MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2007-12-06 20:18:04
(#65) A borító nagyon szép, és a mangát is imádom
Külön örülök egy komolyabb témájú mangának, enyhén pszicho volt mindennel ami csak belefér, és nagyon tetszett
Igazán megérte megvennem, köszönöm Mangafan
Külön örülök egy komolyabb témájú mangának, enyhén pszicho volt mindennel ami csak belefér, és nagyon tetszett
Igazán megérte megvennem, köszönöm Mangafan
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Hol van a lista,hogy ki nyert?
[Link]
Görgess majd lejjebb.
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Hol van a lista,hogy ki nyert?
beküldve: 2007-12-06 16:08:08
(#62) Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Szerk: Rudymester 2007-12-06 16:08:31
beküldve: 2007-12-04 13:39:00
(#61) Na ma végre én is megvettem.Eszméletlen szép kiadvány.És a borító is jó.Amint látom 260 oldalas.Abszolút megéri megvenni.Ma el is olvasom.
beküldve: 2007-12-02 20:55:14
(#60) Ez iszonyatosan isteni volt
A "megarulz" enyhe kifejezés. Domo arigato gozeimaszu!!!
A "megarulz" enyhe kifejezés. Domo arigato gozeimaszu!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-12-02 20:55:38
beküldve: 2007-12-02 15:46:18
(#59) Hű Gratulációm a kötettel kapcsolatban! Nem kevés... Nagyon szép munka
Nekem is csak anniy bibim akadt, hogy kicsit rágásztós márádt...de nem gáz
van borító
És hajrá, csak így tovább
Éljen a Mangafan
Nekem is csak anniy bibim akadt, hogy kicsit rágásztós márádt...de nem gáz
van borító
És hajrá, csak így tovább
Éljen a Mangafan
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-02 15:17:47
(#58) Annyi várakozás óta (amióta meghallottam, hogy ki lesz adva), most végre megtaláltam. Nem csalódtam
Tényleg annyira jó lett, mint vártam. Nézek angol borítókat, google-n, de ez a magyar messze túlszárnyalja. Naon céép lett!
Ettől az írótól adhatnátok ki még mangát, vagy hasonló stílusút. Tényleg gyönyörűek a rajzai, szal nO 1. manga.
Tényleg annyira jó lett, mint vártam. Nézek angol borítókat, google-n, de ez a magyar messze túlszárnyalja. Naon céép lett!
Ettől az írótól adhatnátok ki még mangát, vagy hasonló stílusút. Tényleg gyönyörűek a rajzai, szal nO 1. manga.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-11-26 11:09:17
(#57) Szerintem is remek választás volt egy ilyen komolyabb, önálló manga megjelentetése. Remélem a jövőben is számos hasonlóval örvendeztettek meg minket.
beküldve: 2007-11-21 16:30:02
(#56) Kiolvastam, és... bravó! A MangaFan eddigi legjobb kiadványa, méghozzá magasan! Még, még, MÉG sok ilyet kérek szépen!!!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-11-21 16:06:16
(#55) Hát ez nagyon jó volt, épp most olvastam el. A kiadásról csak annyit, hogy a borító alatt a kötet gerince kissé ragasztós volt. Egyébként pedig nagyon igényes kiadás lett, ahogy azt már a kedvenc kiadónktól megszokhattuk.
Na és ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de lesz ennek folytatása?
Állítólag készül valami, de nem szigorúan második rész (nehéz is lenne, ugye
) Mindenesetre nem tudunk róla semmi többet, és az Élni ugye elég rég született.Általában véve, ha jó lesz a visszhangja ennek a mangának, akkor próbálkozunk majd felnőttesebb dolgokkal is, hasonló minőségben.
bátran odaadnám egy átlagos, nyitott felnőtt olvasónak, aki még életében nem olvasott mangát.
Pont erre a célra készült, hogy megismertesse a mangákkal a felnőttebb közönséget is
tartalomban: traNszfer
nem hiszem el, tényleg! *haját kitépi*
Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik.
