Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2008-11-30 13:46:52
(#337) Az elmúlt hetekben én is jól elvoltam a játékokal.
Death Space:
Elismerés az EA játék fejlesztőinek, igazán igényesre sikereled, látvány, hangulat és történet terén is.
Véresen szórakoztató!!!
Viking Battle of Asgard:
Nem mostani játék de nem tesz semmit.
Én jól elvoltam vele. Nagyon jó lett a játékmenet, a csaták
örök emlékek maradnak.
Far Cry 2:
Erről megoszlik a véleményem. A grafika gyönyörű, a szabad bejárható területek, a fegyverek és járművek használata valóban tetszetős a multi valami isteni de
Beszerzés alatt a Naruto Ultimate Ninja Storm és a Resistance 2.
Death Space:
Elismerés az EA játék fejlesztőinek, igazán igényesre sikereled, látvány, hangulat és történet terén is.
Véresen szórakoztató!!!
Viking Battle of Asgard:
Nem mostani játék de nem tesz semmit.
Én jól elvoltam vele. Nagyon jó lett a játékmenet, a csaták
örök emlékek maradnak.
Far Cry 2:
Erről megoszlik a véleményem. A grafika gyönyörű, a szabad bejárható területek, a fegyverek és járművek használata valóban tetszetős a multi valami isteni de
maga a játékmenet nagyon monoton. Valakiknek meg inkább idegesítő a sok járkálás és a fegyverek használata.
Beszerzés alatt a Naruto Ultimate Ninja Storm és a Resistance 2.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-11-30 13:47:43
beküldve: 2008-11-29 20:42:49
(#336) Hát sokat még nem játszottam vele mert előbb az FF XII-őt akarom végig vinni meg a Kingdom Hearts 2őt de nem rossz...
elárulom kicsit jobbra számítottam de elég élvezhető kis játék és könnyű kezelni
elárulom kicsit jobbra számítottam de elég élvezhető kis játék és könnyű kezelni
Positive vibration.
Most vettem meg nemrég a Ghost in the Shell: Stand alone Complexet PS2-re...^^
Élmények, tapasztalatok?
Nekem a legújabb szerzeményem a Ratchet & Clank Future: ToD PS3-ra. Ügyességi játék, hozza a előző részek szokott, vicces formáját. Már végigvittem egyszer, hamarosan újra a listára kerül. Aztán ha sikerül megoldani, karácsonyra bezsákmányolom (használtan) a Dead Space-Far Cry 2-Assassin's Creed triót.
beküldve: 2008-11-29 14:56:14
(#334) Most vettem meg nemrég a Ghost in the Shell: Stand alone Complexet PS2-re...^^
Positive vibration.
beküldve: 2008-11-29 14:02:30
(#333) Végre megvan a PSP!
Vettem hozzá tokot is és 4GB-os memkarit. Kedden lesz flashelve, addig a kölcsönkapott Tekkennel tolom.
Ja és beleszerettem a kijelzőjébe.
Vettem hozzá tokot is és 4GB-os memkarit. Kedden lesz flashelve, addig a kölcsönkapott Tekkennel tolom.
Ja és beleszerettem a kijelzőjébe.
beküldve: 2008-11-28 18:24:15
(#332) Hallotatok már a Blood Rayne 1-2 gamejéről?
Én Pc-ben ismeretem meg legelsőnek de lehet van másfajta is.
Bocs hogy ezt kiírtam mert hát a Pc gamek elég ismertek. (De szerintem jó a BR) Jókat lehet vele kaszabolni.
Egész szórakoztató játék.
Én Pc-ben ismeretem meg legelsőnek de lehet van másfajta is.
Bocs hogy ezt kiírtam mert hát a Pc gamek elég ismertek. (De szerintem jó a BR) Jókat lehet vele kaszabolni.
Egész szórakoztató játék.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-28 18:25:40
ismersz még olyan játékokat, amiknek a zenéje rap/hip-hop?
Wu Tang: Shaolin Style PlayStation-re. :)
OMG, must have! Főleg a zene miatt. Remélem PSPre is jön majd. Anime is van? Nézem is.
BTW ismersz még olyan játékokat, amiknek a zenéje rap/hip-hop?
BTW ismersz még olyan játékokat, amiknek a zenéje rap/hip-hop?
Szerk: .., 2008-11-28 17:44:08
VÁÁÁ de jó neked!
Én XBOXra meg PS3ra gyűjtök most, a Devil May Cry 4 miatt, meg olyan jó Naruto játékok vannak ps-re, hogy fúúúúú
Én XBOXra meg PS3ra gyűjtök most, a Devil May Cry 4 miatt, meg olyan jó Naruto játékok vannak ps-re, hogy fúúúúú
Nekem ps2-m van és télleg nagyon jó naruto-s játékok vannak rá.(Meg dragon ball-os)
beküldve: 2008-11-28 13:57:18
(#328) VÁÁÁ de jó neked!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-28 12:54:13
(#327) Én tele vagyok Nintendo gépekkel: NES, SNES, N64, GC, Wii, GB, GBC, GBA, GBA SP, GBM, DS, DS lite.
A másik két konzolgyártó gépei nem nekem valók, bár van egy PSX játékom a Final Fantasy IX. Az megérte. De amúgy csakis és kizárólag Nintendóval játszok.
A másik két konzolgyártó gépei nem nekem valók, bár van egy PSX játékom a Final Fantasy IX. Az megérte. De amúgy csakis és kizárólag Nintendóval játszok.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-28 12:21:59
(#326) beküldve: 2008-11-28 10:49:35
(#325) én imádom a konzolokat fuu hogy mik voltak nekem háát sega a legelején aztán nintendo64 utána ps1 utána xbox utána ps2 meg gameboy ja meg haver xbox360-ával tolom néha
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-28 09:22:16
(#324) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-11-28 09:23:52