Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
beküldve: 2007-11-21 16:30:02
(#56) Kiolvastam, és... bravó! A MangaFan eddigi legjobb kiadványa, méghozzá magasan! Még, még, MÉG sok ilyet kérek szépen!!!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-11-21 16:06:16
(#55) Hát ez nagyon jó volt, épp most olvastam el. A kiadásról csak annyit, hogy a borító alatt a kötet gerince kissé ragasztós volt. Egyébként pedig nagyon igényes kiadás lett, ahogy azt már a kedvenc kiadónktól megszokhattuk.
Na és ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de lesz ennek folytatása?
Állítólag készül valami, de nem szigorúan második rész (nehéz is lenne, ugye ) Mindenesetre nem tudunk róla semmi többet, és az Élni ugye elég rég született.
Általában véve, ha jó lesz a visszhangja ennek a mangának, akkor próbálkozunk majd felnőttesebb dolgokkal is, hasonló minőségben.
bátran odaadnám egy átlagos, nyitott felnőtt olvasónak, aki még életében nem olvasott mangát.
Pont erre a célra készült, hogy megismertesse a mangákkal a felnőttebb közönséget is
tartalomban: traNszfer
nem hiszem el, tényleg! *haját kitépi*
Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik.
A japán is ilyen, mi sem értettük, de követtük
Eszméletlenül jó volt, a legjobb manga, amit eddig olvastam. Nagyon jól ábrázolt komoly morális kérdéseket, mint a börtönbüntetés, kísérletek, nemi erőszak és természetesen leginkább a gyilkosság és halál. A rajz is szép, szálkás,
Sok rajzot nem rajzol, hanem fest, ezért néz ki különlegesen Örülünk, hogy tetszik nektek!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-21 12:13:54
(#53) Eszméletlenül jó volt, a legjobb manga, amit eddig olvastam. Nagyon jól ábrázolt komoly morális kérdéseket, mint a börtönbüntetés, kísérletek, nemi erőszak és természetesen leginkább a gyilkosság és halál. A rajz is szép, szálkás, jól felismerhető figurák, nem a sztereotíp nagyszemű, nonfiguratív alakok, bátran odaadnám egy átlagos, nyitott felnőtt olvasónak, aki még életében nem olvasott mangát.
Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadtátok! Elírás is alig volt benne, két szembetűnőbbet megemlítek azért, esetleges második(vagy az 3. lenne?) kiadásra javíthassátok: tartalomban: traNszfer, és a közepe táján íztelen helyett, ízetlen illik oda. Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik. De ezek jelentéktelen dolgok a manga mondanivalója és hatása mellett, szóval gratulálok.
Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadtátok! Elírás is alig volt benne, két szembetűnőbbet megemlítek azért, esetleges második(vagy az 3. lenne?) kiadásra javíthassátok: tartalomban: traNszfer, és a közepe táján íztelen helyett, ízetlen illik oda. Valamint a külív jóval magasabb magánál a kötetnél, ezért gyűrődik. De ezek jelentéktelen dolgok a manga mondanivalója és hatása mellett, szóval gratulálok.
Szerk: geo 2007-11-21 12:23:50
beküldve: 2007-11-20 21:45:50
(#52) Na végre ide is eljutottam...véleményt írok!
Hát nem tudom hol kezdjem...mit dicsérjek először? DE komolyan annyira fantasztikus lett ez a manga, hogy alig tudom normálisan kifejezni magam(<-igyekszem )
Kezdem azzal, hogy néha már csak úgy hobbiból elblattyogtam a Sárkánytűzbe, na megvan e már az Élni...és egy szép napon OTT VOLT. Barátnőm nézi a borítót, úristen miről szólhat ez, hüledezik nagyban, fél perc múlva: ugye majd kölcsönadod? Vagyis: a borító az engem (minket) nagyon megfogott, valahogy felkelti az érdeklődést. Aztán a rajz az valami csodálatos, minden szépen kidolgoztott. A történet: tényleg állandó feszültség, izgalom. Szóval vagy 5-ször elolvastam egymás után...
