Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
lehet meg kéne vennem . jó lehet.
Az
Igen, ez ismét egy bő lére eresztett hozzászólás volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-14 21:03:11
beküldve: 2008-08-14 18:52:38
(#130) beküldve: 2008-07-12 13:53:34
(#129) Tegnap este (kb. 22-kor) kiolvastam az Állatfarmot (lásd: Könyvek topic), és utána úgy éreztem, még olvasnom kell valamit. Az Élni-re esett a választásom, így hát felét újraolvastam tegnap, ma pedig befejeztem.
én egy hete kaptam meg a mangát (hozta a postás) és nekem nagyon tetszett! nem tudja valaki, hogy az élőszereplős filmet hol lehetne letölteni? mert én letöltöttem egyet.. találtam hozzá magyar feliratot is.. csak az a baj, hogy nem egyezik a kettő :/
""Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
(Részlet a mangafan.hu etikettből)
oks.. bocsának.. ha valaki tudna segíteni megdobhatna egy pü-vel.. arigatou
Szerk: Rosy 2008-05-22 19:51:17
én egy hete kaptam meg a mangát (hozta a postás) és nekem nagyon tetszett! nem tudja valaki, hogy az élőszereplős filmet hol lehetne letölteni? mert én letöltöttem egyet.. találtam hozzá magyar feliratot is.. csak az a baj, hogy nem egyezik a kettő :/
""Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
(Részlet a mangafan.hu etikettből)
beküldve: 2008-05-22 19:14:31
(#126) én egy hete kaptam meg a mangát (hozta a postás) és nekem nagyon tetszett! nem tudja valaki, hogy az élőszereplős filmet hol lehetne letölteni? mert én letöltöttem egyet.. találtam hozzá magyar feliratot is.. csak az a baj, hogy nem egyezik a kettő :/
Mondjuk mivel seinen, lehet, hogy ártatlan, gyermeki lelkem súlyos károsodást szenvedett miatta
Irónia rulez!
Igen
Most készülök a Tűzharcos megvételére. Másik seinen
Mondjuk mivel seinen, lehet, hogy ártatlan, gyermeki lelkem súlyos károsodást szenvedett miatta
Irónia rulez!
beküldve: 2008-05-18 15:19:14
(#123) Én 2 napja vettem meg, tegnap ki is olvastam. Volt benne jópár hiba, de így is rohadtul élveztem.
ezt a hibát asszem más is mondta már....
Akkor én kérek elnézést! Ne zárjatok be zsugorodó falak közé!
Ez nem segít rajtad Lanwell. Bezárunk!! (megint előjött a poénos enyhén gonoszkodó énem )
Akkor én kérek elnézést! Ne zárjatok be zsugorodó falak közé!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-13 21:29:27
(#120) Én is találtam még az élniben pár hibát, holnap felsorolom ket...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-13 21:26:48
(#119) Ma újraolvastam és megakadt a szemem egy furi mondaton.
"Elég az íztelen tréfákból."
Én úgy tudtam, max a menza pörje lehet íztelen, a tréfa legfeljebb ízetlen.
Csak a jószándék szól belőlem, a jövőre nézve.
"Elég az íztelen tréfákból."
Én úgy tudtam, max a menza pörje lehet íztelen, a tréfa legfeljebb ízetlen.
Csak a jószándék szól belőlem, a jövőre nézve.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Vajon mi lesz a következő nagy dobás a Mangafantól?
Nem tudom, de eddig a MangaFan minden kiadványa nagyon tetszett, biztos nem most fog megszakadni a sor, hogy valami rossz mangát adjanak ki. Igaz, rossz manga nincs, maximum egy kissé unalmas.
beküldve: 2008-03-18 00:11:39
(#117) Vajon mi lesz a következő nagy dobás a Mangafantól?