Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2014-02-12 13:51:20
(#683) Legújabb szerzeményem: Rocksmith. Újra eldöntöttem, hogy megtanulok gitározni, és ezzel úgy érzem, valahol el tudom kezdeni.
Ezen kívül meg lett rendelve a JoJo's Bizarre Adventure-All star battle, Gold Experience kiadás, ami remélem még március előtt megérkezik.
Ezen kívül meg lett rendelve a JoJo's Bizarre Adventure-All star battle, Gold Experience kiadás, ami remélem még március előtt megérkezik.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2014-02-12 13:57:44
beküldve: 2013-08-03 17:02:50
(#682) Silent Hill 2-3... egyszerűen zseniális na de a feldolgozás amit HD-ra kiadtak...khm HD...
Living Jaguar
beküldve: 2013-06-15 10:19:13
(#681) Végre, hosszú idő után szereztem újra egy PS2-t (már megbántam hogy annak idején eladtam), és rögtön be is szereztem hozzá a Kingdom Hearts 1-et, 2-t. További tervek, következő fizetéskor a Final Fantasy 10, 10-2, 12, és az Ókami, továbbá a Blue Dragon XBOX360-ra.
Aztán jó lenne elkezdenem gyűjtögetni egy next-gen konzolra, mert igen csak fasza játékok lettek bejelentve rájuk (Kingdom Hearts 3, Final Fantasy 15, Metal Gear Solid 5, Mad Max).
Aztán jó lenne elkezdenem gyűjtögetni egy next-gen konzolra, mert igen csak fasza játékok lettek bejelentve rájuk (Kingdom Hearts 3, Final Fantasy 15, Metal Gear Solid 5, Mad Max).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-07 16:52:20
(#680) Egyszer egy barátnőmnél kipróbáltam a Heroes of might and magic (talán 5??)-öt, és az nagyon tetszett
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-05 17:59:46
(#679) kedvencem a Silent Hill,mondjuk csak ezzel játszottam
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-05 18:02:52
Nekem DS-re van emg a Bleach: Blade of Fate és szerintem egész jó kis játék. Meg anno a GBA-s is egész jó lett.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez az egyik játék, ami miatt én is újra szerezni akarok egy PS2-t.
Nekem van egy eladó.
Jack the Stampede: neked is csak ugyanazt tudom mondani, hogy van eladó ps2.
Egyébként szerintem vannak jó anime/manga játék adaptációk. Erre tökéletes példa a Ghost in The Shell. Rohadt egy jó játék. A Dragon Ball IW is egy fantasztikus játék, viszont a Bleach játékok nagyon sz*rak lettek. És tényleg. Max. a ps3-as, de azt még nem tapasztaltam.
Szerk: Aizen2 2012-06-26 18:03:45
beküldve: 2012-04-28 10:45:08
(#676) Kössz az ajánlókat a Kingdom Hearts-ot ismerem már, haverom nagy rajongója és nekem is felkeltette az érdeklődésemet mindenképp beszerzem és kipróbálom. a többit nem ismerem. Azért a verekedősök is jelenthetnek kihívást story módban mint például a Dragon Ball Z Infinitie World ami nem csak bunyóból áll hanem kisebb feladatokból is mint például Kaito bolygóján a majom elkapása és hasonló kis nyalánkságok. Haverom vért izzadt vele Nem azt mondom, hogy mind jó ami ps2-n kijött anime témában de vannak gyöngyszemek és jó a kedvenc karakterekkel elökörködni néha, legyen az verekedős vagy csak egy sima mászkálós játék
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Én igazából nagyot csalódtam az anime/manga játék adaptációkban. A verekedősek (DBZ, Blícs, Naruntyó) nem rosszak, de csak multiban élvezhetően igazán.
De ha szeretnél megmaradni az anime világánál, akkor tudok ajánlani pár igazán jó játékot, ami még talán neked is tetszhet:
-Kingdom Hearts 1-2
Ne rémítsen meg az, hogy Disney világ találkozik a Final Fantasy-val! Először én is úgy hittem, hogy ennél nagyobb baromságot, még én sem tudtam volna kitalálni, még ha megerőltettem volna az agyamat sem. Aztán kipróbáltam, és rájöttem, hogy ez egy ZSENIÁLIS játék, nagyon jó történettel, szerethető szereplőkkel, és egy nagyon jól kombinált világgal. Ez az egyik játék, ami miatt én is újra szerezni akarok egy PS2-t.
