Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2008-10-13 21:00:16
(#149) Na jó, én valamit nem értek....állítólag ez a manga egykötetes...viszont ahol olvasoma amangafan kiadó termékeire vonatkozva, mindig Élni 1.kötet-ként szerepel...tehát többköttetesnek kellene lennie...mos akkor csak az első kötet jelent meg magyarul, de van több kötete is?
TÓNY
beküldve: 2008-09-29 11:44:21
(#148) Tetszett a komoly és drámai történet, kissé Resident Evil hangulata is volt, ami szintén csak jó pont. Kár, hogy csak 1 kötetes és volt pár káromkodás ami zavart, de szerencsére nem sok. 9 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-24 18:17:12
(#147) Nem mintha Yuichi megérdemelné, hogy megvédjem, de előfordulhat, hogy egy manga azért egykötetes, mert a mangakának elfogyott az inspirációja, vagy a kiadó nem találta elég sikeresnek stb. és ilyenkor tényleg nincs rendes vége.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Még jó hogy befejeződik. Majd fél sztorival adnak el mangákat a Mangafannál...
Szerk: Rudymester 2008-09-23 07:04:55
Szóval csak egy kötetes . És van valami vége ? Vagy csak valahol befejeződik a történet ?
Erről egy Dűne-idézet jut eszembe... (lásd az aláírásomat)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-23 02:13:44
Abszolút lezárt a történet...
Ja-ja, ennél lezártabb már nem is lehetne.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szóval csak egy kötetes . És van valami vége ? Vagy csak valahol befejeződik a történet ?
Abszolút lezárt a történet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-21 19:08:28
(#139) Szóval csak egy kötetes . És van valami vége ? Vagy csak valahol befejeződik a történet ?
Egy kötetes Most ez komoly?
Becsszó
És ha nem hiszed el, azt kénytelen leszek sértésnek venni, és megkérdezni a segédeid nevét és a választott sírfeliratod szövegét...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogy voltam^^Ez csak...úgy...mindegy.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Cserkész-becsületszavamra.
T e egyáltalán voltál cserkész?
Mindegy hiszek neked tegyük fel.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2008-09-20 19:29:16
Cserkész-becsületszavamra.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-09-20 19:09:38
(#134) Egy kötetes Most ez komoly?
ez hány részes lesz?
Ez egy egykötetes manga,olyan,amiből több kéne a hazai piacra
beküldve: 2008-09-20 18:47:45
(#132) ez hány részes lesz?