Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Keresek .hack//mutation játékot ps2-re. Csak a bónusz anime dvd-s kiadás érdekel. Ha esetleg valakinek van, vagy látta valahol, az jelezze. Köszönöm.
Próbáld itt [Link], ha nincs is éppen nekik érdemes bemenni, vagy felhívni őket, lehet beszerzik valahonnan.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-21 12:00:21
(#291) beküldve: 2008-09-21 08:46:52
(#290) Keresek .hack//mutation játékot ps2-re. Csak a bónusz anime dvd-s kiadás érdekel. Ha esetleg valakinek van, vagy látta valahol, az jelezze. Köszönöm.
beküldve: 2008-09-17 15:10:29
(#289) beküldve: 2008-09-17 15:05:59
(#288) Kedvenc játék: Talán Fable.
Jók még /értsd, régen sokat toltam, amikor még volt időm ilyesmire /
Heroes3,5
Diablo3+expansion
Starcraft+expansion
Devil may cry
Jedi academy
Guild Wars
Különdíjas: Postal 2
Jók még /értsd, régen sokat toltam, amikor még volt időm ilyesmire /
Heroes3,5
Diablo3+expansion
Starcraft+expansion
Devil may cry
Jedi academy
Guild Wars
Különdíjas: Postal 2
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-17 09:06:52
(#287) Már nem kell hozzá olyan erős card megy az gyengébben is Geforce 8600-as bőven karaj.
Én is birom a játékot, jó kis grafikája van (XXL-es videokártyával persze...).
De a haverjaimmal nem tudják a 3. részben kinyírni azt Godzilla méretű szép bácsit az arénában...
Ha tudja valaki hogyan lehetne a földé egyenlővé tenni akkor szóljatok és részletesen írjátok le.
Előre kössz...
De a haverjaimmal nem tudják a 3. részben kinyírni azt Godzilla méretű szép bácsit az arénában...
Ha tudja valaki hogyan lehetne a földé egyenlővé tenni akkor szóljatok és részletesen írjátok le.
Előre kössz...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-15 16:39:39
(#285) Lehet hogy gagyi leszek, de nekem Hereos 3;5 a favorite és Sims
Jah meg családi kötelességem WOW-ozni bár az nem jön annnyira be.
Stonekeep azt imádom csak sajna nem tudom megszerezni.
No meg gyakran leégetem magam Honfoglalóban a tudásommal.
Jah meg családi kötelességem WOW-ozni bár az nem jön annnyira be.
Stonekeep azt imádom csak sajna nem tudom megszerezni.
No meg gyakran leégetem magam Honfoglalóban a tudásommal.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Az én kedvenc játékom a Prince of Persia és alig várom már az új trilógia első részét. Az első tralier nagyon tetszett, de a gameplay videók mégjobbak. Sajnos a várakozásba blefogok őrülni
Én is. XD Abszolút kedvenc, örök első helyes a listán persze a S.T.A.L.K.E.R. mellett. XD Jah és jön a Dragon Ball Burst Limit, remélem jobb lesz, mint az összes eddigi. .P
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-09-15 16:26:05
Amivel most játszom az a Shadow of the Colossus.
Ezzel én is játszottam még nagyon régen Ps2-n. Haverommal nyomtuk felváltva de többnyire én győztem le a szörnyeket : D
egyet nem tudtunk kinyírni azóta nem került elő...
beküldve: 2008-09-15 14:39:33
(#282) Force Unleashed... a cucc amit vártam de mikor megláttam a demot abban a percben mondtam le az előrendelést! Annyira ratyi hogy ezért nem adok ki ennyi pénzt. Max kölcsönkérem valakitől...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-15 14:30:34
(#281) A Star Wars the Force Unleashed-et én sem fogom kihagyni a jövőhét folyamán be is szerzem.
A demó és az előetesek nagyon bejöttek és nagyon jólki van dolgozva az ERŐ használata.
A Soul Calibur IV és a Goden Axe Beast Rider-el szemezgetek.
A demó és az előetesek nagyon bejöttek és nagyon jólki van dolgozva az ERŐ használata.
A Soul Calibur IV és a Goden Axe Beast Rider-el szemezgetek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-09-15 14:33:55
beküldve: 2008-09-15 13:08:36
(#280) Az én kedvenc játékom a Prince of Persia és alig várom már az új trilógia első részét. Az első tralier nagyon tetszett, de a gameplay videók mégjobbak. Sajnos a várakozásba blefogok őrülni
Táncolj Hercegnő!
Ha multimilliárdis lennék, én is venném rendesen, de még bőven el avgyok maradva régebbi címekkel, örülök, hogy 3 hónap alatt sikerült beszereznem 6 játékot. Mindenesetre a demója tetszett.
beküldve: 2008-09-15 09:26:19
(#278) Star Wars: The Force Unleashed
Trailer:
[Link]
Review:
[Link]
Nem magasztalták az egekig, de nálam ettől függetlenül kötelező vétel lesz!
Trailer:
[Link]
Review:
[Link]
Nem magasztalták az egekig, de nálam ettől függetlenül kötelező vétel lesz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.