Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
Amúgy másik nagy baj a sorozattal, hogy totál befejezetlen. Semmi lényeges nem derül ki benne, és szerintem folytatni sem fogják.
Kolbászlóbáló:
Szomorúan hallom :P
Baj lehet a záróizmoddal. Nem kellene annyit dolgoztatni!
Ajánlott egy felnőtt pelenka beszerzése.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-07-29 20:56:22
A trollkodásnak épp ez az értelme
Ezért se foglalkozzunk vele ezentúl, mert pont azt akarja elérni, hogy vitázzunk vele.
Teljesen igazad van. Köszi afelvilágosítást. Ezért se foglalkozzunk vele ezentúl, mert pont azt akarja elérni, hogy vitázzunk vele.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
A trollkodásnak épp ez az értelme
Ezért se foglalkozzunk vele ezentúl, mert pont azt akarja elérni, hogy vitázzunk vele.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-29 19:27:30
(#69) Én szeretem az okoskodós és izgalmas Animéket. És szerintem a Deadh Note mellett a Spirál is elfér. Nem rossz anime. Persze mindíg is lesznek olyanok akik proliskodnak, szerintem kicsit normálissabban is ki lehet fejezni a nemtetszésünket.
beküldve: 2011-07-29 10:13:08
(#68) Én megszereztem még annak idején gépen a sorozatot, csak az a baj, hogy egy csomó részének a felirata el volt csúszva.
Na meg a másik baj, hogy gépen/DVD-n már nagyon rég óta nem nézek semmi sorozatot. De ha a TV-ben adnák újra, akkor garantáltan megnézném megint.
Lehet hogy furcsának fog tűnni amit írok, de nekem az ilyen nyomozós cuccok közül jobban bejött mint a Death Note.
A DN se rossz, de szerintem nagyon túl van hype-olva.
Bár mind a két sorozatban benne van ugyanaz az idegesítő elem: hogy olvasnak egymás gondolataiban, és így készülnek a "tervek->ellen tervek->anti ellen tervek->kontra ellen anti tervek, stb..."
Na meg a másik baj, hogy gépen/DVD-n már nagyon rég óta nem nézek semmi sorozatot. De ha a TV-ben adnák újra, akkor garantáltan megnézném megint.
Lehet hogy furcsának fog tűnni amit írok, de nekem az ilyen nyomozós cuccok közül jobban bejött mint a Death Note.
A DN se rossz, de szerintem nagyon túl van hype-olva.
Bár mind a két sorozatban benne van ugyanaz az idegesítő elem: hogy olvasnak egymás gondolataiban, és így készülnek a "tervek->ellen tervek->anti ellen tervek->kontra ellen anti tervek, stb..."
beküldve: 2011-07-27 23:54:17
(#63) Én annak örülnék, ha az Animax leadná megint....De sajna biztos nem fogja, mert feliratos...
beküldve: 2011-07-26 20:34:44
(#62) Én nagyon szerettem a Spirált meg örülnék neki hogy ha majd a manga is megjelenne nállunk is.
beküldve: 2009-06-15 22:27:17
(#61) Nekem személy szerint tetszett a spiral, csak az a túlzott, szinte gondolat olvasó logika nem tetszett benne.
Például, azon a részén, amikor a srácnak a nyakára rárakják azt a robbanó nyakörvet, én majdnem hülyét kaptam.
Ha valaki kíváncsi a részletekre, hogy miért is volt az a rész számomra olyan idegőrlő, akkor szóljon.
Például, azon a részén, amikor a srácnak a nyakára rárakják azt a robbanó nyakörvet, én majdnem hülyét kaptam.
Ha valaki kíváncsi a részletekre, hogy miért is volt az a rész számomra olyan idegőrlő, akkor szóljon.
beküldve: 2009-06-11 21:29:06
(#60) Nekem is ^^ Tényleg nagyon jó a logikája Bár sztem a DN jobb, de ez nem ide tartozik xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-04-17 15:30:47
(#59) Rengeteg logikán alapul...és a fiatalabb Narumi egy rohadt komoly, okos srác. Az anime a kedvenceim közé tartozik
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-03-16 16:04:41
(#58) pintosan ezért olyan jó anime!!! szeretem nagyon
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-03-16 12:56:46
(#57) Szerintem is nagyon fordulatos ez az anime... Nekem Rutherford és Kanon a kedvencem =D Amúgy nem gondoltam volna, hogy Kanon gonosz...ez a tény lerombolta az elképzeléseim xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-02-28 19:37:36
(#56) Én is nagyon szeretem, csak az a kár, hogy a most nem tudok hozzá magyar feliratot állítani, így ha meg akarom nézni, neten kell rákattintanom...
Köszönöm Hachi!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán." - Darren Shan
Szerk: Moderátor 2009-06-12 11:10:04
talán Code Geass-t tudnám javasolni. az határozottan hasonlít Death Note-ra, csak TALÁN még egy kicsivel jobb is :)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Szerk: Moderátor 2009-06-12 11:09:39