Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2007-11-16 17:38:13
(#41) Wáááááá! Ez valami hihetetlen komoly volt!!!
(Nagyon örülök ,hogy nem olvastam el a gagyi scannelt verziót... )
Ez a manga örök élmény marad...
THX MANGAFAN!!!
(Nagyon örülök ,hogy nem olvastam el a gagyi scannelt verziót... )
Ez a manga örök élmény marad...
THX MANGAFAN!!!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
egyébként szerintem jobban járnátok valami más nyomdával, esetleg egy külföldivel, mert hát ahol most nyomtattok ez elég...ratyi! Egyébként mi a nyomda neve?
Már kidobtuk őket, most másik van Ők jól dolgoznak, csak sokkal drágábban. De egyre inkább úgy látjuk, hogy megéri...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-14 21:28:51
(#39) beküldve: 2007-11-14 13:29:04
(#38) GYŐZELEM!!! Megvan az Élni!!! Idén ezt a kiadványt vártam a legjobban, és most, hogy megvan, már látom, hogy jól tettem! Komolyabb, felnőttesebb, parásabb... ez való nekem. Remélem, a jövőben még várhatunk hasonló mangákat!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Végre megjött, 10 kötetet átlapoztunk, mindegyik rendben volt, tehát úgy néz ki, végre sikerült a nyomdának összeszednie magát. A webboltban már rendelhető, a képregényboltokba holnap kerül, a könyvesboltokba a hét végére.
Szép lett, de majd meglátjátok
(sajnáljuk a késést, de egy ilyen kiadványt csak tökletesen, vagy sehogy)
egyébként szerintem jobban járnátok valami más nyomdával, esetleg egy külföldivel, mert hát ahol most nyomtattok ez elég...ratyi! Egyébként mi a nyomda neve?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-14 07:59:07
(#36) azért itt szeretném tisztázni h én pénzért vettem meg az Élni-t! remélem ezt elhiszitek!
elhiszem, de ki a fene fogadott el érte pénzt? volt pár ember, akinek adtam, mert nagyon szerettek volna, de pénzt sose vettem el, pedig akartak adni... (én álltam a pult bal oldalán)
Ha így állunk, és nem kérsz újat, akkor viszont a pénzed adjuk vissza a legközelebbi rendezvényen, ok?
Ha így állunk, és nem kérsz újat, akkor viszont a pénzed adjuk vissza a legközelebbi rendezvényen, ok?
beküldve: 2007-11-13 17:32:50
(#34) Végre megjött, 10 kötetet átlapoztunk, mindegyik rendben volt, tehát úgy néz ki, végre sikerült a nyomdának összeszednie magát. A webboltban már rendelhető, a képregényboltokba holnap kerül, a könyvesboltokba a hét végére.
Ha olyan helyet keresel, ahol mindig van minden magyar manga, akkor Sárkánytűz.
beküldve: 2007-11-02 19:32:17
(#32) Lassan egy hónapja zarándoklok minden hétvégén a helyi Alexandrába, de még mindig semmi. Nem tudna valaki egy körülbelüli dátumot mondani, mert ez a folytonos reménykedés, és csalódás elég kiábrándító (lassan ott tartok, hogy meg se akarom venni)
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2007-10-13 21:04:07
(#31) Engem is az érdekelne, h lesz-e a holnap Képregénybörzén Élni, mert ha igen, akk valszeg elmek;) Am ha nem, akk nemhiszem, mert annyira sztem nem lehet olyan nagy szám, mint pl az a Con [bár most azis elég gagyesz volt sztem-.-]..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-10-13 21:05:04
Aki előrendelte webboltban, az ugye majd a javítottat kapja csak meg postán? Akkor körelbedlül börze táján számíthatunk arra, hogy az megjelenjen, ha jól hallottam, ugye?
(És Árnybíró 7-ből lesz ismételt kiadás? Mert azt hallottam a szövegbuborékokkal ott is gond van, fele látszik csak.)
Ezt a kettőt rendeltem meg, majd csak akkor adjátok fel, ha az Alive újranyomása kijött, ugye?
(És Árnybíró 7-ből lesz ismételt kiadás? Mert azt hallottam a szövegbuborékokkal ott is gond van, fele látszik csak.)
Ezt a kettőt rendeltem meg, majd csak akkor adjátok fel, ha az Alive újranyomása kijött, ugye?
Mindeki hibátlan példányt kap, itt olvassatok a dologról.
azért itt szeretném tisztázni h én pénzért vettem meg az Élni-t! tehát légyszi ne kérjétek vissza! (amúgy sem adnám, még akkor sem ha személyesen jönnétek el érte!) szóval ez nem szemrehányás h másnak meg ingyen adtátok, egyáltalán nem az, csak h én azért írtam annyi fórumra be h nekem megvan, mert tényleg pénzért vettem! remélem ezt elhiszitek!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-08 16:21:33
(#29) Lehetséges esetleg az, hogy a vasárnapi Képregénybörzén lesz (javított) Élni? Vagy ott (és az azt követő héten) még ne keressem?
Aki előrendelte webboltban, az ugye majd a javítottat kapja csak meg postán? Akkor körelbedlül börze táján számíthatunk arra, hogy az megjelenjen, ha jól hallottam, ugye?
Mindeki hibátlan példányt kap, itt olvassatok a dologról.
beküldve: 2007-10-08 11:48:05
(#27) Aki előrendelte webboltban, az ugye majd a javítottat kapja csak meg postán? Akkor körelbedlül börze táján számíthatunk arra, hogy az megjelenjen, ha jól hallottam, ugye?