Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Ez kérdés hogy érdemes-e megvenni?? Hát aki olyan weboldalra merészkedik, hogy "japánképregény-rajongó -magyarország" annak mit nem érdemes megvenni?
Hát ne haragudj, de most nagy hülyeséget mondtál...
beküldve: 2008-11-15 20:04:49
(#178) Szerintem érdemes volt megvenni, eszméletle, hogy milyen részlet gazdagok a rajzok.
És a sztori is nagyon jó volt.
És a sztori is nagyon jó volt.
beküldve: 2008-11-12 20:05:10
(#177) Ez kérdés hogy érdemes-e megvenni?? Hát aki olyan weboldalra merészkedik, hogy "japánképregény-rajongó -magyarország" annak mit nem érdemes megvenni? ( )=
Ha meg "annyira nem jön be" akkor vedd meg antikváriumból olcsóér' vagy olvsad végig valami kellemes könyvesboltban és máris képben leszel hogy újra elővennéd-e.
Ha meg "annyira nem jön be" akkor vedd meg antikváriumból olcsóér' vagy olvsad végig valami kellemes könyvesboltban és máris képben leszel hogy újra elővennéd-e.
beküldve: 2008-11-12 20:02:41
(#176) Én rég meg szerettem volna venni, Con napján sikerült is, és abszolút nem bántam meg
MIANEVED?!
Köszi! Így elsőre kicsit pszihopatának tűnik De majd meglátjuk...
Egy kicsit tényleg pszihopata meg minden de megéri megvenni.
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-11-12 19:56:40
(#174) Köszi! Így elsőre kicsit pszihopatának tűnik De majd meglátjuk...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
És érdemes megvenni? Így elsőre bejön, meg mondták többen is hogy jó, de lehet hogy nem ugyanaz az ízlésem velük...
Nekem nagyon tetszett az egész.A sztori kicsit furi
Van egy parazita vagy mi ami a gyilkolási vágyon élősködik és erre megy ki az egész bezártságdi...szótlan voltam
Hasonlít a Kocka című filmre legalábbis hangulatban.Jó az jó az
Nincs fény sötétség nélkül
Szerk: Ronin 2008-11-12 19:56:42
beküldve: 2008-11-12 19:53:39
(#172) Számomra ez a képregény elsősorban a grafikájával tarol- végre nem csak "agyonfinomkodott" vonalakat látni, hanem szinte már gesztusfestészetbe hajló megjelenést. A történet amilyen jól indúl, olyan rosszúl folytatódik: kezdetben valami jó kis lélektani drámát vártam, de amint felerősödött benne a misztikus vonal egyre inkább átcsapott eszetlen gyilkolásba és "hű de titokzatos" sztoriba. Szerencsére a vége élt annyi meglepetéssel hogy mégiscsak elégedetten raktam le.
beküldve: 2008-11-12 19:51:42
(#171) És érdemes megvenni? Így elsőre bejön, meg mondták többen is hogy jó, de lehet hogy nem ugyanaz az ízlésem mint nekik...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szerk: Tinkee 2008-11-12 19:53:35
beküldve: 2008-11-12 19:41:27
(#169) Ez össz vissz hány kötetes?
A Mondoban olvasott cikk alapján nagyon érdekesnek tűnt, és az első adandódó alkalommal meg is vettem. És nem kellet csalódnom, nagyon jó volt. Fantasztikus, hogy milyen komplett kis sztori egy köteten belül és a történet is nagyon megfogott.
eddig szenvedtem megvegyem?ne vegyem? de ezek után tuti megveszem ><
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-11-04 13:19:18
(#167) akkor egyre több a pozitív ok amiért megveszem
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
beküldve: 2008-10-28 15:00:21
(#166) A Mondoban olvasott cikk alapján nagyon érdekesnek tűnt, és az első adandódó alkalommal meg is vettem. És nem kellet csalódnom, nagyon jó volt. Fantasztikus, hogy milyen komplett kis sztori egy köteten belül és a történet is nagyon megfogott.
beküldve: 2008-10-28 14:30:22
(#165) elsőre nem nagyon tetszett de a története megfogott.A mondóban olvastam róla egy cikket ami tetszett. Most azt fontolom hogy megveszem.
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable