Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
valaki ismeri a world of warcraft című játékot? nagyon érdekelne de nemigazán tudom h mit és hogyan kéne fizetni meg stb.
World of warcraft, az miXD?
megveszed,kb 7000 alap, egy hónap ingyen rászokás, majd havonta 4000, bár beszélnek tört szerveről(ingyenes), de sztem játsz először ingyenes MMO játékot (cabal online,metin2), csak aztán ha tetszik akkor ezt.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2011-02-15 20:26:20
(#637) lemondtam a rendelt narutos játékot
helyette vettem 2 rabidos gamet(az 1ik 3 különálló 1ben szval ez négy XD)
1ső rész valamit kér, nem tom mi az
2ik edig(2 minigame) jó
3ik istenkirály(ez eddig gyűjtői kiadás)
4ik naon másfajta, de lájkoljuk
összességében az egész istenkirály, ajánlom, főleg társasággal(az 1ső három partygame, a 4ik herceg multyplayerben.).
nintendo azért bátor, a virtual boy nagy bukás volt anno, de a 3ds istenkirálykúlosancsúcs, nemsokára előrendeltettem szüleimelXD.
helyette vettem 2 rabidos gamet(az 1ik 3 különálló 1ben szval ez négy XD)
1ső rész valamit kér, nem tom mi az
2ik edig(2 minigame) jó
3ik istenkirály(ez eddig gyűjtői kiadás)
4ik naon másfajta, de lájkoljuk
összességében az egész istenkirály, ajánlom, főleg társasággal(az 1ső három partygame, a 4ik herceg multyplayerben.).
nintendo azért bátor, a virtual boy nagy bukás volt anno, de a 3ds istenkirálykúlosancsúcs, nemsokára előrendeltettem szüleimelXD.
Szerk: rádium 2011-02-15 20:27:24
beküldve: 2011-02-13 12:34:30
(#636) Én nem online játékkal játszok most....PC-re a Prototyppal!Egy percet játszottam Vele és máris beleszerettem nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek!
PSP-n most Bleach Heat The Soul 6-tal szoktam játszani
PSP-n most Bleach Heat The Soul 6-tal szoktam játszani
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Te eredeti szerveren jáccol, vagy törtön?
Mert ha törtön akkor tudnál segíteni?
Sajna a Leach king, és a Cataklysm hiányában olyan szervert keresek, ahol lehet játszani BC-vel.
Mert ha törtön akkor tudnál segíteni?
Sajna a Leach king, és a Cataklysm hiányában olyan szervert keresek, ahol lehet játszani BC-vel.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nemsokára jön a kövi WII játékom:)
PSP2 bemutatóját már láttátok???
NEM LEHET IGAZ! Megint megcsinálták. A gyártóval ellentétben nem lopták(mert eddig lopták by Move) az ötletet(teljesen by érintőképernyő) de újítónak számítjuk(hátul is van). Nade minek ez a felbontás, és hogy olyan erős mint a PS3...WTF? mikor fogják végre fel, hogy nem fogják kifizetni ilyen drágán(becslés 3000 és 1000 dolcsi közöt lesz). oltári bukás, kevés exkluzív ami igazán kihasználja bár nem lenne igazam. Pont most, amikor egy csomó fejlesztő azt mondja nem gyárt tovább a hármaskára? Én 3DS-t fogok kérni, az biztos.
NEM LEHET IGAZ! Megint megcsinálták. A gyártóval ellentétben nem lopták(mert eddig lopták by Move) az ötletet(teljesen by érintőképernyő) de újítónak számítjuk(hátul is van). Nade minek ez a felbontás, és hogy olyan erős mint a PS3...WTF? mikor fogják végre fel, hogy nem fogják kifizetni ilyen drágán(becslés 3000 és 1000 dolcsi közöt lesz). oltári bukás, kevés exkluzív ami igazán kihasználja bár nem lenne igazam. Pont most, amikor egy csomó fejlesztő azt mondja nem gyárt tovább a hármaskára? Én 3DS-t fogok kérni, az biztos.
