Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2008-01-30 15:35:22
(#80) jaaaa!
szóval akkor Alucard elégett, mert felkelt a nap... de a 3. OVÁban, mikor Pippel utaznak a repülőn, meg amikor a szállodában vannak, akkor is nappal van, és neki semmi baja... olyan, mintha a nap sem árthatna neki.... de 89. fejezetben arról a macska hapsiról is magyaráznak vmit.... ó, ha jobban tudnék angolul
"Who are you? A human... a dog... or a monster?"
beküldve: 2008-01-29 18:40:28
(#79) Itt még nem erről van szó, Walter valóban nem jobb nála, az a
guro húrokkal szétfeszítős szívátdöfős jelenet pedig semmit se jelentett, a lényeg abban volt, hogy ugye ezen két elrontott bishi visszafiatalodott, és akkor felkelt a nap. De még mindig nem világos számomra, hogy most Major minek örül annyira, amikor Alucard már égett el egyszer-kétszer életében, és még mindig köztünk van.
Serast azért lenne jó megölni, mert én utálom *gyerekes* >P
Héló, én egy szóval sem mondtam, hogy jó lenne ha megerőszakolnák Integrát, olvassuk már el rendesen egymás postjait.
Alucard már tényleg megérdemli a pihit, csupán párszáz év nyomja a vállait, de akkor Inte-chan...szegény
Walternak? Soha. Senki se mondta, hogy ez egáltalán megtörténhet.
Serast azért lenne jó megölni, mert én utálom *gyerekes* >P
Héló, én egy szóval sem mondtam, hogy jó lenne ha megerőszakolnák Integrát, olvassuk már el rendesen egymás postjait.
Alucard már tényleg megérdemli a pihit, csupán párszáz év nyomja a vállait, de akkor Inte-chan...szegény
Walternak? Soha. Senki se mondta, hogy ez egáltalán megtörténhet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-29 15:59:32
(#78) Szerintem
Alucard kicsit gagyin "halt" meg ( mert ugye nem biztos hogy meghalt). Walter nem lehet jobb nála, sztem nem tudta megölni... meg a mangában ez a rész 1 kicsit zavaros volt... mit is csinált Walter... azt láttam, hogy átszúrta a szívét... de azután??? miért vált köddé Alucard? És sztem nem lenne jó megölni Serast... mert annyira azért nem sírt Pip miatt... de miért lenne az jó, ha megerőszakolnák Integrát? Nem tudom, valahogy az nem való a Hellsingbe Alucard már tényleg megérdemli a "pihenést", de ha tényleg meghalna, én nagyon szomorú lennék És Integra már sztem 1ébként sem bocsátana meg Walternak
"Who are you? A human... a dog... or a monster?"
beküldve: 2008-01-29 14:19:36
(#77) Hát...
...de Inte-chan egyedül...
Bár, Alucard égett már el egyszer-kétszer, most miért ne regenerálódna? Nem értem én ezt a helyzetet...
Bár, Alucard égett már el egyszer-kétszer, most miért ne regenerálódna? Nem értem én ezt a helyzetet...
beküldve: 2008-01-28 22:53:10
(#76) Hanon drága:
Hagyd már szegény Alucardot elmenni, így is baromi öreg már, ideje pihenni, nem gond, ha meghal, mindig vannak új jelentkezők. XD Ha nem halna meg, akkor nem lenne olyan drámai befejezése a mangának.
Nagyon helyes
Mellesleg Hiranot ismerve akár az is előfordulhat, hogy
De egy szimpatikusabb befejezés, mondjuk az, hogy
Mellesleg Hiranot ismerve akár az is előfordulhat, hogy
Alucard meghal, ez ugye már szinte biztos, (legalábbis eltávozik egy időre, aztán valahogy reinkarnálódik, akármit csinál, de ezt mi úgyse látjuk, mert Hirano a Hellsing után teljesen más sorozatba kezd bele, szóval Alucard halálával véget is ér). Mondjuk egy olyan nyitott befejezés, hogy Alucard benyögi Integrának, hogy "Még visszatérek" vagy hasonló sablonosság. Naszóval, ezek után (de inkább előtt) meghal Walter is, kitudja miért, és ott Integráéknál most pont meg van az a gyönyörű 2 férfi, 1 nő felállás amit Hirano nagyon szeretett korábbi hentai mangáiban is. Az egyik nézi, a másik megerőszekolja a nőt. Szóval még az is megeshet, hogy szegény Integrát megszentségtelenítik, Alucard és Walter halott, Seras pedig...hát, mondjuk megy Integrát támogatni a tetsi-lelki sérülések után, és ő lesz az új servant. Hmm...