Hát nem tudom hol kezdjem...mit dicsérjek először? DE komolyan annyira fantasztikus lett ez a manga, hogy alig tudom normálisan kifejezni magam(<-igyekszem )
Kezdem azzal, hogy néha már csak úgy hobbiból elblattyogtam a Sárkánytűzbe, na megvan e már az Élni...és egy szép napon OTT VOLT. Barátnőm nézi a borítót, úristen miről szólhat ez, hüledezik nagyban, fél perc múlva: ugye majd kölcsönadod? Vagyis: a borító az engem (minket) nagyon megfogott, valahogy felkelti az érdeklődést. Aztán a rajz az valami csodálatos, minden szépen kidolgoztott. A történet: tényleg állandó feszültség, izgalom. Szóval vagy 5-ször elolvastam egymás után...
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Élni 1. változat + Árnybíró 7 elég volt együtt
Többiek: az Élni sztem a hét vége felé már lesz a nagyobb könyvesboltokban.
Többiek: az Élni sztem a hét vége felé már lesz a nagyobb könyvesboltokban.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-19 20:59:34
(#50) Lehet, hogy már volt kérdés, szóval bocsi, ha ismétlek, de kb mikor jelenik meg a könyvesboltokban? Már nagyon érdekelne...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
egyébként szerintem jobban járnátok valami más nyomdával, esetleg egy külföldivel, mert hát ahol most nyomtattok ez elég...ratyi! Egyébként mi a nyomda neve?
Már kidobtuk őket, most másik van Ők jól dolgoznak, csak sokkal drágábban. De egyre inkább úgy látjuk, hogy megéri...
És melyik "produkció" után döntöttetek úgy h dobjátok?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-19 16:53:26
(#48) Még csak most fog kimenni a könyvesboltokba, egyelőre csak a képregényboltokban kapható.
Ezt a képregényt nagyon várom már.Ma voltam a pécsi Árkád Alexandra könyvesboltjában és nem találtam egyet sem,pedig itt az áll hogy már kiadták.
Remélem nem fogyott el.
Vagy még nem is lett hozva oda?Valaki válaszoljon légyszives mert ha esetleg elfogyott akkor máshonnan kell beszereznem.Ha nem akkor természetesen megvárom míg lesz ott is...
Remélem nem fogyott el.
Vagy még nem is lett hozva oda?Valaki válaszoljon légyszives mert ha esetleg elfogyott akkor máshonnan kell beszereznem.Ha nem akkor természetesen megvárom míg lesz ott is...
beküldve: 2007-11-19 16:46:08
(#46) A lerakatba a múlt héten szállítottunk. Általában egy hét amíg a könyvesboltokba terítik. Ne tudd meg mi van a raktárakban... Már elkezdődött a karácsonyi dömping.
Egyébként még az Alexandra webboltjában sem jelent meg az újdonságok között.
Egyébként még az Alexandra webboltjában sem jelent meg az újdonságok között.
beküldve: 2007-11-19 16:29:41
(#45) Ezt a képregényt nagyon várom már.Ma voltam a pécsi Árkád Alexandra könyvesboltjában és nem találtam egyet sem,pedig itt az áll hogy már kiadták.
Remélem nem fogyott el.
Remélem nem fogyott el.
Már kidobtuk őket, most másik van Ők jól dolgoznak, csak sokkal drágábban. De egyre inkább úgy látjuk, hogy megéri...
Ha nem kell állandóan újranyomni, meg köteteket cserélgetni, akkor lehet hogy olcsóbb...
A sokkal drágább azért még megéri anyagilag nektek? (Hülye kérdés)
beküldve: 2007-11-16 18:09:01
(#43) Végre, itt tarthatom a kezemben e csodás mangát... bár még csak most fogom elkezdeni, érzem, hogy nagyon jó lesz
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-11-16 17:55:16
(#42)