunkat láthatjuk, hátulról... Miután átléptünk rajta, arra eszmélünk, hogy kijutottunk a szobából. A géphang kéri, folytassuk utunkat a liftbe, majd néhány alapteszt után, megértve a portálok használatát, megkapjuk saját ASHPDnket, és kezdődhetnek a tesztek...
A játék tényleg eszméletlen, de beszéljenek a tettek: Gameplay trailer : [Link]
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-06 19:11:39
beküldve: 2008-06-29 19:01:11
(#170) beküldve: 2008-06-29 17:53:19
(#169) wehe.
nekem is psp-m van.:)
én fifa street 2, wow házi minigame, és mach.
gépen wow,és cs.
nekem is psp-m van.:)
én fifa street 2, wow házi minigame, és mach.
gépen wow,és cs.
beküldve: 2008-06-29 16:55:52
(#168) Szerintem nagyon jó a psp itthoni játszára is. ps2 és psp n játszok a gép márcsak netnek mmorpg-k nek van meg filmezésnek.Multkor 4-5 haveral öszegyültünk és psp-n gta vice cityben írtottuk egymást. Szoval szerintem mindenképp megéri 1 psp nekem nagyon bejött.És most találtam 1 oldalt ahol csak magyar psp s filmek vannak így nekem már konvertálnom se kell csak lekapok valamit gyorsan az utazás elött.
beküldve: 2008-06-29 15:10:25
(#167) Üdv mindenkinek.
Mostanság az animék/mangák mellet jól elszorakozom a
Dragon Ball Z Burst Limit-el.
Szerintem nagyon jóra sikerült grafikailag szép látványt nyújt és az online játék módja is nagyon bejönnek külön öröm, hogy van hozzá japán hang.
Jelenleg a Metal Gear Solid 4-et szeretném megszerezni és várom a Naruto: Ultimate Ninja Storm-ot (július 17. jön a demo)talán ha összejön befektetek a Far Cry 2-be is.
Megjegyzés: Ha én valaha veszek egy PSP-t ilyet szeretnék.
[Link]
Mostanság az animék/mangák mellet jól elszorakozom a
Dragon Ball Z Burst Limit-el.
Szerintem nagyon jóra sikerült grafikailag szép látványt nyújt és az online játék módja is nagyon bejönnek külön öröm, hogy van hozzá japán hang.
Jelenleg a Metal Gear Solid 4-et szeretném megszerezni és várom a Naruto: Ultimate Ninja Storm-ot (július 17. jön a demo)talán ha összejön befektetek a Far Cry 2-be is.
Megjegyzés: Ha én valaha veszek egy PSP-t ilyet szeretnék.
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
de a legtöbb az öreg ps2-re is átportolták később is. (kivéve a god of war meg a ff7 psp részeit...még)
Ha jól tudom, létezik God of War: Chains of Olympus PS2-s változatban.
[Link]Lehet szemezgetni. Itt egy PSP alapgép min. 40.000.
- Slim PSP: Az a vékonyabbik tovább fejlesztet verzió (tovább bírja az aksi játék közben mint a fat (3-4 óra helyett 5-6 óráig)
Hát nem tudom... Nekem slimem van, de folyamatos játékkal max 4 órát bír ki. Egyébként érdemes a 8 gigás memkarit venni hozzá, főleg hogy "okosítás" után több játékot is tudj rápakolni.
A játékokról meg annyit, hogy olyan klasszikusok is kijöttek rá felújítva mint az ff1 és ff2.
Alap slim csomagot én 42.000-ért vettem, memkarit, fülhallgatót, szállításhoz tokot külön szereztem. Ez még megdobja az árat + 8-15.000-el. Bár lehet akciósan az egész cuccot is venni elég olcsóan.
kérlek segítsetek: Lenne pár kérdésem ezekkel a konzolokkal:
-A psp is konzol?
-Az alap psp-ken van mp3 lejátszó?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
Akarok egyet rendelni,de ezekben nem vagyok bizti. kösz ,ha válaszolsz
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
Beelőztél!
Természetesen konzol.
Olyan nincs hogy alap psp, van a fat (régi kiadás), meg a slim(új kiadás). Mindegyiken van mp3 lejátszó, és ha flashelve (erről lejjebb) van akkor rengeteg homebrew(házi készítésű) program van rá, még gps is, mivel a psp-nek van wlan hozzáférése(sajnos magyarországon még nincs rendesen kiépítve a publikus wlan hálózat).