Nos, ha a két konzol közül választanom kellene (Új PSP vagy Nintendo 3DS) akkor inkább a 3DS-t választanám...Nagyon szeretem a Nintendo játékait, de ez elmondható a konzolaikra is. Persze ez távoli terv, mert a mostani konzolaimmal elvagyok, tehát a közeljövőben biztos nem tervezek új konzol vásárlást, viszont elképzelhető, hogy majd idővel énis veszek egy Nintendo 3DS-t
Szerk: レオン (Leon) 2011-02-08 03:54:30
beküldve: 2011-02-02 19:28:44
(#633) Nemsokára jön a kövi WII játékom:)
Szerk: rádium 2011-02-02 19:29:30
beküldve: 2011-01-31 15:02:59
(#632) az új tenchu nagyon bejött xbox360 ra ~~
olyan karaktert csin, amilyet csak akarsz most épp inuyasha karim van ^^
[Link]
olyan karaktert csin, amilyet csak akarsz most épp inuyasha karim van ^^
[Link]
takeshima konoame
Sajnos a Resi négyhez szerintem alkalmatlan. Legalábbis, ha arra gondolok, hogy az első részekkel ellentétben itt egyszerre ront ránk egy kisebb hadseregnyi futó, baltával hadonászó elmebeteg lehet sokáig szidnám az irányírást, amiért nem láttam ki jön nekem innen meg onnan.
Ellenben, ha visszatennénk a zombikat a fertőzöttek helyére... Akkor epic lenne ezzel a kameranézettel
Ellenben, ha visszatennénk a zombikat a fertőzöttek helyére... Akkor epic lenne ezzel a kameranézettel
Valóban ez már egy újgenerációs játék, így nyilván szokatlan egyeseknek ilyen kameranézettel, na meg elgondolkodtató volt az indok, amit mondtál: Valóban lehetséges hogy nehezebb lenne a játék ezzel az irányítással, figyelembe véve a játékban szereplő ellenfeleket.
Köszönöm, a véleményt
beküldve: 2011-01-30 20:31:39
(#630) Sajnos a Resi négyhez szerintem alkalmatlan. Legalábbis, ha arra gondolok, hogy az első részekkel ellentétben itt egyszerre ront ránk egy kisebb hadseregnyi futó, baltával hadonászó elmebeteg lehet sokáig szidnám az irányírást, amiért nem láttam ki jön nekem innen meg onnan.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-01-26 22:37:56
(#629) Sziasztok :)
Ha valaki ismeri a Resident Evil sorozatot, azon belül pedig a negyedik részt, annak ismerős lehet az alábbi videó. Fake a videó, tehát ez nem egy mod hozzá, hanem én magam készítettem néhány program segítségével, és azért szeretném megmutatni, mert érdekel hogy a mai világban ez a stílus vajon megállha e a helyét?
A Resident Evil 4 szokásos kameranézetét lecseréltem klasszikus kameranézetre, amilyen a régebbi részekben, (Pl: 1,2,3) volt, íme a videó:
[Link]
Ha gondoljátok lehet véleményeket is írni, hogy kinek hogy tetszett :)
Ha valaki ismeri a Resident Evil sorozatot, azon belül pedig a negyedik részt, annak ismerős lehet az alábbi videó. Fake a videó, tehát ez nem egy mod hozzá, hanem én magam készítettem néhány program segítségével, és azért szeretném megmutatni, mert érdekel hogy a mai világban ez a stílus vajon megállha e a helyét?
