Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2007-10-06 02:01:45
(#11) én is ugy tervezem...persze csak ha marad vasárnapra...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-06 01:23:00
(#10) Ez nagyon kúúúlnak látszik. Muszáj lesz megvenni.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-10-04 22:11:52
(#9) eddig úgy néz ki h a gyűjteményemet fogja gazdagítani szombattól. feltéve ha lesz még mire bejutunk. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-04 21:00:12
(#8) Jujjjujjujuuuuujjj! Már mióta tűkön ülök ezért a könyvét és végre, végre, végre!!! Köszönöm!
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-10-04 15:10:06
(#7) Nekem is felkeltette az érdeklődésem.
Ha marad pénzem lehet, hogy megveszem, bár most elsősorban olyan mangákra hajtok, amit a könyvesboltokban nem lehet beszerezni
Ha marad pénzem lehet, hogy megveszem, bár most elsősorban olyan mangákra hajtok, amit a könyvesboltokban nem lehet beszerezni
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-04 08:30:40
(#6) én is nagyon kíváncsi vagyok erre a kötetre, tervben is van a megvétele külön örülök egy komolyabb mangának
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-04 06:08:09
(#5) beküldve: 2007-09-30 18:02:29
(#4) wii, erre énis naon kiwi vok..^^ remélem naon izgis lesz.. a mangafanos szatyorért már megéri elmenni a conra..:b
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-09-30 15:21:33
(#3) Hú nagyon jó lett!
Ezt várom a legjobban, és nagyon remélem hogy jó lesz a fogadtatása, most egyből két felnőtt manga is a piacon, sőt három. húúú
köszi szépen:)
És az ára: nagyon jó, hogy ennyiből kijön, tekintve már csak az oldalszámot is. Mégegyszer köszi.
Ezt várom a legjobban, és nagyon remélem hogy jó lesz a fogadtatása, most egyből két felnőtt manga is a piacon, sőt három. húúú
köszi szépen:)
És az ára: nagyon jó, hogy ennyiből kijön, tekintve már csak az oldalszámot is. Mégegyszer köszi.
Ügyik vagytok , a mangakák biztos nagyon kényesek ilyen téren (mondjuk érthető)
Szerk: miyu 2007-09-30 14:33:51
beküldve: 2007-09-30 13:44:17
(#1) Ebből most előzetes oldalak is vannak. Ide is beírom, mert büszkék vagyunk rá: pénteken írt a VIZ, akitől licenszeltük a mangát, hogy Takahasi mester gratulált a magyar borítóhoz, nagyon tetszik neki
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...