• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 <<>>
beküldve: 2007-11-16 17:38:13
(#41)
Nightwing
Nightwing
[ Rászokóban ]
Wáááááá! Ez valami hihetetlen komoly volt!!!
(Nagyon örülök ,hogy nem olvastam el a gagyi scannelt verziót... )
Ez a manga örök élmény marad...
THX MANGAFAN!!!

"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-11-16 09:02:16
(#40) Válasz idk pls delete (#37) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
egyébként szerintem jobban járnátok valami más nyomdával, esetleg egy külföldivel, mert hát ahol most nyomtattok ez elég...ratyi! Egyébként mi a nyomda neve?

Már kidobtuk őket, most másik van Ők jól dolgoznak, csak sokkal drágábban. De egyre inkább úgy látjuk, hogy megéri...

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-14 21:28:51
(#39)
Iam The Ghost
Iam The Ghost
[ Új arc ]
Végre megjelent! ;) Már Én is régóta vártam. :)

beküldve: 2007-11-14 13:29:04
(#38)
Maniac
Maniac
[ Új arc ]
GYŐZELEM!!! Megvan az Élni!!! Idén ezt a kiadványt vártam a legjobban, és most, hogy megvan, már látom, hogy jól tettem! Komolyabb, felnőttesebb, parásabb... ez való nekem. Remélem, a jövőben még várhatunk hasonló mangákat!

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-11-14 12:40:14
(#37) Válasz Csaba (#34) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Végre megjött, 10 kötetet átlapoztunk, mindegyik rendben volt, tehát úgy néz ki, végre sikerült a nyomdának összeszednie magát. A webboltban már rendelhető, a képregényboltokba holnap kerül, a könyvesboltokba a hét végére.

Szép lett, de majd meglátjátok

(sajnáljuk a késést, de egy ilyen kiadványt csak tökletesen, vagy sehogy)

egyébként szerintem jobban járnátok valami más nyomdával, esetleg egy külföldivel, mert hát ahol most nyomtattok ez elég...ratyi! Egyébként mi a nyomda neve?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-14 07:59:07
(#36)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Végre itt az idő Élni. Holnap elvileg már lesz a Sárkánytűzben. Yay!

beküldve: 2007-11-13 17:37:29
(#35) Válasz vadooc (#30) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
azért itt szeretném tisztázni h én pénzért vettem meg az Élni-t! remélem ezt elhiszitek!

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
elhiszem, de ki a fene fogadott el érte pénzt? volt pár ember, akinek adtam, mert nagyon szerettek volna, de pénzt sose vettem el, pedig akartak adni... (én álltam a pult bal oldalán)

Ha így állunk, és nem kérsz újat, akkor viszont a pénzed adjuk vissza a legközelebbi rendezvényen, ok?

beküldve: 2007-11-13 17:32:50
(#34)
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Végre megjött, 10 kötetet átlapoztunk, mindegyik rendben volt, tehát úgy néz ki, végre sikerült a nyomdának összeszednie magát. A webboltban már rendelhető, a képregényboltokba holnap kerül, a könyvesboltokba a hét végére.

Szép lett, de majd meglátjátok

(sajnáljuk a késést, de egy ilyen kiadványt csak tökletesen, vagy sehogy)

beküldve: 2007-11-04 00:38:09
(#33) Válasz Erda Zin (#32) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Ha olyan helyet keresel, ahol mindig van minden magyar manga, akkor Sárkánytűz.

beküldve: 2007-11-02 19:32:17
(#32)
Erda Zin
Erda Zin
[ Új arc ]
Lassan egy hónapja zarándoklok minden hétvégén a helyi Alexandrába, de még mindig semmi. Nem tudna valaki egy körülbelüli dátumot mondani, mert ez a folytonos reménykedés, és csalódás elég kiábrándító (lassan ott tartok, hogy meg se akarom venni)

"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2007-10-13 21:04:07
(#31)
Peddz
Peddz
[ Új arc ]
Engem is az érdekelne, h lesz-e a holnap Képregénybörzén Élni, mert ha igen, akk valszeg elmek;) Am ha nem, akk nemhiszem, mert annyira sztem nem lehet olyan nagy szám, mint pl az a Con [bár most azis elég gagyesz volt sztem-.-]..

Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-10-13 21:05:04
beküldve: 2007-10-08 18:58:52
(#30) Válasz Csaba (#28) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Aki előrendelte webboltban, az ugye majd a javítottat kapja csak meg postán? Akkor körelbedlül börze táján számíthatunk arra, hogy az megjelenjen, ha jól hallottam, ugye?
(És Árnybíró 7-ből lesz ismételt kiadás? Mert azt hallottam a szövegbuborékokkal ott is gond van, fele látszik csak.)
Ezt a kettőt rendeltem meg, majd csak akkor adjátok fel, ha az Alive újranyomása kijött, ugye?

Mindeki hibátlan példányt kap, itt olvassatok a dologról.

azért itt szeretném tisztázni h én pénzért vettem meg az Élni-t! tehát légyszi ne kérjétek vissza! (amúgy sem adnám, még akkor sem ha személyesen jönnétek el érte!) szóval ez nem szemrehányás h másnak meg ingyen adtátok, egyáltalán nem az, csak h én azért írtam annyi fórumra be h nekem megvan, mert tényleg pénzért vettem! remélem ezt elhiszitek!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-08 16:21:33
(#29)
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Lehetséges esetleg az, hogy a vasárnapi Képregénybörzén lesz (javított) Élni? Vagy ott (és az azt követő héten) még ne keressem?

beküldve: 2007-10-08 14:56:56
(#28) Válasz geo (#27) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Aki előrendelte webboltban, az ugye majd a javítottat kapja csak meg postán? Akkor körelbedlül börze táján számíthatunk arra, hogy az megjelenjen, ha jól hallottam, ugye?
(És Árnybíró 7-ből lesz ismételt kiadás? Mert azt hallottam a szövegbuborékokkal ott is gond van, fele látszik csak.)
Ezt a kettőt rendeltem meg, majd csak akkor adjátok fel, ha az Alive újranyomása kijött, ugye?

Mindeki hibátlan példányt kap, itt olvassatok a dologról.

beküldve: 2007-10-08 11:48:05
(#27)
geo
geo
[ Új arc ]

Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 <<>>