• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 <<>>
beküldve: 2007-12-09 17:12:31
(#71)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Én biztos örömmel várnék komolyabb mangákat, jobban szeretem őket amúgyis:3 Szal 1 emberrel már többen vannak azok, akiknek jöhet még ilyenből

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-12-09 16:51:15
(#70) Válasz Rockypapa (#69) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
És viszik? Ahol szimatoltam eddig még mindenkinek tetszett.

Nem ez a kérdés Hogy mindenkinek tetszik, az okés. De hogy az a mindenki elég számú emberből áll-e? Na, az a kérdés

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-09 14:49:52
(#69) Válasz Csaba (#68) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Ilyen szerencsés vagy... Nem kéne annak homályosnak lennie... Visszaküldheted "címzett fizet"-el, vagy hozd egy el egy rendezvényre, és cseréljük.

Horsee: nézegettük, pont a Skyhigh-t (amit én személy szerint nagyon szeretek), de vannak még jó "komolymanga" ötleteink őrajta kívül is. Most az a kérdés, hogy hogy teljesít az Élni, van-e kereslet erre a vonalra.

És viszik? Ahol szimatoltam eddig még mindenkinek tetszett.

beküldve: 2007-12-09 14:46:19
(#68) Válasz Araniel (#67) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Nem tudom, hogy a többieknek nem tűnt fel, nem zavarta őket, vagy csak én vagyok olyan "szerencsés", hogy van benne pár elég homályos oldal Pl. a 183. oldal...nem vészes, de elég zavaró, ha azt nézzük, hogy az egész az legalább 10/9(és csak azért nem 10 mert nem egészen az én műfajom ez a darab, de ettől függetlentül nagyon tetszik^^

Ilyen szerencsés vagy... Nem kéne annak homályosnak lennie... Visszaküldheted "címzett fizet"-el, vagy hozd egy el egy rendezvényre, és cseréljük.

Horsee: nézegettük, pont a Skyhigh-t (amit én személy szerint nagyon szeretek), de vannak még jó "komolymanga" ötleteink őrajta kívül is. Most az a kérdés, hogy hogy teljesít az Élni, van-e kereslet erre a vonalra.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-09 12:40:36
(#67)
Araniel
Araniel
[ Új arc ]
HC-on megvettem, de csak most volt időm elolvasni. Nagyon tetszett. Főleg a rajzolás. Kész felüdülés a szemnek pér itthon megjelent "manga" után. Igényesen kidolgozott, a dorító nagyon szép. Helyesírási hibát alig találtam benne, már nem is emlkszem mi volt....talán valami "a" volt az "az" vagy "azt" helyett...de nem mernék megesküdni rá^^"
Nem tudom, hogy a többieknek nem tűnt fel, nem zavarta őket, vagy csak én vagyok olyan "szerencsés", hogy van benne pár elég homályos oldal Pl. a 183. oldal...nem vészes, de elég zavaró, ha azt nézzük, hogy az egész az legalább 10/9(és csak azért nem 10 mert nem egészen az én műfajom ez a darab, de ettől függetlentül nagyon tetszik^^

beküldve: 2007-12-06 21:48:00
(#66)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Pár nappal ezelőtt én is elolvastam (jobb későn, mint soha). Nagyon tetszik ez a kiadvány (csak a cím zavar, ennél jobb lett volna még az "Életben" is, vagy maradhatott volna Alive). Na mindegy, tényleg nagyon jó lett. Terveztek más Takahashi Tsutomu mangákat is? A Sky High lenne jó, mert a Shueisha adta ki (a Jiraishin kizárva, mert Kodanshás, bár tök jó lenne 10 bunkobanban látni ) és viszonylag rövid is (8 kötet; 2-2-4, mert három cím).

beküldve: 2007-12-06 20:18:04
(#65)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
A borító nagyon szép, és a mangát is imádom

Külön örülök egy komolyabb témájú mangának, enyhén pszicho volt mindennel ami csak belefér, és nagyon tetszett Igazán megérte megvennem, köszönöm Mangafan

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-06 19:47:39
(#64) Válasz Gadhead (#63) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!

Hol van a lista,hogy ki nyert?

[Link]

Görgess majd lejjebb.

beküldve: 2007-12-06 17:31:37
(#63) Válasz Rudymester (#62) üzenetére
Gadhead
Gadhead
[ Új arc ]
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!

Hol van a lista,hogy ki nyert?

beküldve: 2007-12-06 16:08:08
(#62)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]

Szerk: Rudymester 2007-12-06 16:08:31
beküldve: 2007-12-04 13:39:00
(#61)
Lg1
Lg1
[ Új arc ]
Na ma végre én is megvettem.Eszméletlen szép kiadvány.És a borító is jó.Amint látom 260 oldalas.Abszolút megéri megvenni.Ma el is olvasom.

beküldve: 2007-12-02 20:55:14
(#60)
alister
alister
[ True mangafan ]
Ez iszonyatosan isteni volt A "megarulz" enyhe kifejezés. Domo arigato gozeimaszu!!!

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-12-02 20:55:38
beküldve: 2007-12-02 15:46:18
(#59)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]
Hű Gratulációm a kötettel kapcsolatban! Nem kevés... Nagyon szép munka Nekem is csak anniy bibim akadt, hogy kicsit rágásztós márádt...de nem gáz van borító És hajrá, csak így tovább Éljen a Mangafan

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-02 15:17:47
(#58)
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Annyi várakozás óta (amióta meghallottam, hogy ki lesz adva), most végre megtaláltam. Nem csalódtam Tényleg annyira jó lett, mint vártam. Nézek angol borítókat, google-n, de ez a magyar messze túlszárnyalja. Naon céép lett! Ettől az írótól adhatnátok ki még mangát, vagy hasonló stílusút. Tényleg gyönyörűek a rajzai, szal nO 1. manga.

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-11-26 11:09:17
(#57)
Mikes
Mikes
[ Új arc ]
Szerintem is remek választás volt egy ilyen komolyabb, önálló manga megjelentetése. Remélem a jövőben is számos hasonlóval örvendeztettek meg minket.

Oldalak: ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 <<>>