MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Sajnos a Resi négyhez szerintem alkalmatlan. Legalábbis, ha arra gondolok, hogy az első részekkel ellentétben itt egyszerre ront ránk egy kisebb hadseregnyi futó, baltával hadonászó elmebeteg lehet sokáig szidnám az irányírást, amiért nem láttam ki jön nekem innen meg onnan.
Ellenben, ha visszatennénk a zombikat a fertőzöttek helyére... Akkor epic lenne ezzel a kameranézettel
Ellenben, ha visszatennénk a zombikat a fertőzöttek helyére... Akkor epic lenne ezzel a kameranézettel

Valóban ez már egy újgenerációs játék, így nyilván szokatlan egyeseknek ilyen kameranézettel, na meg elgondolkodtató volt az indok, amit mondtál:
Valóban lehetséges hogy nehezebb lenne a játék ezzel az irányítással, figyelembe véve a játékban szereplő ellenfeleket.Köszönöm, a véleményt
beküldve: 2011-01-30 20:31:39
(#630) Sajnos a Resi négyhez szerintem alkalmatlan. Legalábbis, ha arra gondolok, hogy az első részekkel ellentétben itt egyszerre ront ránk egy kisebb hadseregnyi futó, baltával hadonászó elmebeteg lehet sokáig szidnám az irányírást, amiért nem láttam ki jön nekem innen meg onnan.

