Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Emlékszem, mekkora nagy sírás volt tavaly, mikor a Microsoft bannolta a kicsippelt xbox360osokat liveról...
Én is hallottam a történetet. Megérdemelték. Haverom is használt játékokkal tolja. Mert a gépet használtan vették, és már chipes volt, úgy tudom.
Egy százezres gépen nem feltétlenül kockáztatnám meg...
Plussz ugye a bannolás az adott rendszer hálozatáról. Szvsz a mai konzolok bármilyen nemü okositása felesleges. Jó az ember spórol pár száz ezret de elvágja magát a nextgen további lehetőségeit. Nekem is javasolták a 360 okosítását de hülyeségnek tartom...
Emlékszem, mekkora nagy sírás volt tavaly, mikor a Microsoft bannolta a kicsippelt xbox360osokat liveról...
beküldve: 2008-08-04 08:55:42
(#230) Nálam a Haze-zel vannak problémák (végigjátszásonként egyszer ), a többi játék fut, mint a golyó. Pedig azok használtak.
beküldve: 2008-08-04 08:52:25
(#229) Bár a 40Gb-os gépen semelyik ps2 játék nem fut. Nekem az Assassin's Creed kanadai kiadásban van meg és néha lefagy...
Amúgy szeretem a gépem!
Amúgy szeretem a gépem!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Egy százezres gépen nem feltétlenül kockáztatnám meg...
Plussz ugye a bannolás az adott rendszer hálozatáról. Szvsz a mai konzolok bármilyen nemü okositása felesleges. Jó az ember spórol pár száz ezret de elvágja magát a nextgen további lehetőségeit. Nekem is javasolták a 360 okosítását de hülyeségnek tartom...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-03 16:05:20
(#226) Ha ennyire gondot jelent nektek a régiókód, miért üttetitek ki? Elvileg van egy ilyen mod, ami 100%-osanmegszünteti a régiókódokat, persze még csak béta és erősen saját felelősségre...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-03 15:27:08
(#225) Hivatalosan már nem gyárták (ha jól tudom) de ami nekem van 60 GB-os PS3, gond nélkül lejátsza az eredeti PS2 játékokat. Lehet, hogy egyes boltokban még van raktáron.
Amiket megakarok szerezni:
Naruto Ultimate Ninja Storm
Afro Samurai
Resident Evil 5
Far Cry 2
és ha Európában is kiadják akkor az "Afrika" is.
Megunhatalanúl játszom a MGS4-el és a Dragon Ball Z Burst Limit-el.
Dragon Ball-t nem játsza valaki a PS3 network-ön?
Amiket megakarok szerezni:
Naruto Ultimate Ninja Storm
Afro Samurai
Resident Evil 5
Far Cry 2
és ha Európában is kiadják akkor az "Afrika" is.
Megunhatalanúl játszom a MGS4-el és a Dragon Ball Z Burst Limit-el.
Dragon Ball-t nem játsza valaki a PS3 network-ön?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Felesleges kicsit nagyobb vinyóért ennyit kiadni. Lehet cserélni bármelyik gépben, annyit meg nem ér meg, hogy USA ps2 játékokkal játszon az ember. Akkor már inkább megtartanám a sima PS2-őt. :)
Nem feltétlenül, mert
1. drága
2. nem sokan rendelkeznek eredeti US/ntsc ps2 játékokkal.
1. drága
1. Nem sokkal több egy 40 GB-nál, amihez sok cucc van.
2. Ez igaz.
Nem feltétlenül, mert
1. drága
1. drága
A manapság kapható 40 gb-os gépek nem játsszák le a PS2 játékokat.
Mások szerencséjére már lehet 80 GB-s gépekkel találkozni. Szerintem ez sokaknak megérné.
[Link]
beküldve: 2008-08-02 16:53:26
(#220) Köszi. PS3 amit veszünk majd biztos európai lesz, de a Suikoden 5 és MGS 3 nálunk PS2re eredeti NTSCs volt. Akkor sajnos PS3on nem tudok velük játszani.:(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerintem A EU Narutora gondolt a kollega. Ott tényleg vettek i karaktereket, de csak az anti spoiler kedvéért...
Sajnos az Eu verziók általában a legagyonbutítottabb verziók. Verekedős játékokban karakterek spórolnak ki v pályákat és stb.
Az EU változatok inkább régebben voltak rosszabbak az eredetinél, az ntsc-pal átírás hanyagságai miatt. A tartalom hiányosságai szimplán hülyeség, lévén csomó játékban kibővített verzió az európai. (MGS, FF, stb stb)