Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2008-07-31 08:28:11
(#202) Jó az a játék, de, ha még több kell belőle, akkor kis türelem és kaptok még!
Motorstorm Pacific Rift
Itt már a lassított elszállásoknál, ha motorral, vagy atv-vel nyomod, akkor a vezető kalimpál a levegőben, meg élethűbb a fizikai roncsolás is a kocsikon... stb. A zene továbbra is ütős és megy a daráló rendesen.
[Link]
Motorstorm Pacific Rift
Itt már a lassított elszállásoknál, ha motorral, vagy atv-vel nyomod, akkor a vezető kalimpál a levegőben, meg élethűbb a fizikai roncsolás is a kocsikon... stb. A zene továbbra is ütős és megy a daráló rendesen.
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-31 08:29:37
Szerintem meg rohadt jó a grafikája. Meg úgy az egész játék. Hú, meg a soundtrack. :)
Mondjuk tényleg elég jó, de pl. Lair-hez nem hasonlítanám. Jajj, meg kifelejtettem azokat a látványos, lassított roncsolásokat.
Szerintem meg rohadt jó a grafikája. Meg úgy az egész játék. Hú, meg a soundtrack. :)
Ha minden jól megy, ma egy klasszikus játékot fogok kapni PS3-ra. Motorstorm.
És igen! Megvan. Játszottam vele! A grafika nem a mai, mert ez a játék volt az elsők közt, ami megjelent, de a hangulat és az izgalom pótolja. Egyszerűen: nagyon jó. És ezt tőlem hallhattátok, aki rühelli az összes versenyzős játékot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-30 21:00:18
Köszi.
Én kedvencem főleg Raiden, Snake és Otacon.
3. résszel nem volt bajom, tetszett, hogy itt pl Snakenek ennie is kellett. Írányítást szokni kellett, de az izgi történet volt a lényeg. Jókat szórakoztunk rajta, néha Raiden maszkban is megnéztük a videókat.:)
3. résszel nem volt bajom, tetszett, hogy itt pl Snakenek ennie is kellett. Írányítást szokni kellett, de az izgi történet volt a lényeg. Jókat szórakoztunk rajta, néha Raiden maszkban is megnéztük a videókat.:)
Nekem is tetszett a vadászós-nyersen esszük a kígyót:) megoldás, meg a sérülések gyógyítása. Hiányoztak a 4-ben ,de itt az akciók voltak pörgősebbek.
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2008-07-30 10:34:47
Ezt a trailert most néztem meg harmadszorra. Viszont a képpel még nem találkoztam, plusz pont.
Most olvastam egy jó kis cikket a Devil May Cry és a Resident Evil sorozat atyjának új játékáról, a Bayonetta-ról. Majdnem olyan, mint a DMC, csak ebbe Dante helyett Bayonetta-val leszünk, egy csini boszorkánnyal, aki Lara Croft-ot is helyben hagyja akrobatikus tudásával.
[Link]
Most olvastam egy jó kis cikket a Devil May Cry és a Resident Evil sorozat atyjának új játékáról, a Bayonetta-ról. Majdnem olyan, mint a DMC, csak ebbe Dante helyett Bayonetta-val leszünk, egy csini boszorkánnyal, aki Lara Croft-ot is helyben hagyja akrobatikus tudásával.
[Link]
Jaj, hogy én mennyire nem szeretem ezt a God of War sorozatot. ^^ Komolyan mondom, PS2-n a Rygar sokkal jobban tetszett.
beküldve: 2008-07-30 08:37:18
(#195) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-30 08:40:05
beküldve: 2008-07-23 13:59:02
(#194) Köszi.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kötve hiszem, hogy lenne folytatás, ez annyira kerek így! Old Snake nagyon kemény veterán és ez a tökéletes játék a végső szalutáció az öregnek. Számomra kicsit illúzióromboló lenne egy újabb szösszenet. A csúcson kell abbahagyni szokták volt mondani.
