Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Élni
Kapcsolódó tartalom: ÉLNI
Túl komoly...LOL
Senki nem mondta/írta, hogy ez egy vígjáték. Érdekes történet, érdekes dilemmákkal. Megjelenéskor egyből megvettem. Többször is kiolvastam és jó dolog újra áttanulmányozni a rajzokat.
Senki nem mondta/írta, hogy ez egy vígjáték. Érdekes történet, érdekes dilemmákkal. Megjelenéskor egyből megvettem. Többször is kiolvastam és jó dolog újra áttanulmányozni a rajzokat.
túl komoly
Túl komoly? Olyan is van?Hm... ez is egy szempont
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-24 23:20:14
(#162) Nagyon tetszik a manga, a kidolgozása, története.
Az utolsó kép eléggé művészi lett!
Én 23:30-kor az ágyban titokban zseblámpával olvasta a mangát, nem pont 1 nagy esti mese volt...
Bár én a végét 1 kicsit összecsapotnak éreztem, viszont a befejezés csodálatos volt:
Az utolsó kép eléggé művészi lett!
Én 23:30-kor az ágyban titokban zseblámpával olvasta a mangát, nem pont 1 nagy esti mese volt...
Bár én a végét 1 kicsit összecsapotnak éreztem, viszont a befejezés csodálatos volt:
"Meghalni, h élhess...'
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Ja még idén énis tervezem beszerezni
Tedd meg minél hamarabb, egyszerűen zseniális egy manga.
Azon leszek
no pussy, just the dicks
Ja még idén énis tervezem beszerezni
Tedd meg minél hamarabb, egyszerűen zseniális egy manga.
túl komoly
Túl komoly? Olyan is van?Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-10-22 07:57:20
(#158) Tegnap, elkezdtem olvasni és naoon jó volt.
(Ki is olvastam:d)
(Ki is olvastam:d)
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-21 19:05:35
(#157) beküldve: 2008-10-21 19:02:29
(#156) Hamarosan elkezdem.................. .
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
túl komoly
Túl komoly? Olyan is van?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem biztos, hogy a manga túl komoly, valszeg csak nem neked szánták. (Seinen)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-19 20:52:29
(#152) Én meg sem vettem fél óra alatt kiolvastam az egyik könyvesboltban. Véleményem: szerintem egy kicsit erőltetett és túl komoly de ennek ez az értelme szoval szerintem kellőképpen elérte a rajzoló a nyomott hangulatot. amugy nálam tizea skálán 8ast ér
Na jó, én valamit nem értek....állítólag ez a manga egykötetes...viszont ahol olvasoma amangafan kiadó termékeire vonatkozva, mindig Élni 1.kötet-ként szerepel...tehát többköttetesnek kellene lennie...mos akkor csak az első kötet jelent meg magyarul, de van több kötete is?
A MangaFan azért írja, hogy egy kötetet vehetsz belőle, mert egy kötetet vehetsz belőle. Tehát nincs több kötete. Egyébként ha olvastad a mangát, könnyen rájöhetsz, hogy nagyon vége van a történetnek.
hát az biztos
TÓNY
Na jó, én valamit nem értek....állítólag ez a manga egykötetes...viszont ahol olvasoma amangafan kiadó termékeire vonatkozva, mindig Élni 1.kötet-ként szerepel...tehát többköttetesnek kellene lennie...mos akkor csak az első kötet jelent meg magyarul, de van több kötete is?
A MangaFan azért írja, hogy egy kötetet vehetsz belőle, mert egy kötetet vehetsz belőle. Tehát nincs több kötete. Egyébként ha olvastad a mangát, könnyen rájöhetsz, hogy nagyon vége van a történetnek.