Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Horror? Szerintem ez egy lélektani thriller, másnéven psycho-thriller.
Én valahol félúton elvesztettem a fonalat, mert nem értem hogyan jött elő a "fan" szó kiejtésének megvitatása.
Én se nagyon értem hogy hogyan kerül ez ide... De most amúgy, kit érdekel hogy hogyan ejtjük ki?... Ez olyan hülyeség már...
Amúgy tetszett az Élni, bár sokat gondolkoztam rajt, hogy meg-e vegyem. Végül megvettem, és nagyon jól döntöttem :)
Én se értem, ő csak úgy előhozta, hogy dobálózzon valamivel. Így volt:
Hát ne haragudj, de most nagy hülyeséget mondtál...
Sajnálom hogy túltúl befásultnak bizonyulsz szófordulataim lényegének értelemre vételére
Ha már annyira kritikus lelkületűek vagyunk, akkor inkább azokat osztogassuk, akik oly inkorrektűl applikálják az angol nyelvet a magyar észjárásra, hogy a "fan" szót nem fan-eknek, hanem fan-oknak toldalékolják... ˇ-ˇ
Én valahol félúton elvesztettem a fonalat, mert nem értem hogyan jött elő a "fan" szó kiejtésének megvitatása.
a vita másik témáját már én sem tudom h mi volt...az egyik hsz-ban írta wakka, nem sokkal előbb a toldalékolását
Nem bántásból, de a tájszólás kifejezésről már hallottál? Btw a fan szó nem is biztos, hogy adott esetben biztosan angol... ;)
De ez hogy a jó fenébe jött ide?
BTW ezen az oldalon meghallgathatod, hogy svéd akcentussal "fan"-nak ejtik. Pont úgy, mint magyarul.
egyetértek *bólogat*
wakka: és ez nekem még akkor sem "fen"...gomenne, de vagy én vagyok süket, vagy pedig......
Bocs hogy támadóan hatott az írásom, de nem mindenki egyformán értelmezi a dolgokat...
LOL.
Sajnálom, de akkor is nagy hülyeséget mondtál, ugyanis ha egy mangás oldalra téved valaki, attól még nem feltétlenül kell, hogy bejöjjön neki az Élni.
Ha általánosítasz és abszurdumokat mondasz, akkor utána ne kezdd már el szidni a másikat.
Az meg a másik, hogy elkanyarodsz a témától és tök másról kezdesz beszélni, csak úgy dobálódzol a légből kapott szidásaiddal. Amik ráadásul nem is igazak...
már bocs...de nem mintha angolul fen-nek mondanánk a fan-t....legalábbis én eddig még nem hallottam így
az Élni-ről topicba vágóan: sztem érdemes megvenni...bár ha nem tudod, akkor beülsz az Alexandrába / bármilyen könyvesboltba és beleolvasol...ennyi =_=
Hát ne haragudj, de most nagy hülyeséget mondtál...
Sajnálom hogy túltúl befásultnak bizonyulsz szófordulataim lényegének értelemre vételére
Ha már annyira kritikus lelkületűek vagyunk, akkor inkább azokat osztogassuk, akik oly inkorrektűl applikálják az angol nyelvet a magyar észjárásra, hogy a "fan" szót nem fan-eknek, hanem fan-oknak toldalékolják... ˇ-ˇ