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-01-26 22:37:56
(#629) Sziasztok :)
Ha valaki ismeri a Resident Evil sorozatot, azon belül pedig a negyedik részt, annak ismerős lehet az alábbi videó. Fake a videó, tehát ez nem egy mod hozzá, hanem én magam készítettem néhány program segítségével, és azért szeretném megmutatni, mert érdekel hogy a mai világban ez a stílus vajon megállha e a helyét?
A Resident Evil 4 szokásos kameranézetét lecseréltem klasszikus kameranézetre, amilyen a régebbi részekben, (Pl: 1,2,3) volt, íme a videó:
[Link]
Ha gondoljátok lehet véleményeket is írni, hogy kinek hogy tetszett :)
Ha valaki ismeri a Resident Evil sorozatot, azon belül pedig a negyedik részt, annak ismerős lehet az alábbi videó. Fake a videó, tehát ez nem egy mod hozzá, hanem én magam készítettem néhány program segítségével, és azért szeretném megmutatni, mert érdekel hogy a mai világban ez a stílus vajon megállha e a helyét?
A Resident Evil 4 szokásos kameranézetét lecseréltem klasszikus kameranézetre, amilyen a régebbi részekben, (Pl: 1,2,3) volt, íme a videó:
[Link]
Ha gondoljátok lehet véleményeket is írni, hogy kinek hogy tetszett :)
Szerk: レオン (Leon) 2011-01-26 22:38:48
Igen, az új fajok nem elérhetőek csak Catával, viszont az új faj-kaszt kombók (tauren paladin, rawr) elérhetőek és a világ teljesen új azoknak is, akik csak az alapjátékot veszik meg. Guide-ok annyira még nincsenek az új rendszerhez, de szerintem érdemesebb is felfedezni, nagyon vicces új questek vannak :'D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-26 11:55:15
Megveszed, utána asszem hatvan nap ingyenes.utána pedig fizetni kell érte, 30 naponként kb. 7000 forintot.
Túró. Havonta 13 EUR (pillanatnyi áron 3500, persze jobb árfolyamon olcsóbb
). De 10 napot ingyen is ki lehet próbálni.Az alapjáték most olyan 3K körül van, az 60. szintig enged elmenni, és 30 nap játékidő van benne, szóval kipróbálni azzal a legegyszerűbb. Persze ez kicsit korlátoz (ha jól sejtem az újabb fajok és kasztok nem engedélyezettek), de ha ez nem probléma, akkor akár hónapokig el lehet vele lenni (igen, manapság ha valaki nekiugrik, napok alatt elérheti a max szintet, de aki most fedezi fel a játékot és nem reflexből/guide-ból nyomja egész nap, annak igen sokáig lehet kellemes elfoglaltság).
A bankkártya a leggazdaságosabb megoldás, a gamecard sajna drága, még úgy is hogy 2 hónapra szól. Persze nem mindenkinek járható :(
A Call of Cthulhu, és a Fatal Frame, az jó! :)
Jó kis f_satós játékok XD
Sajnos egyiket sem tudtam végigvinni :P
Jó kis f_satós játékok XD
Sajnos egyiket sem tudtam végigvinni :P
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-01-25 17:52:53
(#625) PC-re:Saints row 2,age of empires 3,CoD 4
PS2-re:Naruto:Narutimate accel 2 (PSP-re a 3),Naruto:Ultimate ninja,Bleach Heat the soul 6-7,Tekken,FIFA street...
Én ezekkel játszok :)
PS2-re:Naruto:Narutimate accel 2 (PSP-re a 3),Naruto:Ultimate ninja,Bleach Heat the soul 6-7,Tekken,FIFA street...
Én ezekkel játszok :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-25 17:54:13
Igen, de már másfél éve tiszta vagyok x)
Először is meg kell venni az alapjátékot, ami eléggé le van már árazva, az 60-as szintig enged. Fizetni kétféleképp lehetséges:
1. Lehet kapni elektronikai áruházakban/játékokra szakosodott boltokban Game Cardot, nem tudom mennyibe kerül manapság. A hátulján lévő kóddal töltheted fel az accountod, de ez is egy hosszú történet -regisztráció honlapon, account management, ilyesmik. Lényeg hogy azt hiszem 2hónapnyi játékot engedélyez.
2. Bankkártyával beállítod mennyi időre akarod feltölteni a játékot és fizetsz. Így olcsóbb de neccesebb szülők miatt, akik ennek ált. nem szoktak annyira örülni ^^
Vagy letöltés és privát szerverek... x)
Először is meg kell venni az alapjátékot, ami eléggé le van már árazva, az 60-as szintig enged. Fizetni kétféleképp lehetséges:
1. Lehet kapni elektronikai áruházakban/játékokra szakosodott boltokban Game Cardot, nem tudom mennyibe kerül manapság. A hátulján lévő kóddal töltheted fel az accountod, de ez is egy hosszú történet -regisztráció honlapon, account management, ilyesmik. Lényeg hogy azt hiszem 2hónapnyi játékot engedélyez.
2. Bankkártyával beállítod mennyi időre akarod feltölteni a játékot és fizetsz. Így olcsóbb de neccesebb szülők miatt, akik ennek ált. nem szoktak annyira örülni ^^
Vagy letöltés és privát szerverek... x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Megveszed, utána asszem hatvan nap ingyenes.utána pedig fizetni kell érte, 30 naponként kb. 7000 forintot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
valaki ismeri a world of warcraft című játékot? nagyon érdekelne de nemigazán tudom h mit és hogyan kéne fizetni meg stb.
Szia!
Hallottam a játékról, de én sem ismerem a kritériumait.
Szerintem keress rá a Googléra ott biztos kiadja a honlapját, ott meg bővebb információt tudsz szerezni!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2011-01-25 17:24:24
(#621) valaki ismeri a world of warcraft című játékot? nagyon érdekelne de nemigazán tudom h mit és hogyan kéne fizetni meg stb.
beküldve: 2011-01-25 17:23:06
(#620) Üdvözlet mindenkinek. (huh már rég jártam errefelé
)
PC-re mindenkinek, aki szereti a fantasy-t tudom ajánlani a Dragon Age-t! Nagyon jó játék és a szavatossága is kitűnő.
Tudom ajánlani a Call of Chuthulut, már akinek az idegei bírják
Sötétben ajánlott játszani
PS2-re Haunting Ground, Fatal Frame, Rulle of Rose, Second Sight! Ajánlom mindenkinek! Nem fog csalódni
(legalább is szerintem)
PS3-ra Siren!
Sorolhatnék még párat, nekem ezek állnak az első helyen a listámon.
)PC-re mindenkinek, aki szereti a fantasy-t tudom ajánlani a Dragon Age-t! Nagyon jó játék és a szavatossága is kitűnő.
Tudom ajánlani a Call of Chuthulut, már akinek az idegei bírják
Sötétben ajánlott játszani
PS2-re Haunting Ground, Fatal Frame, Rulle of Rose, Second Sight! Ajánlom mindenkinek! Nem fog csalódni
(legalább is szerintem)PS3-ra Siren!
Sorolhatnék még párat, nekem ezek állnak az első helyen a listámon.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2011-01-25 17:09:40
(#619) Gépen (sajnos) a MOTHER3 végigvitelén ügyködök. Nagyszerű történet és GBA játékhoz képest meglepően változatos a zenei gyűjteménye.
Aki szereti a NAGYON SZOMORÚ, de mégis vicces, izgalmas és egyedi RPG-ket az feltétlen próbálja ki *_*
Nintendo DS-n az Etrian Odysseyt gyepálom és szerintem simán lehetne olyan csata kiáltás, hogy "THIS IS ETRIAN" mert veszélyes egy játék. Már a második szinten megjelennek a híres narancssárga pacák, amik sajnos épp olyan kegyetlenek, ahogy azt a dalban a rajongók is megénekeltékXD
http://www.youtube.com/watch?v =dB_PVPyn6n8
Aki szereti a NAGYON SZOMORÚ, de mégis vicces, izgalmas és egyedi RPG-ket az feltétlen próbálja ki *_*
Nintendo DS-n az Etrian Odysseyt gyepálom és szerintem simán lehetne olyan csata kiáltás, hogy "THIS IS ETRIAN" mert veszélyes egy játék. Már a második szinten megjelennek a híres narancssárga pacák, amik sajnos épp olyan kegyetlenek, ahogy azt a dalban a rajongók is megénekeltékXD
http://www.youtube.com/watch?v =dB_PVPyn6n8
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-01-23 18:33:26
(#618) valaki játszott már a one piece unlimited cruise vmelyik részével? eléggé gondolkodok rajta hogy bekéne szerezni csak sehol nem találok hozzá magyar tesztet ezért itt érdeklődök 

beküldve: 2011-01-17 09:34:23
(#617) Nemrég játszottam a Command&Conquer 4-gyel. Kíváncsi voltam, milyen lesz a játékélmény, mert teljesen megváltoztatták a játék alapmechanizmusát. Hát végül sikerült megszoknom, és a hangulat elkísért egészen a végéig is.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."