Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Értelmét veszti? Hátranézek és amikor áttekintek a kb 70-80 darabos konzoljáték gyűjteményemen, nem tűnik rossz dolognak. Igaz, ez kb 4 év termése és az utóbbi időben leálltam a vásárlással. Számomra fontos kézbevenni egy kedvencet. Tok, kis füzet, szép lemez. Igen lehet fénymásolni, de az meg nem olyan... Nem tudom miért, de nekem ezket birtokolnom kell. A másolt/letöltött valahogy nem olyan. Nehéz ezt megmagyarázni... Gyűjtő vagyok, na...
Tegyél egy próbát Tamaki Nami - Brightdown cimű számával. :) Izzasztó egy menet lesz! ;)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-24 21:05:05
(#260) Audiosurf
Nagybátyám mutatta. Ez egy alapjában véve elég egyszerű játék, különböző szabályok szerint csúszkálsz a vonalon, gyűjtögetve kockákat, kikerülve más kockákat.
Viszont a pályákat az a zene határozza meg, amit az elején beállítottál :) Játék elején beletúrhatsz mp3 mappádba, berakod a számot. A pálya olyan hosszú lesz, mint a zeneszám, ritmus alapján generálja az akadályokat és a célokat.
Ezért egy lassú elmélkedős számra érdemes bonyolult játékszabályú meccset választani - Lassan megyünk űrhajónkkal (Az a játékos), így a pálya taktikus, koncentrálós kikapcsolódás lesz. Viszont mikor az ember berak egy Dragonforce számot, hét perces adrenalindömping és reflexpróba lesz a pálya :)
Maga a látványvilág egyszerűbb. kidolgozott, látványos, de egyszerű is. Inkább olyan cocacolareklámszerű effektek, a háttérben. még a pálya is a zene ritmusára rángatózik, vagy váltják a színüket a kockák :)
Enjoy.
Nagybátyám mutatta. Ez egy alapjában véve elég egyszerű játék, különböző szabályok szerint csúszkálsz a vonalon, gyűjtögetve kockákat, kikerülve más kockákat.
Viszont a pályákat az a zene határozza meg, amit az elején beállítottál :) Játék elején beletúrhatsz mp3 mappádba, berakod a számot. A pálya olyan hosszú lesz, mint a zeneszám, ritmus alapján generálja az akadályokat és a célokat.
Ezért egy lassú elmélkedős számra érdemes bonyolult játékszabályú meccset választani - Lassan megyünk űrhajónkkal (Az a játékos), így a pálya taktikus, koncentrálós kikapcsolódás lesz. Viszont mikor az ember berak egy Dragonforce számot, hét perces adrenalindömping és reflexpróba lesz a pálya :)
Maga a látványvilág egyszerűbb. kidolgozott, látványos, de egyszerű is. Inkább olyan cocacolareklámszerű effektek, a háttérben. még a pálya is a zene ritmusára rángatózik, vagy váltják a színüket a kockák :)
Enjoy.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ha az embernek van internete, a játékok megvásárlása valahogy értelmét veszíti
Ma próbálkoztam leszedni egy játékot (De, félpercenként megszakadó internetemmel nem sikerült..-.-)
A Battle for Wesnoth-ot. Remek oldskool körökre osztott, fantasy stratégia. Hangulatos nagyon, rpg elemek, izgalmas kampányok, saját küldetések és mapok elkészítésének lehetősége.
Ma próbálkoztam leszedni egy játékot (De, félpercenként megszakadó internetemmel nem sikerült..-.-)
A Battle for Wesnoth-ot. Remek oldskool körökre osztott, fantasy stratégia. Hangulatos nagyon, rpg elemek, izgalmas kampányok, saját küldetések és mapok elkészítésének lehetősége.
Fúú, arra emlékszem, uncsitesóméknál voltam régen és uncsitesómnak el volt törve a lába és egész nap azt játszotta. Én is kipróbáltam akkor, de még nagyon kicsi voltam és nem sikerült, mindig meghaltam.
