Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2009-09-30 20:03:31
(#209) Hát attól függ. Ha szereted a psziho horror témát, akkor talán tetszeni fog. Nekem nagyon bejött. Érdekes a sztorija, a rajzolása is szép, meg végül is csak egy kötet
Én úgy érzem, nekem megérte.
Én úgy érzem, nekem megérte.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-09-30 19:17:36
(#208) Én nem tudom, milyen lehet...
Jó?
Tényleg megéri?
Jó?
Tényleg megéri?
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2009-05-25 22:14:58
(#207) Ez volt az első manga amit legelőször beszereztem.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-05-25 21:53:59
(#205) én is gondolkoztam a megvételén ez az 1. mangám és nem bántam meg nagyon jó :) valaki nem tudja a pontos címét a kultfilmjének szivesen megnézném a filmesítet verziót is
beküldve: 2009-04-26 19:28:28
(#204) Már olyan régóta tervezem a megvételét...Olvastam,és nagyon tetszett!:) Conon tuti megveszem!
Nagyon helyes. Vedd csak meg... nagyon megéri
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:06:04
beküldve: 2009-04-26 12:33:50
(#202) beküldve: 2009-01-16 20:53:53
(#200) Hehe... akad. Csak mangában/rajzolásban kissé shoujosabb a lelkem. ^_^ (Asszem...:)) )
Oké, mondjuk tény, hogy megemlítettem akinek vettem, hogy azért szeretnék ilyen szinten rajzolni...csak más stílusban picit.
Oké, mondjuk tény, hogy megemlítettem akinek vettem, hogy azért szeretnék ilyen szinten rajzolni...csak más stílusban picit.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-16 20:48:21
(#198) Nem tudom. Nem tetszik és kész. De esélyt adtam neki.
Egyébként eleve nem rajongok az ilyen jellegű történetekért, de ha pl. a rajzstílus vagy vmi megfog, akkor hajlandó vagyok tolerálni egy bizonyos szintig a történetet. És fordítva. De itt valahogy nem volt semmi, ami megtetszett volna. Bár a végén a mondat érdekes és elgondolkodtató volt.
Egyébként eleve nem rajongok az ilyen jellegű történetekért, de ha pl. a rajzstílus vagy vmi megfog, akkor hajlandó vagyok tolerálni egy bizonyos szintig a történetet. És fordítva. De itt valahogy nem volt semmi, ami megtetszett volna. Bár a végén a mondat érdekes és elgondolkodtató volt.
Szerk: asx 2009-01-16 20:49:25
Ok, igaz, de horrornak is elmenne.
Mint már Riku említette ez tényleg psych-thriller, de nagy nehezen elmenne egy psycho-horrornak is talán.
Asx: Hát hogy nem lehet szeretni?
beküldve: 2009-01-16 17:01:56
(#196) Megrendeltem egy barátom szülinapjára és beleolvasgattam. Mondjuk eleve sejtettem, hogy nem az én stílusom se a rajzstílusa, se a története, de azért adtam neki egy esélyt.
És kb. ennyi.
És kb. ennyi.
beküldve: 2008-11-26 11:07:54
(#195) Ok, igaz, de horrornak is elmenne.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"