Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Sajnos az Eu verziók általában a legagyonbutítottabb verziók. Verekedős játékokban karakterek spórolnak ki v pályákat és stb.
A Pokémon játékokban meg néhány pokémon csak Nintendo eventen DS download and playel kapható el...így a magyaroknak azok a pokék meg sem lehetnek T_T Meg ugye ott a mekiben ingyen Pikachukat osztogatnak a D/P-be.
A Pokémon játékokban meg néhány pokémon csak Nintendo eventen DS download and playel kapható el...így a magyaroknak azok a pokék meg sem lehetnek T_T Meg ugye ott a mekiben ingyen Pikachukat osztogatnak a D/P-be.
Pikachu nem kell nekem ingyen se
Adjanak valami ütősebbet
Amúgy kösz a választ
beküldve: 2008-08-01 20:20:44
(#216) Sajnos az Eu verziók általában a legagyonbutítottabb verziók. Verekedős játékokban karakterek spórolnak ki v pályákat és stb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-01 20:09:36
(#215) Valaki elárulná, hogy miért kellenek ezek a régiókódok, nekünk mi előnyünk származik belőle?
Mert eddig csak baj volt vele.
Mert eddig csak baj volt vele.
1. Attól függ, honnan származik a ps3 gép. (USA, EU, JP) PS2 és PS1 játékokból csak a saját régióját tudja lejátszani.
2. A manapság kapható 40 gb-os gépek nem játsszák le a PS2 játékokat.
(3. A PS3 játékok ugyanakkor régiófüggetlenek.)
2. A manapság kapható 40 gb-os gépek nem játsszák le a PS2 játékokat.
(3. A PS3 játékok ugyanakkor régiófüggetlenek.)
beküldve: 2008-08-01 19:23:05
(#213) Nem tudjátok , hogy a PS3 lejátssza-e a PS2ős NTSCs játékokat? Jó lenne tudni, vagy az is régió kódos?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Jól jön, ha számitástechnikai újság lelkes dolgozójával jó kapcsolatokat ápolsz.
Igen, mi is ilyen ísmerős által ísmertük meg a sok RPGt, pL Suikodent, Xenogearst stb.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Jól jön, ha számitástechnikai újság lelkes dolgozójával jó kapcsolatokat ápolsz.
Ez csalás, így nem ér.
Egyik barátom, tesójaival PS3-t szeretne. Majd ha lesz nekik, kölcsönkunyizom az összes játékát. Egyik haverom meg mondta, hogy ő is PS3-t kap ballagására, aztán egy ping-pongasztalt kapott meg egy használt XBOX360-t. Mosat tele van írott játékokkal. De ha neki is jobbfajta konzolja lenne, neki amúgy se adnám oda a játékaimat az övéiért cserébe, mert a PS2-seimet is szarrá karcolta.
Szerencsére volt köztük írott is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-01 11:34:15
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Feelinges, hogy szépen magyarul mondjam.
Ön a 'hangulatos' szóra gondolt
Ahh koszonom, kitsit torom a madzsarot, de es neha hianzikk nehanji szo... well you know.. feeling lenni hangulatoss ... idzsekszem belejedzsezni fejemban!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Majd beszippant a rendszer... "Resistance is futile"
Én nem bántam meg a PS3 vételt, egyszerűen gyönyörű rajta minden, most éppen a Heavenly Sword van nálam, ami egy egy egyszerű kis hack & slash, de a leg fantasztikusabb videókkal és hangjátszással. Feelinges, hogy szépen magyarul mondjam.
Én nem bántam meg a PS3 vételt, egyszerűen gyönyörű rajta minden, most éppen a Heavenly Sword van nálam, ami egy egy egyszerű kis hack & slash, de a leg fantasztikusabb videókkal és hangjátszással. Feelinges, hogy szépen magyarul mondjam.
Milyen megbízható forrásaid vannak neked, ahonnan folyamatosan kapod kölcsön a jó játékokat? Bezzeg én egy embert sem ismerek a közelben, akinek legalább 1 PS3-s játéka lenne.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-01 11:13:08
Feelinges, hogy szépen magyarul mondjam.
Ön a 'hangulatos' szóra gondolt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Majd beszippant a rendszer... "Resistance is futile"
Én csak kipróbálás szintjén toltam a Motorstormot, de valahogy nem jött be. Most igazából olyan 2-3 cím lenne PS3-on, amiért beszerezném a gépet. Jó nekem az "old-gen" felhozatal. ps2+xbox+ds lakozik otthon. HDTV hiányában meg nincs nagy értelme az új gépeknek (nameg pénzem sincs rá). Ha megtehem, akkor majd X360.
Most ütöttem le egy klasszikus PS1 címet és jövőhéten már nyomulok is vele. :)
Most ütöttem le egy klasszikus PS1 címet és jövőhéten már nyomulok is vele. :)
beküldve: 2008-07-31 14:36:02
(#203) Erről is olvastam már ezelőtt. Igaz, a sima Motorstormban nem kalimpálnak a tagok a levegőben, de attól még jól néz ki. Ha más repül, nem én. Ezt a videót is jó volt látni másodszorra, most jobban megnéztem a részleteket.