Emlékszem rá. Nagyon sokáig készítették és el is hasalt a kasszáknál. Fenem a fogam egy angol PS1 verzióra. Ha találok egyet jó árban, majd lecsapok rá!
beküldve: 2008-08-11 02:30:57
(#256) Én ma rátaláltam régi cd-k között a klasszikus, csodálatos gyöngyszemre, a Heart of Darknessre. Logikai platform, mint az Abe's Exoddus, és eszméletlen hangulatos játék. És az animációk, hangulatkeltés, és játékmenetben is...a játékba mai szemmel sem lehet belekötni. Remek cucc. A történet szerint az ufók által, véletlenül helyettünk elrabolt kutyánkat próbáljuk visszaszerezni, saját gyártmányú űrhajónkkal. Kutyánk koordinátáit követve egy kietlen bolygóra kerülünk, ahol az eget fekete gomolyagok takarják, vérszomjas, fekete élőlények hordákban járőrőröznek élelemért, a sziklás hegyek és kanyonok sűrűjében pedig fekete démonok kémlelik a maradék életet. És ez nem minden, az árnyékok is életre kelnek...
Igen jó a játék, habár elég régi.
Igen jó a játék, habár elég régi.
beküldve: 2008-08-09 19:13:48
(#255) Ha valaki nagyon szeretné, és úgy érzi, ezt meg kell tennie, akkor.....megkereshet PS Networkön. PSN ID: Sakamori_14 (elég hülyén hangzik).
beküldve: 2008-08-07 16:36:14
(#254) Engem főleg a játék érdekel nem a konzol.
PS re nagyon sok jó játék van, pl 3ra ott az Mgs4 amiért megéri.
Ha Suikoden 6 Wiire jelenik meg akkor game miatt biztos gyűjtök a gépre is.
PL gamecubeot is csak az Mgs1 és Resi 0 és 1 miatt vettünk. Kedvenc játékért mindent. Még akkor is ha utána jó sokáig fizethetjük a részletet.
PS re nagyon sok jó játék van, pl 3ra ott az Mgs4 amiért megéri.
Ha Suikoden 6 Wiire jelenik meg akkor game miatt biztos gyűjtök a gépre is.
PL gamecubeot is csak az Mgs1 és Resi 0 és 1 miatt vettünk. Kedvenc játékért mindent. Még akkor is ha utána jó sokáig fizethetjük a részletet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-07 15:30:52
(#253) Így van! Én sem vitázom, csak megmondom melyik jobb!
Jó az mind! Kijött a Soul Calibur IV. PS3-on Darth "vödör" Vader, X-Box 360-on Yoda "zöldmazsola" mester a vendég művész.
Jó az mind! Kijött a Soul Calibur IV. PS3-on Darth "vödör" Vader, X-Box 360-on Yoda "zöldmazsola" mester a vendég művész.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-07 15:01:21
(#252) Na a konzolháborút most hagyjátok abba, aki konzolokon vitázik az HÜLYE.
Konzolháború?
Üdv katona, én inkább játszok. Jöhet bármilyen konzol...
Üdv katona, én inkább játszok. Jöhet bármilyen konzol...
Egyetértek.
Ha odavágnak elém bármilyen konzolt jó játékokkal, egyértelműen játszok vele. Még ha Sony-fan vagyok is. Eddig DS-t és Xbox-ot nem próbáltam még (Wii-t kb. fél órára, X360-t is csak minimális időre).
Rudymester: Gamer 365-n barátkoznék veled.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-07 14:44:38
Amúgy véres száju fanboyoknak a baloldalon a 2. ajtó...
Nekro: asszem itt árnyaltan elküldtek a Pokolba... Esetleg fontold meg...
The devil is a looser and she is my bitch...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Amúgy véres száju fanboyoknak a baloldalon a 2. ajtó...
Nekro: asszem itt árnyaltan elküldtek a Pokolba... Esetleg fontold meg...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."