Ha rám hallgatsz csakis slim psp-t veszel, pandorázva(lényegében ez a flash, sokat nem kell tudnod róla, lényeg az hogy lehetővé teszi a homebrew programok, és a netről letöltött játékok futtatását) a boltban ahol veszed egész biztosan tudni fogják.
Az áruk 40000-től 60000-ig mozog, felszereltség függvényében. Ajánlott hozzá egy keménytok, képernyővédő fólia, és egy 4 gigás memóriakártya.
Az hogy jók e az nehéz kérdés. Attól függ te mire használnád. Mp4 lejátszónak túl drága, állandó konzolnak túl gyenge. Ha utazás közben akarsz filmet nézni, zenét hallgatni, és játszani, akkor neked való, viszont ha azért vennéd hogy csak ezen játssz, akkor inkább ruházz be egy szintén flashelt x360-ra.
Szerk: Rockypapa 2008-06-22 11:17:28
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
1. Igen a psp is konzol. Egy picit butított ps2-nek kell felfogni ami kézben is elfér és bárhova viheted.
2. Igen lejátszik mp3,wma,ogg,mfs stb. zenei formátumot amit a világba kitaláltak. Jah és emellett nem csak zenét lejátszik de még videót is tudsz rajta nézni (videó kódolásra meg ott van a total video conveter)
3. Két féle psp létezik:
- Fat PSP: Ez a régebbi első verzió már nem nagyon árulják de ezt a legkönnyebb "okosítani" hogy fussanak rajta a másolt játékok plusz a különféle emulátorok (NES,SNES,N64)
Ez már csak vatera vagy nagyobb aukciós házban lehet vásárolni és durván 35 - 40.000 Ft között mozog
- Slim PSP: Az a vékonyabbik tovább fejlesztet verzió (tovább bírja az aksi játék közben mint a fat (3-4 óra helyett 5-6 óráig)) Ez lényegében olyan pihe puha könnyű hogy akár frizbizni is lehet. Jah és emellett egy speciális kábellel akár tv-hez is lehet kötni és tv képernyő ellőt is játszhatsz. Ez bármelyik műszaki boltban kapható és 43-46.000 Ft környékén mozognak.
4. Hmm hogy jók a psp-k? Nos ha sokat utazol és nemcsak zenét akarsz hallgatni hanem pl. egy filmet megnézni vagy picit játszani a hosszú úton akkor mindenkép megéri. Otthoni játszadozásra sok értelmét nem látom igaz sok olyan fanchrise sorozatnak az előzmény része jelent meg rá de a legtöbb az öreg ps2-re is átportolták később is. (kivéve a god of war meg a ff7 psp részeit...még)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-06-22 10:54:54
Konzolvásárlási útmutató:
Vannak barátaid? ha nincsenek, PS3. Ha vannak, lépj a következő pontra.
Valódi vagy netes barátok?
Ha netes, akkor XBox360, ha valódiak, akkor Wii.
Akkor ezek szerint nekem XBOX360 és Wii kellene. Ehelyett PS3-m van.
Most a Painkillert tolom kiegestül. Vizsgák között tök jó agymenés. XD Sok a munka, sűrű a nap, zavarják az idétlen beszólások? Lőjön szét több ezer randaságot a legjobb túlvilági fegyverekkel és garantáltan kikapcsol. XD
bocsi duplapostért -
Nekem is vannak ilyen agymenések Lego Star Wars, meg Serious Sam 2 ... Habár hülye serious sam néha lekapcsol, vagy lefagy, meg ilyenek...de amúgy jó cucc. Painkiller meg nincs leszedve, pedig mennyivel jobb játék xD
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
Nemtudok neked választ adni, viszont eszembe jut egy jó duma.
Konzolvásárlási útmutató:
beküldve: 2008-06-21 17:28:04
(#159) kérlek segítsetek: Lenne pár kérdésem ezekkel a konzolokkal:
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
-A psp is konzol?
-Mennyibe kerülnek?
-Jók a psp-k?
Télen telelek; nyáron nyaralok
Fiuinal Fantasy sorozat ( 7-8-10-10/2-12 eredeti mind PS-en ) a 12.-el játszom online-on meg kéthavonta felmegyek a nostale-re XD
A 7 és az x-2 a király, meg az 1-2-3 ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.