Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Akkor ami most a boltokba kerül az is hibás lesz? Vagy mikorra lesznek kijavítva?
Nekem szombaton a Mangafan pultnál azt mondták, hogy az egészet visszavonják és két hét múlva jön a javított kiadás.
beküldve: 2007-10-07 19:18:37
(#25) Akkor ami most a boltokba kerül az is hibás lesz? Vagy mikorra lesznek kijavítva?
beküldve: 2007-10-07 15:22:38
(#24) Én azért várok inkább a jó verzióra. Conon, mikor mentem a Mangafan pultjához, valaki figyelmeztetett, hogy ne vegyem meg, mert nem jó a nyomtatás.
beküldve: 2007-10-07 11:11:47
(#23) nah végeztem, elolvastam. elvárásaimat felülmúlta a mű. naggggggyon jó! csak gratulálni tudok a szerzőnek, meg a kiadónak is! mondjuk két helyesírási hibát találtam, de engem nem zavart különösebben. meg a fejezetcím egy kicsit fura volt h az elsőknél az előző oldal tetején is ott volt. ez eredetileg ilyen vagy így sikerült? mondjuk ez sem zavar különösebben.
szóval még így hibás nyomtatásban is azt mondom h megérte megvenni most, minthogy várni még rá nemtudommennyiidőt. amúgy is türelmetlen ember vok. remélem több ehhez hasonló művet fognak kiadni a magyar kiadók!
szóval még így hibás nyomtatásban is azt mondom h megérte megvenni most, minthogy várni még rá nemtudommennyiidőt. amúgy is türelmetlen ember vok. remélem több ehhez hasonló művet fognak kiadni a magyar kiadók!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-07 10:09:36
(#22) én megvettem az Élni-t. nekem csak az első pár színes oldal alján van a színskála, és emiatt a tetején hiányzik egy csík... de engem ez nem zavar annyira... a többi oldal viszont eddig úgy néz ki h hibátlan lett.
(bár ahogy Carnus mutatta nekünk a Naruto mangát, ott is rosszul lett levágva a (fent-lent) szélei)
(bár ahogy Carnus mutatta nekünk a Naruto mangát, ott is rosszul lett levágva a (fent-lent) szélei)
Nyomda hibájából ahogyan Csaba mondta. Eléggé elszurták mivel a fele után üres volt az egész kötet és pár centi hiányzott a manga aljából...
Az igen!
Köszi az infókat, sajnos nem tudtam ott lenni, inkább képregényes rendezvényekre járok, arra is ritkán.
Köszi.
beküldve: 2007-10-06 19:18:39
(#20) Én is meg akartam venni, de szegényke hátigen, kicsit hibás volt^^" Hát, majd talán máskor^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-06 19:12:00
(#19) Én is sajnálom,hogy elnyomtatták.Ez volt az egyik manga amit a legjobban vártam(a többin kívül ).A con nagyon-nagyon jó volt.
Nyomda hibájából ahogyan Csaba mondta. Eléggé elszurták mivel a fele után üres volt az egész kötet és pár centi hiányzott a manga aljából...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ebből most előzetes oldalak is vannak. Ide is beírom, mert büszkék vagyunk rá: pénteken írt a VIZ, akitől licenszeltük a mangát, hogy Takahasi mester gratulált a magyar borítóhoz, nagyon tetszik neki
Nem csodálom. Ami kint volt Conon tényleg gyönyörü volt. Csak a belseje kissé... hiányos volt
Mmmicsodaa?
Ugye nem?
Reklám borítópapír?
Azért remélem volt benne valami.
Ebből most előzetes oldalak is vannak. Ide is beírom, mert büszkék vagyunk rá: pénteken írt a VIZ, akitől licenszeltük a mangát, hogy Takahasi mester gratulált a magyar borítóhoz, nagyon tetszik neki
Nem csodálom. Ami kint volt Conon tényleg gyönyörü volt. Csak a belseje kissé... hiányos volt
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Már Én is nagyon várom, de a Con-on kapható mangák mikor lesznek kapható más boltokban? Conra sajna nem tudok elmenni (de már nagyon szeretnék egyszer :( ).
Én speciel tegnap vettem meg a Dramacon 2-t, a Pirontant, meg a Ruróni Kensint, ma meg a Mondo 6-ot, szóval elég hamar kaphatóak. :)
Lehet, csak eddig pl. az 576 oldalán nem írják, hogy érkezett volna, de majd hétfőn elcammogok oda. :)
Már Én is nagyon várom, de a Con-on kapható mangák mikor lesznek kapható más boltokban? Conra sajna nem tudok elmenni (de már nagyon szeretnék egyszer :( ).
Én speciel tegnap vettem meg a Dramacon 2-t, a Pirontant, meg a Ruróni Kensint, ma meg a Mondo 6-ot, szóval elég hamar kaphatóak. :)
beküldve: 2007-10-06 10:22:26
(#13) Már Én is nagyon várom, de a Con-on kapható mangák mikor lesznek kapható más boltokban? Conra sajna nem tudok elmenni (de már nagyon szeretnék egyszer :( ).
én is ugy tervezem...persze csak ha marad vasárnapra...
szvsz biztosan marad. legalábbis én úgy csinálnám h egy adagot félretennék a következő napra is... bár ki tudja h a kiadók hogy csinálják...