-Ókami
A középkori japán festmények világát idéző játék, ahol Amaterasuval, a nap istennel kell bejárni a feudális japánt, és különféle festés technikákat tanulva menteni meg a világot. Maga a történet nem olyan sablonos, mint amilyennek hangzik, csak egyszerűen nem tudom kellőképpen átadni, meg spoilerezés nélkül beszélni róla : D
A másik ok a PS2-re.
-Persona 3-4
A Persona 4 ismerős lehet, egy nem régiben kijött anime sorozatból.
Itt egy középiskolás diákot kell alakítanunk, akivel a 3-ban egy rejtélyes tornyot kell éjszakáról éjszakára másznunk, szörnyeket gyakva, a 4-ben pedig rejtélyes haláleseteket kell kinyomozni. Nap közben persze zajlik az élet! Iskolába járás, haverkodás, munka keresés, szórakozás, stb...
Nagy vonzereje a játéknak még a hosszúsága. Nem két óra mire végig viszed, de még csak nem is két nap! Majdnem egy egész évet NAPRÓL NAPRA végig kell játszani!
Pillanatnyilag csak ennyi jutott az eszembe, de ha még beugrik valami, akkor még leírom : D
Ha érdekelnek ezek, akkor nézz utánuk, szerintem egyikben sem fogsz csalódni, egy fikarcnyit sem!
De ha szeretnél megmaradni az anime világánál, akkor tudok ajánlani pár igazán jó játékot, ami még talán neked is tetszhet:
-Kingdom Hearts 1-2
Ne rémítsen meg az, hogy Disney világ találkozik a Final Fantasy-val! Először én is úgy hittem, hogy ennél nagyobb baromságot, még én sem tudtam volna kitalálni, még ha megerőltettem volna az agyamat sem. Aztán kipróbáltam, és rájöttem, hogy ez egy ZSENIÁLIS játék, nagyon jó történettel, szerethető szereplőkkel, és egy nagyon jól kombinált világgal. Ez az egyik játék, ami miatt én is újra szerezni akarok egy PS2-t.
-Ókami
A középkori japán festmények világát idéző játék, ahol Amaterasuval, a nap istennel kell bejárni a feudális japánt, és különféle festés technikákat tanulva menteni meg a világot. Maga a történet nem olyan sablonos, mint amilyennek hangzik, csak egyszerűen nem tudom kellőképpen átadni, meg spoilerezés nélkül beszélni róla : D
A másik ok a PS2-re.
-Persona 3-4
A Persona 4 ismerős lehet, egy nem régiben kijött anime sorozatból.
Itt egy középiskolás diákot kell alakítanunk, akivel a 3-ban egy rejtélyes tornyot kell éjszakáról éjszakára másznunk, szörnyeket gyakva, a 4-ben pedig rejtélyes haláleseteket kell kinyomozni. Nap közben persze zajlik az élet! Iskolába járás, haverkodás, munka keresés, szórakozás, stb...
Nagy vonzereje a játéknak még a hosszúsága. Nem két óra mire végig viszed, de még csak nem is két nap! Majdnem egy egész évet NAPRÓL NAPRA végig kell játszani!
Pillanatnyilag csak ennyi jutott az eszembe, de ha még beugrik valami, akkor még leírom : D
Ha érdekelnek ezek, akkor nézz utánuk, szerintem egyikben sem fogsz csalódni, egy fikarcnyit sem!
beküldve: 2012-04-27 18:43:39
(#674) Hát én most egy Playstation 2 beszerzésére adtam a fejem mivel rengeteg anime game jött ki erre a formátumra. És elkezdem levadászni kedvenc animéimből készült adaptációkat (Berserk, Gungrave, Cowboy Bebop, Dragon Ball Z, Naruto csak hogy a híresebbek említsem) Eddig PC-n játszottam, sok kedvencem van (Mass Effect, Fable, Warhammer 40k Dawn of War, GTA San Andreas és még sorolhatnám...) Ám sajnos mióta dolgozó, párkapcsolatban élő ember lettem ezekre egyre kevesebb az idő dehát valamit valamiért...
