Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
szerintem nem jó ötlet a képekből kitakarva hangokat magyarul is beírni, az Árnybírós megoldás inkáb szerencsés.
Ezt a japánokkal kell megbeszélned, ők ragaszkodnak ehhez
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-01-07 18:14:10
(#85) Az ÉLNI eléggé bejött, tisztességesen elkészített manga. Egyedül a befejezés lehetet volna jobb, talán. A magyar kiadásról annyit hogy szerintem nem jó ötlet a képekből kitakarva hangokat magyarul is beírni, az Árnybírós megoldás inkáb szerencsés.
Szuper manga az idősebb korosztálynak. Szeretem a shonen cuccokat, de már kellett valami, aminek kicsit komolyabb hangulata. Az Élni egy tökéletes választás volt ezen a téren. Nagyon jól szórakoztam és remélem a mangafan nem szándékozik abbahagyni az ilyen jellegeű kötetek kiadását.
Teljesen egyetértek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-22 18:48:59
(#83) Szuper manga az idősebb korosztálynak. Szeretem a shonen cuccokat, de már kellett valami, aminek kicsit komolyabb hangulata. Az Élni egy tökéletes választás volt ezen a téren. Nagyon jól szórakoztam és remélem a mangafan nem szándékozik abbahagyni az ilyen jellegeű kötetek kiadását.
beküldve: 2007-12-22 18:01:42
(#82) Nagyon jó volt. A rajzolása állandóan komor hangulatott teremtet na és a története......nem semmi.
Az ilyen élet már nem élet.
Az ilyen élet már nem élet.
Rámutat, hogy a halál nem mindig rossz.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-19 20:06:53
(#81) Holnap már nekem is lesz saját,különbejáratú,gyöny rű Élni kötetem...hogyan bírom ki addig?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-12-19 19:02:36
(#80) Élni vagy Égni
Tcs szám
Tcs szám
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
Én biztos örömmel várnék komolyabb mangákat, jobban szeretem őket amúgyis:3 Szal 1 emberrel már többen vannak azok, akiknek jöhet még ilyenből
Szia!
Én is csatlakozom közétek, szerintem is jöhet még ilyen komoly manga. Igaz, még új vagyok a manga világában, de ez a mű nagyon elnyerte a tetszésem :) és szivesen elolvasnám a szerző többi művét is.
Mangafan rész: miért pont ott kell félregépelni ahol a legszembetűnőbb?! x3 Olyan kicsit illúzióromboló. Mármint gondolok én itt a Taratalom részhez, a "Traszfer" címszó alatt...x371. oldal, elég homályos, szürkésebb, az utána következő pár oldalon pedig mintha megeresztették volna a fekete festéket O.o 83. is ilyen oldal, a 84. pedig egyből úgy néz ki, mintha még száradna rajta festék, először nem is mertem hozzáérni...x3
Az enyémmel nem volt gond, azon kívül, hogy a gerincén el van kencülve a ragasztó.XD
A Mangafan rész a fordítás, beírás, hanghatások, logó, borítóterv, ilyesmi. Amit írsz, az a nyomdai rész
Lehet, hogy nem szép a példányod. Valamelyik rendezvényen simán cseréljük, ha visszahozod.
Lehet, hogy nem szép a példányod. Valamelyik rendezvényen simán cseréljük, ha visszahozod.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-17 16:49:04
(#76) Ez annyira jó volt *_* Ez egyszerűen, szóval ez olyan, egyszerűen nem lehet belekötni, egy kerek történet, épp elég háttérinfóval, valaki szerint lehet pöppet szájbarágósan elmegyarázva (de ha igen az csak a rövidség miatt), de akkor is jó. A rajzok pedig amilyen kis egyszerű vonallal meghúzottak, annyira jók. Így is tökéletesek az arckifejezések. Aztán aztán maga a történet, igen, a téma amit feldolgoz pedig érdekes. Ez teljesen magától jutott eszébe a kedves mangakának? O.o
Mangafan rész: miért pont ott kell félregépelni ahol a legszembetűnőbb?! x3 Olyan kicsit illúzióromboló. Mármint gondolok én itt a Taratalom részhez, a "Traszfer" címszó alatt...x3 Nembaj, nem baj. Azt hiszem az enyém is a bjosabb példányok közül van ^_^" Csak két példa, hátha ez mégis mindenkinél így van: 71. oldal, elég homályos, szürkésebb, az utána következő pár oldalon pedig mintha megeresztették volna a fekete festéket O.o 83. is ilyen oldal, a 84. pedig egyből úgy néz ki, mintha még száradna rajta festék, először nem is mertem hozzáérni...x3
No, ennyi, jó volt ^_^
Mangafan rész: miért pont ott kell félregépelni ahol a legszembetűnőbb?! x3 Olyan kicsit illúzióromboló. Mármint gondolok én itt a Taratalom részhez, a "Traszfer" címszó alatt...x3 Nembaj, nem baj. Azt hiszem az enyém is a bjosabb példányok közül van ^_^" Csak két példa, hátha ez mégis mindenkinél így van: 71. oldal, elég homályos, szürkésebb, az utána következő pár oldalon pedig mintha megeresztették volna a fekete festéket O.o 83. is ilyen oldal, a 84. pedig egyből úgy néz ki, mintha még száradna rajta festék, először nem is mertem hozzáérni...x3
No, ennyi, jó volt ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-13 12:37:02
(#75) Hellosztok!
Nekem is nagyon tetszet ez a konyv! Nem tudd valaki mondani nekem meg Horror, ilyesmi jellegu Manga konyvet magyarul? Meg hogy hol lehet beszerezni?
Elore Is koszonom!
Nekem is nagyon tetszet ez a konyv! Nem tudd valaki mondani nekem meg Horror, ilyesmi jellegu Manga konyvet magyarul? Meg hogy hol lehet beszerezni?
Elore Is koszonom!
Szerk: Renato23 2007-12-13 12:37:15
nézegettük, pont a Skyhigh-t
wow. ennek én is örülnék! pedig nem igazán az én stílusom ez a "komolymanga", de az Élni után felkeltette az érdeklődésemet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Horsee: nézegettük, pont a Skyhigh-t (amit én személy szerint nagyon szeretek), de vannak még jó "komolymanga" ötleteink őrajta kívül is.
Ez jó hír!
Most az a kérdés, hogy hogy teljesít az Élni, van-e kereslet erre a vonalra.
Azért az alexandra online-on ott figyel az "egyéb" kategória top ötösében (az 5. helyen)!
Nagyon tetszik ez a kiadvány (csak a cím zavar, ennél jobb lett volna még az "Életben" is, vagy maradhatott volna Alive). Na mindegy, tényleg nagyon jó lett.
Én anti angol-mániás vagyok, szal az Alive!-ot azt hagyni kéne... Életben... szerintem az túl hosszú, az Élni figyelemfelkeltőbb sztem, mert főnévi igenév, és mégis van valami felszólító jellege. mondjuk ezen fölöslegesen vitatkoznánk, hiszen már így adták ki. nagyon nagyon kicsi a valószínűsége, hogy változtatni fognak rajta.
A beszélő szerencsesüti...