Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2007-12-09 17:12:31
(#71) Én biztos örömmel várnék komolyabb mangákat, jobban szeretem őket amúgyis:3 Szal 1 emberrel már többen vannak azok, akiknek jöhet még ilyenből
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
És viszik? Ahol szimatoltam eddig még mindenkinek tetszett.
Nem ez a kérdés Hogy mindenkinek tetszik, az okés. De hogy az a mindenki elég számú emberből áll-e? Na, az a kérdés
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ilyen szerencsés vagy... Nem kéne annak homályosnak lennie... Visszaküldheted "címzett fizet"-el, vagy hozd egy el egy rendezvényre, és cseréljük.
Horsee: nézegettük, pont a Skyhigh-t (amit én személy szerint nagyon szeretek), de vannak még jó "komolymanga" ötleteink őrajta kívül is. Most az a kérdés, hogy hogy teljesít az Élni, van-e kereslet erre a vonalra.
Horsee: nézegettük, pont a Skyhigh-t (amit én személy szerint nagyon szeretek), de vannak még jó "komolymanga" ötleteink őrajta kívül is. Most az a kérdés, hogy hogy teljesít az Élni, van-e kereslet erre a vonalra.
És viszik? Ahol szimatoltam eddig még mindenkinek tetszett.
Nem tudom, hogy a többieknek nem tűnt fel, nem zavarta őket, vagy csak én vagyok olyan "szerencsés", hogy van benne pár elég homályos oldal Pl. a 183. oldal...nem vészes, de elég zavaró, ha azt nézzük, hogy az egész az legalább 10/9(és csak azért nem 10 mert nem egészen az én műfajom ez a darab, de ettől függetlentül nagyon tetszik^^
Ilyen szerencsés vagy... Nem kéne annak homályosnak lennie... Visszaküldheted "címzett fizet"-el, vagy hozd egy el egy rendezvényre, és cseréljük.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-09 12:40:36
(#67) HC-on megvettem, de csak most volt időm elolvasni. Nagyon tetszett. Főleg a rajzolás. Kész felüdülés a szemnek pér itthon megjelent "manga" után. Igényesen kidolgozott, a dorító nagyon szép. Helyesírási hibát alig találtam benne, már nem is emlkszem mi volt....talán valami "a" volt az "az" vagy "azt" helyett...de nem mernék megesküdni rá^^"
Nem tudom, hogy a többieknek nem tűnt fel, nem zavarta őket, vagy csak én vagyok olyan "szerencsés", hogy van benne pár elég homályos oldal Pl. a 183. oldal...nem vészes, de elég zavaró, ha azt nézzük, hogy az egész az legalább 10/9(és csak azért nem 10 mert nem egészen az én műfajom ez a darab, de ettől függetlentül nagyon tetszik^^
beküldve: 2007-12-06 21:48:00
(#66) Pár nappal ezelőtt én is elolvastam (jobb későn, mint soha). Nagyon tetszik ez a kiadvány (csak a cím zavar, ennél jobb lett volna még az "Életben" is, vagy maradhatott volna Alive). Na mindegy, tényleg nagyon jó lett. Terveztek más Takahashi Tsutomu mangákat is? A Sky High lenne jó, mert a Shueisha adta ki (a Jiraishin kizárva, mert Kodanshás, bár tök jó lenne 10 bunkobanban látni ) és viszonylag rövid is (8 kötet; 2-2-4, mert három cím).
beküldve: 2007-12-06 20:18:04
(#65) A borító nagyon szép, és a mangát is imádom
Külön örülök egy komolyabb témájú mangának, enyhén pszicho volt mindennel ami csak belefér, és nagyon tetszett Igazán megérte megvennem, köszönöm Mangafan
Külön örülök egy komolyabb témájú mangának, enyhén pszicho volt mindennel ami csak belefér, és nagyon tetszett Igazán megérte megvennem, köszönöm Mangafan
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Hol van a lista,hogy ki nyert?
[Link]
Görgess majd lejjebb.
Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Hol van a lista,hogy ki nyert?
beküldve: 2007-12-06 16:08:08
(#62) Hamarosan én is a kezembe foghatom e remeket. Köszönet érte a Mangafannak, aki felajánlott pár kötetet az 576-nak kisorsolásra. Árigátó!
Szerk: Rudymester 2007-12-06 16:08:31
beküldve: 2007-12-04 13:39:00
(#61) Na ma végre én is megvettem.Eszméletlen szép kiadvány.És a borító is jó.Amint látom 260 oldalas.Abszolút megéri megvenni.Ma el is olvasom.
beküldve: 2007-12-02 20:55:14
(#60) Ez iszonyatosan isteni volt A "megarulz" enyhe kifejezés. Domo arigato gozeimaszu!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-12-02 20:55:38
beküldve: 2007-12-02 15:46:18
(#59) Hű Gratulációm a kötettel kapcsolatban! Nem kevés... Nagyon szép munka Nekem is csak anniy bibim akadt, hogy kicsit rágásztós márádt...de nem gáz van borító És hajrá, csak így tovább Éljen a Mangafan
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-02 15:17:47
(#58) Annyi várakozás óta (amióta meghallottam, hogy ki lesz adva), most végre megtaláltam. Nem csalódtam Tényleg annyira jó lett, mint vártam. Nézek angol borítókat, google-n, de ez a magyar messze túlszárnyalja. Naon céép lett! Ettől az írótól adhatnátok ki még mangát, vagy hasonló stílusút. Tényleg gyönyörűek a rajzai, szal nO 1. manga.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-11-26 11:09:17
(#57) Szerintem is remek választás volt egy ilyen komolyabb, önálló manga megjelentetése. Remélem a jövőben is számos hasonlóval örvendeztettek meg minket.