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-04-12 00:20:12
(#673) Xbox360-ra nem rég szereztem be a Final Fantasy 13-at, a Blue Dragont, meg most rendeltem meg a Catherine-t. Ezeken kívül még megvan a Fallout-New Vegas, a Mass Effect 1, a Brütal Legend, a GTA 4, és még pár játék. Csak az a baj, hogy munka mellett sokszor nincs időm játszani, de azért mindig próbálok szentelni rá időt.
beküldve: 2012-04-11 18:59:12
(#672) Tavaly november óta játszom az Elder Scrolls V: Skyrim-mel, és basszus, még mindig nem tudom megunni. Hihetetlen, hogy lassan fél éve tolom a játékot, és még mindig van egy rakás helyszín, ahol még egyáltalán nem jártam valamint egy csomó küldetés, amibe még bele sem szagoltam.
Egy szó, mint száz, a Bethesdának megint sikerült összehoznia az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát, amivel garantáltan elleszek a következő rész megjelenéséig
Egy szó, mint száz, a Bethesdának megint sikerült összehoznia az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát, amivel garantáltan elleszek a következő rész megjelenéséig
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2012-04-11 18:59:47
beküldve: 2012-04-11 14:51:41
(#671) Most több vasat tartunk a tűzbe. Újabban a párommal játszunk együtt.
Utóbbi időben kettőt vittünk végig. az első a Sherlock Holmes vs Jack The Ripper. Angol tudás nélkül ne vágjatok neki, mert nem is fogtok érteni semmit a sztoriból, és ne is lehet végigtolni. Első ránézésre nekem nem tetzsett, vontatottnak hatott, és a grafika se jöt be, de a sztori és a játékélmény, meg a megvalósítások... Aztán vlt még egy Silent Hill 2-őnk magyar szinkronnal, ezt már játszottam szóval nekem nem volt újdonság. Felbuzdulva rajta most Silent Hill első részével játszunk, volt egy kis kiesés mert elment a netem hétvégén, elakadtunk, kellett volna végigjátszás, így most belefogtunk két másikba Jack Orlando és gondolom senkinek nem kell bemutatni, és egy kis agytorna a Pandora's Box, ami ilyen Puzzle játék.
Szeretem a retro game-eket
jut eszembe, ha valakinek megvan a Silent Hil 3 szinkronja, az dobjon már egy mailt nekem, legyen olyan kedves, vagy itt írjon.
Utóbbi időben kettőt vittünk végig. az első a Sherlock Holmes vs Jack The Ripper. Angol tudás nélkül ne vágjatok neki, mert nem is fogtok érteni semmit a sztoriból, és ne is lehet végigtolni. Első ránézésre nekem nem tetzsett, vontatottnak hatott, és a grafika se jöt be, de a sztori és a játékélmény, meg a megvalósítások... Aztán vlt még egy Silent Hill 2-őnk magyar szinkronnal, ezt már játszottam szóval nekem nem volt újdonság. Felbuzdulva rajta most Silent Hill első részével játszunk, volt egy kis kiesés mert elment a netem hétvégén, elakadtunk, kellett volna végigjátszás, így most belefogtunk két másikba Jack Orlando és gondolom senkinek nem kell bemutatni, és egy kis agytorna a Pandora's Box, ami ilyen Puzzle játék.
Szeretem a retro game-eket
jut eszembe, ha valakinek megvan a Silent Hil 3 szinkronja, az dobjon már egy mailt nekem, legyen olyan kedves, vagy itt írjon.
Szerk: waterhorse 2012-04-11 14:53:33
beküldve: 2012-02-20 17:21:31
(#670) Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-02-20 11:24:52
(#669) Én meg csináltam Steam accountot még decemberben,le is szedtem akciósan Steamről a Crysis Warhead-et,magyar szinkronosan,ki is pörgettem,most meg a Killing Floor nevezetű multipalyer horror game-et tolom x)
Néha World of tanks-ozok is.De az meg prémium előfizetés nélkül lassú fejlődéssel jár,havi 3000 meg most nincs rá.
Néha World of tanks-ozok is.De az meg prémium előfizetés nélkül lassú fejlődéssel jár,havi 3000 meg most nincs rá.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!