Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Bár örülök (ill. remélem), hogy tényleg csak városi legenda az, hogy a kissebbek kamionok elé ugranak, meg, hogy leugranak az x.-ről.
Szerintetek miért tiltották be annak idején a Dragonballt, ha nem ezért???
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-01-30 12:16:55
(#100) Szerintem elgondolkodtató manga.
Bár örülök (ill. remélem), hogy tényleg csak városi legenda az, hogy a kissebbek kamionok elé ugranak, meg, hogy leugranak az x.-ről.
Az élet túl rövid ahoz, hogy mások álmát éljük!
mint mikor az egyik kisgyerek a dragonball hatására kiugrott az emeleti lakásból, h "varázsfelhő gyere"? (bocsi az offért)
Az evolúció nem ejt foglyokat
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azért én se adnám még öcsém kezébe... Az biztos hogy gyerek fejjel nem lehet felfogni milyen a nem gyerek fej. Na mindegy, nekem nincs közöm hozzád, de ha lehet ne kezdj el gyilkolászni a manga hatására! Köszi
mint mikor az egyik kisgyerek a dragonball hatására kiugrott az emeleti lakásból, h "varázsfelhő gyere"? (bocsi az offért)
Ezek csak amolyan városi legendák, asszem egyszer átbeszéltük...
Én ennek már legalább 6 féle verzióját hallottam, pl.: Hogy a gyerek kiugrott a kamion elé, vagy leugrott a házről mert aszitte tud repülni megmost ez (sorry 'bout OFF)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért én se adnám még öcsém kezébe... Az biztos hogy gyerek fejjel nem lehet felfogni milyen a nem gyerek fej. Na mindegy, nekem nincs közöm hozzád, de ha lehet ne kezdj el gyilkolászni a manga hatására! Köszi
A beszélő szerencsesüti...
Mármint többen hiszik azt hogy megértik. Környezetemben is nem egy ilyen van, szal...
Egyetértek a történet mélységét még nem nagyon érthetik a gyerkőcök, akik azt hiszik, hogy már nem azok.(13-14 éves korXD)
Ez nem annyira életkor, mint inkább szellemi érettség kérdése...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mármint többen hiszik azt hogy megértik. Környezetemben is nem egy ilyen van, szal...
Egyetértek a történet mélységét még nem nagyon érthetik a gyerkőcök, akik azt hiszik, hogy már nem azok.(13-14 éves korXD)
szerintem nem jó ötlet a képekből kitakarva hangokat magyarul is beírni, az Árnybírós megoldás inkáb szerencsés.
Ezt a japánokkal kell megbeszélned, ők ragaszkodnak ehhez
Hát érdekes... Azért persze nem haltam bele, csak ha lehetne választani én inkáb úgy szeretném.
beküldve: 2008-01-07 22:55:55
(#93) Azért én se adnám még öcsém kezébe... Az biztos hogy gyerek fejjel nem lehet felfogni milyen a nem gyerek fej. Na mindegy, nekem nincs közöm hozzád, de ha lehet ne kezdje el gyilkolászni a manga hatására! Köszi
Sztem nem ezért van a korhatár, meg van aki mondjuk 13 évesen is megérti a mondanivalóját. Ennyi
Megérti hogy mi történik az aláírom, de a mondanivalóját csak nagyon kevesen fogják fel olyan fiatalon.
Többen mint gondolnád
Sztem nem ezért van a korhatár, meg van aki mondjuk 13 évesen is megérti a mondanivalóját. Ennyi
Megérti hogy mi történik az aláírom, de a mondanivalóját csak nagyon kevesen fogják fel olyan fiatalon.
Többen mint gondolnád
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha valaki megint fiatal korom miatt akar olyasmit írni, hogy "Minek olvasol 13 évesen ilyen mangát?", annak a válaszom: Nem fogok 3-4 évet várni, ha már most is megszerezhetem a jó mangákat.
a korhatár csak azért van mert a fiatalabbak vagy nem fogják fel teljesen h mi is a mondanivaló vagy azért mert idősebb korban már máshogy értelmezi az ember a dolgokat (adott esetben a mangát). semmi gond nincs azzal szvsz h elolvastad, mivel nem hentai manga. csak ha majd előveszed mondjuk 20 éves korodban és újra elolvasod lehet h teljesen más vagy eddig ismeretlen dolgokat is észreveszel benne amit most még nem. ennyi.
Ha valaki megint fiatal korom miatt akar olyasmit írni, hogy "Minek olvasol 13 évesen ilyen mangát?", annak a válaszom: Nem fogok 3-4 évet várni, ha már most is megszerezhetem a jó mangákat.
a korhatár csak azért van mert a fiatalabbak vagy nem fogják fel teljesen h mi is a mondanivaló vagy azért mert idősebb korban már máshogy értelmezi az ember a dolgokat (adott esetben a mangát). semmi gond nincs azzal szvsz h elolvastad, mivel nem hentai manga. csak ha majd előveszed mondjuk 20 éves korodban és újra elolvasod lehet h teljesen más vagy eddig ismeretlen dolgokat is észreveszel benne amit most még nem. ennyi.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-01-07 20:49:25
(#87) Én nem annyira régen olvastam el. Ha kategorizálnom kéne azt mondanám, hogy fantasy és psicho-thriller keveréke. Ilyen kategóriában ez az első komolyabb alkotás, amivel találkoztam. Nagyon tetszett. A rajzolása nem olyan jó, mint az Árnybíróé, de így pontosan illeszkedik a komor hangulathoz. Ha valaki megint fiatal korom miatt akar olyasmit írni, hogy "Minek olvasol 13 évesen ilyen mangát?", annak a válaszom: Nem fogok 3-4 évet várni, ha már most is megszerezhetem a jó mangákat.