A film még nagyon homályban van, semmi konkrétum, sem a rendező, sem a forgatókönyv, sem pedig a szereplők biztos kilétét illetően. Az tuti, hogy Hideo Kojima benne lesz a projektben és ez némi megnyugvást ad számomra. Már csak abban bízom, hogy Hollywood nem a szokásos vidgame adaptációkhoz fellépő csapnivaló rendezőknek ad újra terepet.
A film még nagyon homályban van, semmi konkrétum, sem a rendező, sem a forgatókönyv, sem pedig a szereplők biztos kilétét illetően. Az tuti, hogy Hideo Kojima benne lesz a projektben és ez némi megnyugvást ad számomra. Már csak abban bízom, hogy Hollywood nem a szokásos vidgame adaptációkhoz fellépő csapnivaló rendezőknek ad újra terepet.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 09:30:20
(#192) MGs4 nekem is nagyon bejött (szintén n.1. )! Megdöbbentő fordulatok és nagyon jó hangulatú, a történetről nem is beszélve. Nem tudjátok, hogy lesz -e valamilyen folytatás? (bár ezt szerintem nem lehet fokozni ). Én úgy tudom, hogy Hideo már csak producerként müködik közre ha esetletleg lesz ilyesmi...
Ja a filmről tudtok valamit?
A kettőt én is számtalanszor végigjátszottam, az első részt csak egyszer, de a hárm nekem nagyon bejött.
Kedvencek: Solid Snake , Liquid és Solidus, Raiden, Boss,
Ja a filmről tudtok valamit?
A kettőt én is számtalanszor végigjátszottam, az első részt csak egyszer, de a hárm nekem nagyon bejött.
Kedvencek: Solid Snake , Liquid és Solidus, Raiden, Boss,
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-07-22 15:27:50
(#191) MGS4 tényleg fantasztikus, kár, hogy csak kölcsönben van nálam és már húzzák a hajam, hogy ne tököljek vele, adjam vissza, de ki kell élveznem minden mozanatát annyira profi! A legütősebb game, amit valaha láttam. MGS2 még nagy favorit volt anno és Zsoltihoz hasonlóan én sem éreztem rá a 3-ra, nem is zúztam le.
Haveromnál láttam és próbáltam XBox 360-on az Alone in the dark 4-et. Lehet, hogy beszerzem PS3-ra, de meggondolandó, mert frankón néha majd leállt a pacemakerem... tiszta para. Anno az első két résszel is miket flesseltünk a sötét szobában! De hát ez a lényeg vagy mi!
Haveromnál láttam és próbáltam XBox 360-on az Alone in the dark 4-et. Lehet, hogy beszerzem PS3-ra, de meggondolandó, mert frankón néha majd leállt a pacemakerem... tiszta para. Anno az első két résszel is miket flesseltünk a sötét szobában! De hát ez a lényeg vagy mi!
Szerk: Lanwell 2008-07-22 15:28:43
Remélem nekünk is minnél hamarabb lesz PS3.
Neked kik a kedvenc Metal Gear szereplőid?
Neked kik a kedvenc Metal Gear szereplőid?
Nagy kedvenceim nincsenek de ha belegondolok akkor Raiden, Naomi és Snake.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Miután végeztem az MGS4-gyel, gyorsan végigvittem a kettőt, a harmadik résznek meg a felénél tartok. Borzalom, nagyon nem szeretem. Hiába, az első részt ezerszer végigjátszottam, a másodikat kétezerszer, a harmadikat meg ímmel-ámmal, csak a tisztesség kedvéért kétszer. A sztorival nincs akkora gond, de a gameplay szörnyű. Legalábbis nekem. A negyedik résznél is néztem nagyokat, de a végére egész jól belejöttem, megtetszett.
Kedvenc játéksorozatom amúgy. ^^
Kedvenc játéksorozatom amúgy. ^^
beküldve: 2008-07-22 13:28:31
(#188) Azt nem tudná nekem elmagyarázni hogy hogyan kell csatlakozni a Mabinogi-hoz? Elvileg valami IP-t kell hamísítani, hogy amerikainak tűánjön, és akkor enged csatlakozni a szerverre... Mabinogi tűnik egyetlen normális manga mmo-nak..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White