De egy szimpatikusabb befejezés, mondjuk az, hogy
Hans leöli Serast (go Hans, ilyen felsőtesttel csak győzni lehet! T_T), és Seras végre együtt lehet az ő egyetlen Pipjével. Mert ugye most is milyen jól elbeszélget vele, ez a csaj nem él Pip nélkül. Szóval egy 'főhalott' meg van, kell mégegy...kérdés az, hogy ez Alucard vagy Walter? Walter lenne logikus, elvégre a Hellsing intézet nem működik Alucard nélkül. Ááh, bonyolult ez már T_T De ha ebben a vezióban Alucard hal meg, akkor mondjuk még az is lehet, hogy Walter végre észre veszi magát, és visszaáll Integra mellé. Integrát meg...úgy néz ki minden esetben belefér a megerőszakolása. Nem baj, pici hentai...T~T
beküldve: 2008-01-22 17:42:14
(#73) 1ébként nem tudja vki, hol nézhetném meg a hellsing filmet? már mindenhol kerestem, de seholsem találom.
ja, bocsi, itt a mangáról kéne dumálni. na mind1
ja, bocsi, itt a mangáról kéne dumálni. na mind1
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
beküldve: 2008-01-22 17:34:43
(#72) én vagyok, a rossz, bármit is csinálok??
beküldve: 2008-01-22 17:25:38
(#71) De, használd a szerkesztés gombot, több hsz-t egymás után küldeni szintén nem illik ^_~
Mellesleg, aki ide ír, az nem biztos, hogy az összes fejezetet olvasta már, vagy az is lehet, hogy csak egy kis általános véleményre kíváncsi, hogy érdemes-e belekezdeni ebbe a mangába ;)
Mellesleg, aki ide ír, az nem biztos, hogy az összes fejezetet olvasta már, vagy az is lehet, hogy csak egy kis általános véleményre kíváncsi, hogy érdemes-e belekezdeni ebbe a mangába ;)
beküldve: 2008-01-22 17:20:58
(#70) tessék, megcsináltam!!! ugyi már nem haragszotok??
beküldve: 2008-01-22 17:19:02
(#69) utólag lehet spolierezni?? na mind1, megpróbálom
beküldve: 2008-01-22 17:17:24
(#68) jaaaajj, jólvanmár!!!! talán nekem mindent tudni kéne??? egyébként is kerek 2 napja fórumozok itt, és már így le kell támadni??? spolier?? hol?? mi??? jaaa, már látom, oké és aki ide ír, az már amúgy is biztos olvasta a hellsinget, szóval nagy meglepetés nem érheti...
beküldve: 2008-01-22 17:06:47
(#67) Kérlek, használd a spoiler tagot. Ilyen dolgokat, hogy ki hal meg, mi történt stb nem illik csak így bevágni. Jelöld ki az ilyen részeket a postodban és katt a "Spoiler" gombra ;)
Naszóval. Miért, a végén lévő a legjobb =D Alucard×Integra rules mindörökké *___*
//update: oppsz, aya-chan leelőzött ^.^"
Eeer, aya-chan...Mondofórumos aya-chan?
Naszóval. Miért, a végén lévő a legjobb =D Alucard×Integra rules mindörökké *___*
//update: oppsz, aya-chan leelőzött ^.^"
Eeer, aya-chan...Mondofórumos aya-chan?
Hát Hedwyg...ezt rendesen lespoilerezted....X3
A spoiler tag nem csak dísznek van, tessék használni! /A duplapost-ról már nem is beszélek./