A japán is ilyen, mi sem értettük, de követtük
Eszméletlenül jó volt, a legjobb manga, amit eddig olvastam. Nagyon jól ábrázolt komoly morális kérdéseket, mint a börtönbüntetés, kísérletek, nemi erőszak és természetesen leginkább a gyilkosság és halál. A rajz is szép, szálkás,
Sok rajzot nem rajzol, hanem fest, ezért néz ki különlegesen
Örülünk, hogy tetszik nektek!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-21 12:13:54
(#53) Eszméletlenül jó volt, a legjobb manga, amit eddig olvastam. Nagyon jól ábrázolt komoly morális kérdéseket, mint a börtönbüntetés, kísérletek, nemi erőszak és természetesen leginkább a gyilkosság és halál. A rajz is szép, szálkás, jól felismerhető figurák, nem a sztereotíp nagyszemű, nonfiguratív alakok, bátran odaadnám egy átlagos, nyitott felnőtt olvasónak, aki még életében nem olvasott mangát.
Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadtátok! Elírás is alig volt benne, két szembetűnőbbet megemlítek azért, esetleges második(vagy az 3. lenne?) kiadásra javíthassátok: tartalomban: traNszfer, és a közepe táján íztelen helyett, ízetlen illik oda. Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik. De ezek jelentéktelen dolgok a manga mondanivalója és hatása mellett, szóval gratulálok.
Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadtátok! Elírás is alig volt benne, két szembetűnőbbet megemlítek azért, esetleges második(vagy az 3. lenne?) kiadásra javíthassátok: tartalomban: traNszfer, és a közepe táján íztelen helyett, ízetlen illik oda. Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik. De ezek jelentéktelen dolgok a manga mondanivalója és hatása mellett, szóval gratulálok.
Szerk: geo 2007-11-21 12:23:50
beküldve: 2007-11-20 21:45:50
(#52) Na végre ide is eljutottam...véleményt írok!
Hát nem tudom hol kezdjem...mit dicsérjek először?
DE komolyan annyira fantasztikus lett ez a manga, hogy alig tudom normálisan kifejezni magam(<-igyekszem
)
Kezdem azzal, hogy néha már csak úgy hobbiból elblattyogtam a Sárkánytűzbe, na megvan e már az Élni...és egy szép napon OTT VOLT. Barátnőm nézi a borítót, úristen miről szólhat ez, hüledezik nagyban, fél perc múlva: ugye majd kölcsönadod?
Vagyis: a borító az engem (minket) nagyon megfogott, valahogy felkelti az érdeklődést. Aztán a rajz az valami csodálatos, minden szépen kidolgoztott. A történet: tényleg állandó feszültség, izgalom. Szóval vagy 5-ször elolvastam egymás után...
Na és ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de lesz ennek folytatása?
Hát nem tudom hol kezdjem...mit dicsérjek először?
DE komolyan annyira fantasztikus lett ez a manga, hogy alig tudom normálisan kifejezni magam(<-igyekszem
)Kezdem azzal, hogy néha már csak úgy hobbiból elblattyogtam a Sárkánytűzbe, na megvan e már az Élni...és egy szép napon OTT VOLT. Barátnőm nézi a borítót, úristen miről szólhat ez, hüledezik nagyban, fél perc múlva: ugye majd kölcsönadod?
Vagyis: a borító az engem (minket) nagyon megfogott, valahogy felkelti az érdeklődést. Aztán a rajz az valami csodálatos, minden szépen kidolgoztott. A történet: tényleg állandó feszültség, izgalom. Szóval vagy 5-ször elolvastam egymás után...Na és ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de lesz ennek folytatása?
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Élni 1. változat + Árnybíró 7 elég volt együtt
Többiek: az Élni sztem a hét vége felé már lesz a nagyobb könyvesboltokban.
Többiek: az Élni sztem a hét vége felé már lesz a nagyobb könyvesboltokban.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...