A Resident Evil 4 szokásos kameranézetét lecseréltem klasszikus kameranézetre, amilyen a régebbi részekben, (Pl: 1,2,3) volt, íme a videó:
[Link]
Ha gondoljátok lehet véleményeket is írni, hogy kinek hogy tetszett :)
Szerk: レオン (Leon) 2011-01-26 22:38:48
Igen, az új fajok nem elérhetőek csak Catával, viszont az új faj-kaszt kombók (tauren paladin, rawr) elérhetőek és a világ teljesen új azoknak is, akik csak az alapjátékot veszik meg. Guide-ok annyira még nincsenek az új rendszerhez, de szerintem érdemesebb is felfedezni, nagyon vicces új questek vannak :'D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-26 11:55:15
Megveszed, utána asszem hatvan nap ingyenes.utána pedig fizetni kell érte, 30 naponként kb. 7000 forintot.
Túró. Havonta 13 EUR (pillanatnyi áron 3500, persze jobb árfolyamon olcsóbb ). De 10 napot ingyen is ki lehet próbálni.
Az alapjáték most olyan 3K körül van, az 60. szintig enged elmenni, és 30 nap játékidő van benne, szóval kipróbálni azzal a legegyszerűbb. Persze ez kicsit korlátoz (ha jól sejtem az újabb fajok és kasztok nem engedélyezettek), de ha ez nem probléma, akkor akár hónapokig el lehet vele lenni (igen, manapság ha valaki nekiugrik, napok alatt elérheti a max szintet, de aki most fedezi fel a játékot és nem reflexből/guide-ból nyomja egész nap, annak igen sokáig lehet kellemes elfoglaltság).
A bankkártya a leggazdaságosabb megoldás, a gamecard sajna drága, még úgy is hogy 2 hónapra szól. Persze nem mindenkinek járható :(
A Call of Cthulhu, és a Fatal Frame, az jó! :)
Jó kis f_satós játékok XD
Sajnos egyiket sem tudtam végigvinni :P
Jó kis f_satós játékok XD
Sajnos egyiket sem tudtam végigvinni :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-25 17:52:53
(#625) PC-re:Saints row 2,age of empires 3,CoD 4
PS2-re:Naruto:Narutimate accel 2 (PSP-re a 3),Naruto:Ultimate ninja,Bleach Heat the soul 6-7,Tekken,FIFA street...
Én ezekkel játszok :)
PS2-re:Naruto:Narutimate accel 2 (PSP-re a 3),Naruto:Ultimate ninja,Bleach Heat the soul 6-7,Tekken,FIFA street...
Én ezekkel játszok :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-25 17:54:13
Igen, de már másfél éve tiszta vagyok x)
Először is meg kell venni az alapjátékot, ami eléggé le van már árazva, az 60-as szintig enged. Fizetni kétféleképp lehetséges:
1. Lehet kapni elektronikai áruházakban/játékokra szakosodott boltokban Game Cardot, nem tudom mennyibe kerül manapság. A hátulján lévő kóddal töltheted fel az accountod, de ez is egy hosszú történet -regisztráció honlapon, account management, ilyesmik. Lényeg hogy azt hiszem 2hónapnyi játékot engedélyez.
2. Bankkártyával beállítod mennyi időre akarod feltölteni a játékot és fizetsz. Így olcsóbb de neccesebb szülők miatt, akik ennek ált. nem szoktak annyira örülni ^^
Vagy letöltés és privát szerverek... x)
Először is meg kell venni az alapjátékot, ami eléggé le van már árazva, az 60-as szintig enged. Fizetni kétféleképp lehetséges:
1. Lehet kapni elektronikai áruházakban/játékokra szakosodott boltokban Game Cardot, nem tudom mennyibe kerül manapság. A hátulján lévő kóddal töltheted fel az accountod, de ez is egy hosszú történet -regisztráció honlapon, account management, ilyesmik. Lényeg hogy azt hiszem 2hónapnyi játékot engedélyez.
2. Bankkártyával beállítod mennyi időre akarod feltölteni a játékot és fizetsz. Így olcsóbb de neccesebb szülők miatt, akik ennek ált. nem szoktak annyira örülni ^^
Vagy letöltés és privát szerverek... x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